Přejít na obsah

renzo405

Uživatel
  • Počet příspěvků

    39
  • Registrace

Vše od uživatele renzo405

  1. Takže vyriešené. Po dlhej dobe špekulácii a výskumov som dal vymeniť Posilovač bŕzd a je po probléme Vďaka za pomoc.
  2. Nedá sa povedať, že sú úplne studené ako keď ho vytiahnem z garáže ráno, ale oproti predným je veliký rozdiel, predné sa nedajú ani chytiť.
  3. Pojazdil som čosi, počkal kým sa auto zakusne a potom som odpojil hadičku od posilovača a brzdy povolili. Zas som ju zapojil, pojazdil a zopakoval, stalo sa to isté, tak to ozaj asi ukazuje na posilovač.
  4. Zadné sú zohriate, ale predné tie bývajú uplne horúce. Ešte chcem poskúšať niečo s tým odpojením hadice od vývevy. Ale inak to tiež som zistil ako píše \"rondob\" že keď poriadne premačknem pedál na podlahu, tak to vetšinou povolí, ale len na pár metrov. Ešte som zabudol opomenúť, že keď auto začne brzdiť, pedál je natlakovaný a tvrdy tak, že ide stlačiť pol centimetra.
  5. Ahojte, mám taký problém, že po prejdení nejakých zhruba 15km, mi začne auto pribrzďovať. Čas za ktorý sa to začne diať je závyslí od intenzity brzdenia, keď idem po dialnici, je to neskôr ale keď idem v kolóne, začne to robiť aj po kilometri a má tendebciu sa to zhoršovať. V servise mi dali brzdy do 100% stavu mechanicky. Všetko rozobraté vyčistené, valčeky gumičky, strmene všetko chodí uplne lahučko, jak predok tak v zadu, vymenená kvapalina. Auto odstavím zakusnuté na parkovisko a na druhý deň ráno, akoby sa nič a zas to začne nanovo. Počul som, že by to mohol robiť posilovač, prípadne ževraj aj ABS, nemá s tým niekto skúsenosť. Ďakujem. Róbert. [upravil dne 27.5.2013 19:42 od renzo405]
  6. renzo405

    Vypnutie motora pocas jazdy...

    Ahoj, robilo mi to to isté, vždy pri akcelerácii zhasol, diag. písala \"obvod regulace paliva/pozadovany tlak nizsi nez urceny\" vymenil som DRV ventil a robilo stále, potom som vymenil naftový filter a od tedy mám pokoj. Nepozeral som ho predtým, lebo bolo na ňom asi 5000km ale bol uplne čierny, možno preto lebo som začal dávať aditivum sa zašpinil skôr, možno čistil aj nádrž. Mám aj chip, asi nestíhal pri tom výkone dodať dostatočné množstvo paliva. [upravil dne 13.11.2012 07:45 od renzo405]
  7. No takže po dvoch dňoch mi to spravilo zase, bol som na diagnostike a verdikt znie \"obvod regulace paliva/pozadovany tlak nizsi nez urceny\" to môže byť ten DRV ventil? Dik.
  8. Ahojte, mám 2.2Hdi, dnes po ceste do práce po chvíli jazdy v kolóne som z nej vyšiel a pridal plyn, auto začalo ťahať a zraru sa vypol motor, pričom napísalo horeuvedenú hlášku. Kontrolka motora ostala svietiť. Viete mi poradiť aké problémy to môže naznačovať? Po nštartovaní motor ide ako predtým, má svoj výkon. Mám chip, fapoff aj egr odstavený, môže to s tým mať dočinenie? Ďakujem. Róbert.
  9. renzo405

    svetielka vo dverach

    Len pri otvorení dverí, mám ich originál.
  10. S tým potenciometrom, je dobrý nápad, jednoducho sa dá ohraničiť v čom je problém. Aj by som sa do toho už pustil, ale dočítal som sa v knihe, že je veľmi dôležité a bolo to tam aj zvýraznené, že treba dať vždy nové tesnenie, keď sa to otvorí. Dával si? Alebo to neni až také zlé a dá sa tam nechať to pôvodné.Ďakujem.
  11. Také niečo som si myslel aj ja, len som chcel vedeť či to niekto už neopravoval, ja to vytiahnem a skúsim to pozrieť, možno to pôjde. Lebo ak nie, treba vymeniť celé palivové čerpadlo žiaľ. Informácia o výmene nádrže, ak bola z peugeota, tak nebola pravdivá. Tento diel je vymeniteľný v garážových podmienkach, ale stojí až 150€ čo neni málo. Vyzerá to asi takto a plavák s behúňom je z bočnej strany. FAP mám vypnutý a viem zhruba koľko spravím na jedno nádrž, ale mám rád keď funguje všetko ako má
  12. Mám taký pocit, že keď idem do kopca aj dlhšiu dobu, alebo v ňom zastavím, tá ručička sa nejako nehýbe. Ale keď vypnem napríklad na minútu a naštartujem tak už vyletí skoro na maximum a potom už aj keď idem hore, alebo dole, po rovine, už tam ostane.
  13. Dobrý deň. Mám problém s ukazovateľom paliva. Zdá sa mi, že budík je v poriadku, ale vždy keď stojím v kopci, smerom hore, alebo dole, tak ručička príde buď na štvrť, alebo na trištvrte nádrže a potom tam už ostane stále, aj keď mám v nádrži už len trebárs 10 litrov a vždy zmení polohu, len pri veľkých náklonoch auta. Chcem sa spýtať, či niekto skúšal plavák čistiť, alebo nejako inak opravovať a v čom môže byť problém. Ďakujem za pomoc. Robo.
  14. Od včera FAP Off. Dohodol som sa so strakim a prišiel až ku mne pred barak. Všetko OK, je to seriózny chalan, môžem doporučiť [upravil dne 6.3.2011 15:00 renzo405]
  15. Dobrý deň, vedel by niekto poradiť nejakú dobrú dielňu, kde odstarňujú FAP, mechanicky a aj prepálenie softwaru v okolí Trenčína? Ďakujem, Robo. [upravil dne 6.3.2011 15:01 renzo405]
  16. No jo:) Ešte si my povedz, čo to je to povolenie CD meniča diagnostikou, to mi spravia v každom servise, kde vedia spraviť diagnostiku na P406?
  17. Díval som v príručke na používanie taký obrázok a tam bolo ukázané, že v kufri nad kolom, je nejaký zosilovač, ale neni tam, takže to bude len nejaká extra výbava. Čo sa týka toho xlink, prehodil som s nimi dva emaily. V prvom bolo, že ak mám rádio s integ. navigáciou, že mi to nepôjde. Lenže oni tam furt písali, že rádio s integ. navigáciou, ale moja neni v rádiu, ale mimo neho, rádio podľa mňa obchádza, tak som to napísal ešte raz takto a už prišlo, že nevedia, nerozumejú presne čo chcem, že mám objednať a keď nepojde, že vrátia peniaze, asi tak to bude asi aj jediné riešenie:)
  18. Som tam skutočne písal póbede, zatiaľ ešte odpoveď neprišla, ale som toho istého názoru, že by to malo ísť, meviem prečo by to mala navigácia ovplyvňovať, ale chcel som vedeť prečo tam píšu také veci teda:) Inak jako je to s tým zosilovačom prídavným, to mala každá 406tka?
  19. No veď práve, píše sa, neplatí pre modeli s Can Bus a modeli s integrovanou navigáciou. Myslíš jako, že to platí len pre integrované navigácie už s Can Bus, keď ja mám Van Bus s integrovanou navigáciou, že je to ok? Neviem sa z toho vysomáriť
  20. Aha už chápem, navigácia nieje zapojená do rádia jak som si sprvu myslel. Ten Xcarlink vyzerá super, ale trochu ma zarazila veta ktorá je tam napísaná \"Nezlučiteľné s modelmi typu TPN3, RD4 s CAN Bus a modelmi s integrovanou navigáciou. Znamená to, že na adaptér môžem zabudnúť? Alebo to znamená, že len nebudú fungovať obidve veci súčasne, asi akôr to prvé že:(
  21. Dobrý deň, chcel by som poradiť ohľadom redukcie na pripojenie USB kľúča, alebo karty connects2, ktorý sa zapája namiesto cd meniča k orig. rádiu. Problém je, že mám v kufri namiesto meniča navigáciu, dá sa toto zariadenie pripojiť aj namiesto navigácie, sú to tie isté káble a konektory, alebo treba natiahnuť nový kábel od rádia?. Diki. Robo.
  22. Mne odtiaľ išiel tak 30 stupňov max a problém som vyriešil kúpou nového auta P406:)
  23. Zdravím, za krátky čas čo som tu nebol, som porozoberal čo sa dalo, aj klapky som našiel ako mi tu bolo poradené. Skúšal som ešte aj čistiť radiátor z vonku stlačeným vzduchom, či neni len mechanicky zapchatý, ale žiadne zlepšenie. Tak to vyzerá, že výmena radiátora je nevyhnutná, preto sa chcem spýtať, či sa to už niekomu podarilo vymeniť bez vyhadzovania prístrojovky. Tam zo šoférovej strany sa to tvári, že by to aj mohlo teoreticky ísť vytiahnuť a zastrčiť nový. Ak prosimvás to niekto skúšal a podarilo sa mu to, alebo naopak, ak niekto zistil, že je to nemožné, dajte prosím vedeť. Diki.
  24. Hej ja mám už nový model a skutočne je to tam inak, vôbec neviem kde tie klapky sú a tiež sa asi bez vybrania prístrojovky nepohnem.
×
×
  • Vytvořit...