Přejít na obsah

Heinrici

Uživatel
  • Počet příspěvků

    17
  • Registrace

Vše od uživatele Heinrici

  1. Přesně tak, mně odešlo v sobotu. Venku lidi v tričku a já měl -3 stupně a nešla zapnout klima. Jinak nové stojí cca 300 Kč, přeletuje se a mělo by to fungovat dále.
  2. Ahoj, můžu taky požádat o typ spojky dle VIN VF30A9HR8AS339470.
  3. Heinrici

    Letní pneu

    Taky jsem obul Uniroyaly Rain sport 5, tak jsem zvědav.
  4. Edit: postřeh po 5 letech používání nosiče Car Face z AK. Na nosič se vejdou 3 kola 29er ve vel. XL, M, M. Musí se ale sundat sedlo u prostředního a posledního kvůli širokým řidítkům. Co jsem na nosiči vyměnil několikrát je šroub a matka držáku na kouli. Strhává se závit. Jinak nosič stále funguje.
  5. Heinrici

    Rozvody

    Mně měnili rozvody na 120000 km v rámci svolávačky, na kterou jsem přišel sám dle serviceboxu. 1,6 HDi 82 kW 2011. Možná by stálo za pokus zkontrolovat v serviceboxu dle VIN, jestli taky nemáš nárok.
  6. to Charlie Rose: Odkazovaný nosič od Car Face mám. Sice pro tři kola, ale myslím, že je to podobné. Kolega měl na 4. Potřeboval jsem ho narychlo ještě na Xsaru Picasso. Osobně bych ho už ale nechtěl. Problém je ve vzdálenosti mezi jednotlivými nosníky kol. Jsou užší, než třeba na nosiči od Wjenzka, což dělá problém s naskládáním větších horských kol. Nedokážu si představit, že bych tam narval 3x 29". Já na něm vozím, 1x 29", 1x trekové a 1x 26" a fakt už je problém, aby se to nikde nedotýkalo. Všechno vykládám izolací na PVC trubky. + 2x gumicuk. Další problém nastal u 5008. Mám na něm origo nedemontovatelné tažné a kabely se zásuvkou mám úplně napnuté. Radši si příště tažné někde vyzkouším a připlatím.
  7. to Pette. nechci dělat reklamu, ale myslím, že tady jsou ty samé Bosch za super cenu: http://citroeny.eu/sady-steracu-bosch/2328-sada-plochych-steracu-bosch-aerotwin-pro-peugeot-3008-a-5008-3397007501-4047024478442.html
  8. Zdravím, nemáte někdo zkušenosti nebo návod (manuál) jak demontovat přední sedadla, popř. čalounění? Pokud to na fóru někde je, tak se omlouvám. Díky
  9. Heinrici

    aditivum

    to ozyy56: v poho nemyslel jsem to nijak zle... Prostě mám v zimě lepší zkušenost s klasickým letním VIFem.
  10. Heinrici

    aditivum

    No jsem čekal, že se ozve nějaký rejpal. Ale jinak je to tak, jak píše krtek.
  11. Heinrici

    Vadné zadní tlumiče?

    Bavil jsem o tom s člověkem od Peugeotu a ten mi říkal, že to nejspíše budou tlumiče (prý na to nejvíce trpí 3008). Mám z práce jakoby stetoskop s elektronickým zesilovačem (taková dlouhá tyčka se sluchátkama) a tím si to chci poslechnout a prohledat. Bohužel nemám nikoho s montážní jámou a pod auto se mi v zimě nechce.
  12. Heinrici

    aditivum

    Ahoj, měl jsem Citröen Xsara Picasso 2.0 HDi s nájezdem 270 000 km a lil jsem do něj VIF po celou dobu provozu a úplně bez problémů. Akorát jsem používal letní VIF i v zimě. Přišlo mi, že s tím auto jede lépe.
  13. Heinrici

    Vadné zadní tlumiče?

    Mám to stejně. Taky mě napadlo, zda by to nemohla dělat ta nalévací trubka do palivové nádrže.
  14. Heinrici

    poruchy 5008

    Myslím, že je to stále stejné: https://youtu.be/P0yQlJiVBHU , https://youtu.be/y92nZPF9eqs.
  15. Heinrici

    poruchy 5008

    Ahoj, dnes jsem to nahrál: https://www.youtube.com/watch?v=Ah7i1f53eg4 Od 00:22 je to s teplým motorem.
  16. Heinrici

    poruchy 5008

    to Ozzy: prostříkal jsem co se dá, ale ještě vše zkusím rozebrat... to Laďa: pročetl jsem toho tady hodně, je to od vadných tlumičů po bordel v nádrži..takže mi spíše jde o to, zda se tu nemihne ještě McQueen se svou zkušeností... to Jirous: ten zvuk vypadá podobně, zítra to nahraji. Je to zralé na repas? Ty jsi toto také řešil? Myslel jsem, že auto s km nájezdem kolem 80 tis. nebude mít s turbem problém a ono je to jinak. Resp. problémů je víc, než je asi zdrávo. PS: jak se přidá video z Youtube, tak aby se tu rovnou zobrazilo?
  17. Heinrici

    poruchy 5008

    Ahoj, vlastním 5008 měsíc a po počátečním nadšení z nového vozu začínám být lehce rozladěný. Vůz je rok výroby 2011 a najeto má kolem 87000 km. Jedná se mi o následující věci: 1) zvuk turba. Při studeném i zahřátém motoru má turbo, dle mého, nestandardní zvuk (hučení). Viz..: https://youtu.be/-5LLEF1efoI u teplého motoru a https://youtu.be/pTO-hGaKfZY?list=PLWXZwd8tmdQz_m_8HrDsekVPChoSUZf9F u studeného. Vlastnil jsem předtím Xsaru Picasso a takový zvuk neměla ani při 270 tis. km. Nevíte zda je to normální? Přijde mi, že je slyšet i při normální jízdě. 2) zadní náprava. O zadní nápravě a problémy s ní se toho napsalo dost. Něco podobného co řeším já tu loni v jiném vlákně řešil uživatel McQeen, viz. Slyším to jak za pomalé jízdy, tak i při lehkém rozhoupání karoserie při vypnutém motoru. Přijde mi, že to jde někde od pružiny levého zad. kola, ale jist si nejsem. Pokud by se tu mihl McQueen, popř. by měl někdo radu, co by to mohlo být, byl bych velmi vděčen. Snad jsem vlákno moc nezaplevelil, ale chtěl bych vědět na čem jsem...
×
×
  • Vytvořit...