Přejít na obsah

lalis

Uživatel
  • Počet příspěvků

    15
  • Registrace

lalis's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. lalis

    P405,samostav zadní brzdy-bubny

    Hi. mam ten samy problem jako M@chy. Udelal sem to samy, vymenil vse za nove od lanovodu po pruziny, krome bubnu nastavoval tak i onak a nic. uz 5 let rucni brzda jen mirne pribrzduje. A proste nevim co s tim. 3 technici v peugeotu na to koukali a jediny co rekli bylo \" nevim, nesetkal sem se s tim ze by peugeotu nesla rucni brzda.
  2. lalis

    Ruční brzda P 405 combi

    Pruměr bubnu sem neměřil, ale udelam to a pak dam vědet.
  3. Zdravím. Poradte mi co s ručkou. Nebrzdí, jen trochu přibržduje. Paka jde stuha, lanovody jsou nový. Vyměnil sem Pakny(Girling), prasatka, vsechny pružiny. Samostavy jsou naladeny tak aby pakny nedrhly. Na sousrtuhu sem i bubny trochu stočil a stejne nebrzdí.....? Proč. Když sundam buben, tak všechno funguje normalně.
  4. lalis

    P 405 1.8 td

    Tak problem vyresen. Byla vadná gumička i membrana v předstřiku nafty. Ted OK.
  5. lalis

    bionafta

    no nestačim se divit na co všechno se dá jezdit.Je to nafták, tak ma jezdit na normalní naftu. Předešlí majitel na bio jezdil 2 roky. A Ja mel tu smůlu že se to dojezdilo mě a ne jemu. (viz odkaz)
  6. lalis

    bionafta

    tak pánové. můj názor je takový, že bionafta je pěkná sra... Koupil sem p 405 kde byla bio a po tydnu provozu sem dojejdil. vyměnil sem už vstřiky, membranu v čerpadle, všechno sem vyčistil a stale ještě nejezdim. zatím mě to stálo 10000 kč. Trysky orezlí, v trubičkách hnusnej sajrajt , všechno ucpaný. No jak myslíte. Jezděte dál. Ani zemědělci už to nepoužívají.
  7. lalis

    olej do 205 1.8 d ???

    tak to sem nevedel. jestli tomu je tak jak říkaš, že to lejou ze stejných sudů,tak jsou to pěkný darebáci. Tem Castrol stál 299 litr. Ted mám ale 405 a tam je už jiny olej. nejaká polosyntatika.
  8. lalis

    Brzdy problem 405

    mel sem podobný problem. měnil sem i 3 posilovače brzd a nakonec to byl ten brzdovy válec.
  9. lalis

    olej do 205 1.8 d ???

    chceš mi snad říct že castrol je šmejd? lil sem ho do 2 aut a byl sem spokojen jak sem uz psal. Informaci sem přečetl na plechovce. Plně synteticky motorovy olej s obsahem magnetických částic.... přesné znění nevím.
  10. lalis

    škubání motoru

    a co přívod paliva. není přicpaný? nebo hadice na odfuk z víka ventilů. Stalo se mi kdysi neco podobnýho. ale to byl fiat Uno.
  11. lalis

    olej do 205 1.8 d ???

    Ja do sveho pepeho 205 1.8 XRD lil plnou syntetiku Castrol Magnetic 10W40 a byl sem nadmíru spokojen. Před peugeotem sem měl Fiat, taky s Castrolem a jak sem tam dal M6AD hned to byla olejnicka jak hrom. Dal sem spět Castrol a v pohodě. Takže M6AD bych tam nedával.
  12. lalis

    brzdy 405

    a co ty gumičky v brzdiči pod pistkama. ja vypadají? A pod gumičkama? Stalo se mi že pod tou gumičkou byla necistota a ta gumicku trochu nadzvedla a ten pístek měl velký odpor pri vracení.
  13. lalis

    Vstřiky( výrobce a cena)

    skus tohle. je to v kolonce \"zjistit ceny\". Tam je formulař na dotazy.Napiš a oni ti druhy den odpoví. Mě nabízeli Bosh 820 Kč, Lucas 680 Kč. www.mjauto.cz. Já chtel jen trysky a mam diesla.
  14. lalis

    P 405 1.8 td

    Diky za radu.Dnes jsme zjistili že je problém v předstřiku nafty. je tam vadná nějaká gumička, ktera chvíli funguje a chvíli ne. je do půlky poškozená.Tak ji musím sehnat a pak se uvidí.
  15. Poradte prosím. Auto začalo pri startu kouřit hustým bílím kouřem a klepat. Zaroven zvyšuje otačky.Po vypnutí klíčku ještě zvyšuje otačky a potom tepvve zhasne. pri koupi tam byla bionafta. Tu sem vypustil,vyčistil nádrž, trubičky, čerpadlo propláchnul normalní naftou,vyměnil naftový filtr, vstřiky(lucas), přetesnil turbo i sací potrubí, i přívod nafty.Problem ale zůstal.Když se motor zahřeje tak jede uplně normálně.A jestě. Objevuje se mi nafta v chladiči na turbo.
×
×
  • Vytvořit...