Přejít na obsah

fajticek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    78
  • Registrace

Vše od uživatele fajticek

  1. fajticek

    Peugeot 206 gt nové vozítko

    Tak, a na leto je gtcko pripravene.
  2. fajticek

    Peugeot 206 gt nové vozítko

    To jo no pujde to pryč
  3. fajticek

    Peugeot 206 gt nové vozítko

    Trošku vyčistím a aparaturu přehodim do druheho ale jen jeden subáč, to stačí. Kdyby měl třeba o druhej někdo zájem. Jinak majitel přede mnou, co to zapojoval tak to udělal celkem "profesionalně".:DD Jinak dobrej bordel tam byl, a ze sedaček 2 kýble černé vody. A o tom interieru ani nemluvě, to bylo čišťení na celej den. Jo a budu tam dávat origo sedačky. Ale mam problém, jedna je sklaplá a nejde rozdělat do normální polohy. Tak kdyby někdo poradil, nebo věděl byl bych moc rád.
  4. fajticek

    Peugeot 206 gt nové vozítko

    Tak už se do toho pomalu poušťím jinak toho před branou budu prodavat brzo.
  5. fajticek

    Peugeot 206 gt nové vozítko

    Už mě to štve, na auto neni vubec čas. Jezdim ve felicii a už bych se zas projel. Ale skrz maturitu, je to casově jeste horší. Tak snad o prazdninách už zase budu lítat.
  6. fajticek

    Peugeot 206 gt nové vozítko

    Jinak zatim auto stoji, musim udelat predni loziska. Leve je uplne k.o, jak bude čas musim se na to vrhnout. (Pod tou modrou plachtou mame zetor super 50 veteranek), ten zas čeká na nove trysky a musim nahodit a seřidit čerpadlo po go.
  7. fajticek

    Peugeot 206 gt nové vozítko

    Mě se take libí, vetsi vozy chťel bych si koupit a zrenovovat liazku 18.33 tahace navesu na srazy jen a na obcasne projizdky a muj sen je jeste nissan silvia s14 ale tohohle pezotka nikdy neprodam, strasne zabavne auto
  8. fajticek

    Peugeot 206 gt nové vozítko

    Jj souhlasim, ale proste delam si to tak jak mi to nejvic vyhovuje. Citim se v tom proste bezpecnejs kdyz jsem prikurtovanej poradnejma pásama, me až zase tolik nevadí. A v te sportovni sedačce se mi sedi dobře zase jde o to jak jsi velkej , ja jsem malej pekne tam zapadnu a zase az tak tvrda neni já mám celkem mekou. Me to tak vyhovuje, jo jak pises za ridicem se pak neda sedet jsou tam natazene pasy, ale nekupoval jsem to auto abych to mel jak autobus. Stejne beru max jednoho nebo dva lidi nejvic.
  9. fajticek

    Peugeot 206 gt nové vozítko

    Ješťe přelešťené na hotovo
  10. fajticek

    Peugeot 206 gt nové vozítko

    Kola připravena na sezonu
  11. fajticek

    Peugeot 206 gt nové vozítko

    Jo a rekl bycb ze pokurveni auta v mem pripade je dost silne slovo tohle je pokurveni.
  12. fajticek

    Peugeot 206 gt nové vozítko

    A rozhodne bych se skrze ty budiky hadal a za to vyplneni si taky stojim. A neni to zbytecnost druha vec je ten volant a ta sedacka to jo ale to je proste uz moje vec a muzu to za pul hodinky dat do puvodniho stavu takze ja bych rekl ze pohoda.
  13. fajticek

    Peugeot 206 gt nové vozítko

    Tak tobe to tak prijde ale ja moc dobre vim co delam a ty budiky jsem tam dal asi abych sledoval cas:D me treba dela dobre ze vidim ty hodnty kdy uz je olej pekne zahratej a klesne mazani a muzu tomu vic nalozit a taky mam rad prehled kolik mam na baterce. Vsechno jde lehce oddelat. A dat do uplne zakladniho stavu ten volant budiky to je jen par sroubku a dratku moc to hrotite
  14. fajticek

    Peugeot 206 gt nové vozítko

    Kluci fakt vam slibim ze ho nebudu kurvit je to fakt nadherne auto a tohle je tak asi posledni uprava co zmeni trosicku vzhled ale jen ze vnitr jinak uz nic nebudu menit. mam doma 2 vim ze jich bude casem porad min no tak uz sem zachranil 2 a jsem na tom stejne jak vy nesnasim ty hnusne upravy decek "tuneru"
  15. fajticek

    Peugeot 206 gt nové vozítko

    Jasne jako chapu ze si to myslel dobre ale me treba tak az zas ten interier tolik nevadi ze sem si ho trochu upravil, me se v tom takhle proste citi dobre. Jinak to mam v planu aby byl 100% origo stav. A hlavne vsechno si schovavam takze to muzu okamzite dat do puvodniho stavu.
  16. fajticek

    Peugeot 206 gt nové vozítko

    Jenže kdyz mas sedacku ktera se pouziva jak uz na zavody do vrchu na drift na jakejkoliv motorsport das k tomu 4bodove nebo 5bodove pasy kvalitni tak te to ochrani rozhodne stejne nebo vic tomu neverim ze te klasickej pas ochrani vic nez 4nebo 5bodovej pas v kvalitni sedacce a co se tyce tech bagu tak ti pomuzou max tak 15% a kdyz se nepripoutas tak te muze aji zabit ale rozhodne kdyz tam dam tohle je to stejne bezpecne jak bag+klasickej pas mozna aji vic v zavodakach taky nemas bagy ale kvalitni sedadlo a pasy +ram tady neni sice ram ale stejne kdyz tohle auto zmacknes nepomuze ti ani 50bagu a pasu ja beru ze je to uz nejaka uprava jako tuning nebo neco tak ale neni to bezvyznamna uprava jako menit kola nebo si strikat sprejema na auto me se proste s tim volantem lip ridi +k tomu si dokoupim nejakou poradnou zidli a 4bod nebo5bod pas takze bezpecnost budes met furt zachovanou a hlavne kazdej si da do auta co se mu libi ale beru aji to ze se to nekomu nemusi libit to jo proste vec nazoru a hlavne ja se teda citim vic bezpecnejs kdyz sem poradne prikurtovanej do nake sportovni zidle neberu treba na ukor toho ze je ta sedacka tvrdsi a mensi pohodli ale ja stejne nejezdim dalkovky to je proste muj nazor
  17. fajticek

    Peugeot 206 gt nové vozítko

    Me se to takhle proste libi Ty to pises proste jak kdybych to auto cele totalne sprasil a najebal na neho nejakej hnusnej tuning ale proste me se s tim volantem aji lip ridi a libi se me a dostal sem ho tak jsem si proste rekl ze ho tam dam.
  18. fajticek

    Peugeot 206 gt nové vozítko

    A co se ti na tom nelibi ? Ten volant me se libi teda a je to vec nazoru, a kdyz tam das nejakou peknkou sportovni sedacku tak nechapu proc by to melo vypadat hnusne.
  19. fajticek

    Peugeot 206 gt nové vozítko

    Je to pravda no ale stejne si dam nejakou zavodni zidli a poradnej 4 nebo 6bod pas na poradny přikurtovani a pak me je uz jedno jestli je tam bag nebo ne budu pekne prikurtovanej.
  20. fajticek

    Peugeot 206 gt nové vozítko

    Tak jasny je to kazdeho volba je to o hubu musiš dávat bacha a jezdit trocha s citem a ne bezhlave. Stejně pokuď poletiš v tomhle malem aute jak prase a nekam to napereš, nepomuže ani volant. Minimalni deformačni zona.
  21. fajticek

    Peugeot 206 gt nové vozítko

    Děkuju, no ja nevim jestli tenhle je protože ho mám z toho auta co jsem pred 3ma tydnama koupil, ale našel jsem ho na speadpru www.speedpro.eu/kozeny-volant-sparco-r325-shearling-p-12664.html Ale myslim ze benga budou buzerovat aji kdyby měl homologaci.
  22. fajticek

    Peugeot 206 gt nové vozítko

    Tak uz sem si premontoval volant do toho co si budu nechavat
  23. fajticek

    Peugeot 206 gt nové vozítko

    Ten co ma nalepku kn filtru tak to je ten muj prvni ten s tim modrym filtrem jsem prikupil no na tom prvni mam origo filtr box a v nem mam tu sportovni vlozku a jsem spokojen a nevypada to tak odporne co jsem koupil tohle tak to borec celkem udelal na prase a vypada to skarede a kdyz jedu s obouma tak to vyjde tak nastejnou jak zvukove tak aji tahem ale ten muj je lip zajetej jde rychlejs do otacek a ten novej je o vterinku pomalejsi ale fakt to skoro nejde poznat
×
×
  • Vytvořit...