Přejít na obsah

P 307 SW

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 307
  • Rok výroby
    2002

Profilové informace

  • Pohlaví
    Žena
  • Město
    Havlíčkův Brod
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

1 034 zobrazení profilu

P 307 SW's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. P 307 SW

    Vrzání zespod auta

    Děkuji za odpovědi, ale myslím, že to nejspíš výfuk nebude, ten dělali v servise s těmi silentbloky... Jiné tipy nejsou?
  2. P 307 SW

    Vrzání zespod auta

    Tak se po měsíci hlásím... Silentbloky vyměněny (opravdu si to auto zasloužilo), ale pořád to občas vrzne, i když je to oproti tomu velké zlepšení. Nemá někdo další nápad čím by to mohlo být?
  3. P 307 SW

    Vrzání zespod auta

    Ono to nevrže stále,spíš to jen "povrzává" když to dostane ten první ráz při prudším přidání nebo puštění plynu na nižší převodový stupeň.Na čtyřku nebo pětku jsem to nezaznamenala.
  4. P 307 SW

    Vrzání zespod auta

    Ne to ono nebude,dělá to jenom při pomalé jízdě a rozjezdech.
  5. Zdravím,doufám,že mi někdo poradí.Z pod auta se ozývá vrzání,ale jenom při prudším sešlápnutí plynu nebo při puštěni.Jinak ne.Netuší někdo co by mohlo být příčinou? Jedná se o Peugeot 307 SW,r.v.2002, benzín.Děkuji za jakýkoliv tip.
  6. Zdravím, chtěli by jsme našeho Peugeota 307 SW předělat na LPG, nevíte někdo prosím o osvědčeném servisu v Havlíčkově Brodě a okolí?
  7. P 307 SW

    Kouř a vyšší teplota

    funguje... Tak jsem dneska jela, sice jenom po městě pár km, a nic to nedělalo. teplota se držela do 90 stupňů. Než jsem vyjela zkontrolovala jsem chladicí kapalinu a řekla bych, že jí tam bylo míň než včera, když jsem na to koukala... Já teda nevím, asi mám halušky...
  8. P 307 SW

    Kouř a vyšší teplota

    Já jezdím jenom v benzínu a taky jsem to ještě nikdy nezažila... Trochu tam něco smrdělo, ale tomu jsem nepřikládala nějaký význam, to bylo jako smrad co se natáhne dovnitř, když je puštěná klima... Ta teplota nelítala, to prostě vylezlo nahoru a zůstalo to tam. Teoreticky to mohla být pára, já jsem to automaticky zařadila mezi "kouř+vysoká teplota=něco je blbě" A propo, kdyby to byla pára a ne kouř, tak ta teplota je takhle normální? Zítra to ještě projedu a uvidím...
  9. P 307 SW

    Kouř a vyšší teplota

    Já bych řekla, že to byl dým... Jo pršelo.. Pršelo celou tu polovinu cesty. To by s tím mohlo souviset? Vždyť jezdím normálně za deště a ještě se mi tohle nestalo..
  10. P 307 SW

    Kouř a vyšší teplota

    To netuším... jak se to pozná?
  11. Zdravím pánové, vzhledem k tomu, že jsem žena a o autech toho moc nevím, tak se prosím nezlobte na můj dotaz. Hledala jsem tady na fóru, bohužel bezvýsledně... Dnes jsem jela trasu cca 52 km dlouhou. Po cca 26 km jsem zastavila na benzíně a zjistila, že se zpod kapoty kouří, koukla jsem na teploměr bylo tam něco přes 90 stupňů. Zkontrolovala jsem chladící kapalinu, je v normě (někde v půli min. a max.). Nikde není vidět únik čehokoliv. A odkud jde kouř jsem taky nikde nevypozorovala. Žádnou hlášku o chybě to nikde nepsalo. Nechala jsem to chvilku stát, potom jsem nastartovala, chvilku to běželo na volnoběh, potom jsem se rozjela a po ujetí pár metrů, to udělalo to samé (kouř a teplota nad 90). Odstavila jsem to na parkoviště a nechala jsem to vychladnout úplně. Po asi hodině jsem to zkusila znova a všechno bylo v pohodě. Dojela jsem zbylou cestu (26 km), teplota se pohybovala mezi 70-80 stupni jenom ke konci po městě se to blížilo k 90. Nemáte prosím někdo s tím zkušenost? Netušíte čím by to mohlo být? Pro úplnost jedná se o PEUGEOT 307 SW, 1,6 16V, rv-2002
×
×
  • Vytvořit...