Přejít na obsah

tom308

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

Vše od uživatele tom308

  1. tom308

    Topení

    Ahojte. tak som sa dostal k tomu aby som to rozobral. -klapky funguju ako maju. -radiator topeni: privodna a aj odchadzajuca hadica je horuca ze sa jej neda dotknút. po odmontovani elektrickeho radiatora nad teplovodnym je pekne vidiet radiator. toho ked sa dotknem tak mi uz pride uplne studeny. teraz moja otazka. Auto ma sice 10rokov ale najezdenzch 100000km, kupil som ho priamo z pezotu. moze byt uz pri tolkych kilometroch upchaty radiator? mna skor napadlo, ze v lete som mal menene rozvodyz prave kvoli 10rokom a teda bola menena aj chladiaca kvapalina. nemoze byt prave radiator len zavzdusneny? minulu zimu som ziaden takyto problem nemal. Nemate s tymto nejake skusenosti? Dakujem za radu.
  2. tom308

    Topení

    ale ta ľava strana je vyslovene horuci vzduch. ale netvrdim, moze byt aj to. len ako prvu vec som chcel skontrolovat tie servomorceky na miesanie vduchu, či sa otvaraju ako maju. ak tie budu v poriadku tak potom uz len vymenik vycistit alebo aj vymenit.
  3. tom308

    Topení

    smerovanie vzduchu, predne okno, stred a nohy urcite funguje pretoze to viem poznat z toho ze ak to prepinam tak fuka tam kde to chcem. tiez si myslim ze tu bude prave ta klapka na miesanie tepleho a studeneho vzduchu len neviem kde ju hladat aby som zbytocne norozobral pol auta. mate niekto k tomu prosim nejaku schemu kde to je ? to divne spravanie topeni po case moze mat samozrejme suvis prave s tym teplym vzduchom a klapkou.
  4. tom308

    Topení

    Ahoj. na fore som hladal ale nenasiel som súvislu informaciu čo s tým, vacsinou že to ľudia riešia ale riešenie som nenašiel. P308, dvojzonova auto klima. sprava sa to takto: lava strana topi, prava len trochu. cize ak dam LO tak fuka na oboch stranach studeny vzduch. ak dam HI tak na lavej strane horuci vzduch a na pravej letny. vonku bolo cca okolo nuly. 4iže prava strana funguje len čiastočne. Ľavá strana na automatike po zahriati motora asi na 30minut topi no potom zacne puštať studený vzduch. ako to dám na HI tak aspon ta ľava strana topi. Moja otázka: 1. kde viem nájsť senzor/čidlo ktoré meria teplotu vystupneho vzduchu? aby som ho skontroloval ci je v poriadku. prípadne viete prečo sa to takto správa 2. rozobrate som to mal. všetky servo motorceky sa pekne tocia podla toho ako to nastavím ale pre nastavenie teploty som nenasiel. neviem kde to hľadať. nema niekto schemu napríklad zo servis boxu na zaklade ktorej by som to nasiela pochopil akot to funguje? ja sa tam už neviem prihlasit. asi je to uz len pre aktívnych členov. Dakujem
  5. tom308

    Posilovač řízení P308

    Ahoj. Niekto zistil pricinu a postup na odstranenie zavady? Dakujem za info
  6. čaute všetci. chcem si kúpiť jazdenku 308sw 1,6Hdi 80kw. chodím hlavne dialnice 80% cca a zaujímalo by ma koľko točí tento agregát pri 130. viem si zistit podla VIN skutocná výbava? zaujíma ma či má vozodlo ESP s trakcnou kontrolou (tlačidlo to nemá a v popise píše ze áno), ďalej by ma zaujímalo či sa dá dorobiť tempomat. fórum o overenie VIN som tu síce našiel ale musim byť riadnym členom... sranda je ale to, že ak si chcem kúpiť členské tak mám zadať VIN čislo ktore bude na kartičke ale ja ešte to auto nemám a ani netuším či si nakoniec vyberiem nejakú 308čku. prípadne ak zaplatím členské na virtuálne auto a čo sa vlasne dozviem z VIN výpisu ktorý sa tu ponúka, aké informácie? poprípade neviete mi odporučiť nejaky dobrý kus o ktorom viete? Hľadám od 2010 a novšie Vďaka za odpovede
×
×
  • Vytvořit...