Přejít na obsah

Pysl

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

O uživateli Pysl

  • Datum narození 2.8.1995

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 307
  • Rok výroby
    2002

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Letonice
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

501 zobrazení profilu

Pysl's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Pysl

    Tlak paliva 2.0 hdi 66kw

    Ano, když tlačím na balonek, někde to furt sičí a já nevím kde, protože to je těžko zjistit. už jsem to hledal několikrát ozývá se to někdě jak kdyby pod tím balonkem
  2. Čau chlapi, zjistil jsem, že nemám žádný tlak paliva v systému ( čerpadlo Siemens) a odchází hned přepadem zpět do nádrže. Zkoušel jsem rozpojit hadičku přepadovou(znázorním na fotce) a podržel jsem tam palec a balonkem natlakoval. Tlak mi držel, nikde nic neucházelo, zbytečně jsem si nadhodil motor naftou jak to pak prsklo Ale když hadičku vrátím, tlak tam nedrží a vrací se do nádrže. Tak by mě zajímalo, co tam má držet ten tlak, aby neucházel pryč. Protože když mám po ruce ještě dvě další ruky, otevřu kapotu, tlakuju systém balonkem neustále, až cítím odpor na balonku, řeknu kolegovi ať nastartuje a auto chytne skoro na drc. Ale když si ho natlakuju sám, než se vrátím do auta otočit klíčkem, tlak hned spadne a chytne to třeba na 7x, než to čerpadlo natlakuje. A zjistil jsem, že když auto dlouho stojí, tak mám vzduchovou bublinu mezi balonkem a palivovým filtrem. Mám zkusit vyčistit ten DRV ventil?
  3. s palivem problém nemám, když mi pak z výfuku vyletí spálená nafta po nastartování.. zkoušel jsem aj před startem napumpovat a nepomohlo.. jedině už zbývá ta komprese..
  4. Nejhorsi je, ze ten borec taky na nic neprisel.. takze jsem tam, kde jsem. Kdyz nejakej s tech spinacich dratku proklemuju, tak to bude zhavit furt. Nejhorsi je, ze se zatim nerozlustila zahada studenych startu hdicka :-D zkousel jsem aj baterii silnejsi.. nic nepomohlo..
  5. jo sorry, vidíš, že jsem nováček :-D mimochodem proč se nesmí citovat, když už jsme u toho?
  6. díky zkouknu, já jsem projíždel hodně témat, ale nic jsem nenašel.
  7. mám 307, já vím že se né vždy žhaví, ale mě jde o to, že u kamoša v autě si to cvakne a rozcvakne při otáčením klíčku.. a když spojím ty dva kontakty na tvrdo, tak mi to bude žhavit furt, to je jako bych to píchnul rovnou na baterii... prostě mě to relé nespíná, nejspíš nedostává signál od malého napětí, že má aspoň na tu 1s v těchto teplotách sepnout. Nebo mám někde přeseknutý dráty z toho konektoru. Zkoušel jsem aj namontovat relé z té druhé 307, kde jsem zkoušel to moje a taky nespínalo, takže bude nejspíš problém v té řídící jednotce
  8. Čau chlapi, mám motor 2.0 hdi 66kw, r.v 2002, žhavící relé mi nesepne (necvakne) při otočení klíčkem, relé jsem odzkoušel na jiné 307 a tam si cvakne pokaždé při otočením klíčkem, takže relé je v pořádku. Mám takový pocit, že mi nejde napětí na spínací kontakt. Auto mi blbě startuje už od minulé zimy co bylo -25. Pojistky v motorové části jsou ok. VIZ FOTO: Tam kde je šipka je stále napětí, měril jsem proti kostře, tam kde mám znázorněné kolečko, by mělo být napětí po sepnutí relé, protože to vede na žhavičky. zajímávé je, že když nastartuji, tak na druhém drátě je stálé napětí, což je blbost, když to vede na žhavičky, to by mi žhavili tím pádem furt.. moc tomu nerozumím, jen popisuji, co jsem zjistil a naměřil.
×
×
  • Vytvořit...