Přejít na obsah

prahamarkus

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

Vše od uživatele prahamarkus

  1. Jim to prej ukazovalo víc závad třeba váha vzduchu atd... Ted je to prý na sto pro jeden vadný vstrik tak koupim někde z vrakace a bude zas jezdi t doufám ze sezenu.
  2. Tak po dlouhých dnech závada zjištěna jeden debilni špatný vstrik. Tak ze musím sehnat a bude se jezdit.
  3. Dík nechám si to projít hlavou a když tak ti napíšu.
  4. Vým že jsi psal abych zkusil Zábřeh ale je to pro me daleko a hlavne namam moc casu tak zkouším po Praze a okolí. A samozřejmě když to budu prodávat tak uvedu všechny chyby co auto ma a samozřejmě tomu přizpůsobím i cenu. A k tvému dotazu ano vačkova hřídel nova + vahadla vetylu a hlava udělána atd.
  5. Tak auto uz mám doma páč nemam nervy na vymluvi mechanika. Jel jsem se projet a nesvítí žádná kontrolka a s autem sem jel 130, ale furt je to líný na rozjezd když mi otáčky nespadnou pod 2500 tak paráda jakmile to spadne tak než se to zas rozejede už nevim co s tím asi půdě z domu.
  6. Tak že podle technika mi jen špatně zabírá turbo který je potřeba správně poladit a načasovat přes diagnostiku tak uvidíme. Dám vědět jak sem dopad.
  7. Zítra to dávám do servisu tak uvidíme a pokud mi tam ani nepomůžou tak ač nerad se po 5 letech s 807 rozloučím a nezbyde mi nic jiného než ji prodat někomu kdo si s tím poradí.
  8. No právě rozvody mám nové a dle mechanika správně nastavené i potenciometr je v pohodě uz nevim co s tím mám chuť už to prodat. Ještě to zkusím vzít do jiného servisu jestli není chyba i v tom hmm
  9. Na ten potenciometr juknu zítra a na diagnostice pravě nic není.
  10. Prosím o rady mám 807 2.2hdi 2002 na autě se mi potkal motor automechanik opravil vše co se dalo ale!! auto sice jede problém je v tom, že po sešlápnutí plynového pedálu se nic neděje pedál se musí sešlapnout do třičtvtě a pak se auto rozjede ale strašně pomalu ( jako když je vnouzovém režimu) jako by ho někdo jen tlačil a po rozjetí na rovince když přeřadím tak chvilku nic a pak auto vystřelí jak raketa. Už si s tím nevíme rady. Na diagnostice není žádná chybová hláška.
×
×
  • Vytvořit...