Přejít na obsah

Rayan

Uživatel
  • Počet příspěvků

    21
  • Registrace

Vše od uživatele Rayan

  1. Ahoj , mal som ten istý problém a podarilo sa mi ho vyriešiť , po telefóne je to rýchlejšie. Ak chceš zavolaj , 0905394059.
  2. Rayan

    Android radio do 508

    Ahoj , ja mám sedan a uvažujem použiť origo anténu v zadnom skle , ktorú pripojím na nový zosilovač a novým koaxom spojím s android rádiom. Čiže radio by malo v podstate novú anténu a pôvodné FM1 a FM2 by zostalo nepripojené. Vlastne to bude také isté ako tvoje zapojenie s nalepovacou anténou , len dipól by bol pôvodný v skle.
  3. Ten brzdový spínač som menil a stál cca 11 eur , dá sa aj premerať . Dva kontakty sú stále spojené a keď sa zašlapne pedál tak sa rozpoja a druhé dva sa spoja . Mal som tiež problém s el. a nakoniec som našiel len predratý kablik aj to nie celkom a potom to raz fungovalo a inokedy rozsvietená celá prístrojovka. Ak ti to raz funguje a raz nie , vymenil prípadne premeral by som spínač pod brzdou a relátko ,môžu byť ,len zaoxidované kontakty. Nech sa darí.
  4. Rayan

    Moj Peugeot 508

    Ďakujem.
  5. Rayan

    Moj Peugeot 508

    Ako si spokojný s tým Androidom ? Už dlhšie o ňom uvažujem , len zatiaľ váham kvôli tomu FM signálu.
  6. Rayan

    Tommyho GT

    Ahoj kde si objednal tú vôňu do auta , priamo v Peugeote ?
  7. Rayan

    Aditivum FAP 508SW

    To že treba diagnostiku viem , len som nevedel či to aditivum má nejakú zaruku po otvorení. Ale na druhú stranu je to v aute pod blatníkom roky a vydrží to tam cca 170000 km. A taktiež neverím , že v origo servise dávajú zostatky aditiva ekologicky zlikvidovať , skôr ho nalejú dalšiemu zakazníkovy ktorý to znovu zaplatí
  8. Rayan

    Aditivum FAP 508SW

    A koľko ti tam vošlo ?
  9. Rayan

    Aditivum FAP 508SW

    Ahoj, chcem sa opýtať , auto peugeot 508 som kupoval pred 1,5 rokom a k autu som dostal aj načatù 3L bandasku aditíva , je tam cca 2L , mám to komplet aj s hadicami a ventilom. Môžem to naliať do auta aj keď nádoba bola už otvorená asi pred dvoma rokmi ?
  10. Rayan

    Android radio do 508

    Ako si s tým spokojný ? , funguje to aj s volantom ? , predajca píše , že to má RDS takže stanice zobrazuje v okienkach ? Ako ti to došlo , musel si platiť clo ? Dík za odpovede.
  11. Uvažujem o výmene origo rádia v mojej 508me , mám také to s oranžovým malým dislayom. Chcem vymeniť za android 2din rádio , máte niekto s tým osobnú skúsenosť , údajne to plne spolupracuje s autom.
  12. Ja som menil v cca. 136000 a automat radí ako pred výmenou , cena za výmenu 140 eur.
  13. Rayan

    Kam si dáváte mobil ?

    ebay.com , cena cca 7eur.
  14. Rayan

    Kam si dáváte mobil ?

    A ešte takáto drobnosť
  15. Rayan

    Kam si dáváte mobil ?

    Ja som objednal toto , stálo to asi 11e a spokojnosť.
  16. Rayan

    Vyber letnych pneumatik

    Idem do zimných s nejakým civilnejším vzorom. Ešte ma zaujíma rozmer 225/55/17 jazdíte na 508me niekto na takomto rozmere ?
  17. Rayan

    Vyber letnych pneumatik

    Hm, pri mojom predpokladanom nájazde pneumatiky nezoderiem, ale mi zostarnu. Mám dve auta v rodine a ďalšie 3 nákladné autá s ktorými si zarábam. Doteraz som vždy prezúval , ale teraz som auto predal a kúpil 508mu tak uvažujem či nie je zbytočné mať dve sady ak ich nevyužijem.
  18. Rayan

    Vyber letnych pneumatik

    V TP mám tieto rozmery 215/55/17 , 225/50/17 , 225/55/17 neviem či ten posledný rozmer je len chyba v TP , alebo sa tento rozmer normálne používa.
  19. Rayan

    Lišty čelného skla

    Páni viete dať niekto postup ako tie lišty demontovať ? Aj moje vyzerajú presne tak ako na foto
  20. Rayan

    Vyber letnych pneumatik

    Som tu nový a chcem sa opýtať , čaká ma kúpa pneu a mám v TP zapísaný aj rozmer 225/55/17 , jazdíte niekto na tomto rozmere? Na tomto aute budem jazdiť len cca 7000 km ročne tak zvažujem kúpiť celoročné pneu , alebo nechať obuté zimné celý rok. Jazdí niekto na celoročných ,alebo zimných bez prezutia ?
×
×
  • Vytvořit...