Přejít na obsah

jali

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

O uživateli jali

  • Datum narození 21.3.1971

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 307

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Velké Svatoňovice
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

414 zobrazení profilu

jali's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

3

Popularita

  1. taky jsem si vsiml, ze jsi "za kopcem", ale nepotrebuji, když jsem to rozdelaval, tak byl docela v pohode a zatím slouží. Ale samozrejme se to muze kdykoli zmenit-
  2. Ahoj a nechces ten model nekde vystavit ? Dnes uz 3D tiskárnu ma spousta lidi. Ja bych urcite mel o nej zajem, zatím ho nepotrebuji, ale nejspis to je jen otázka casu, tak je lepsi mit ho v archivu, nez ho pak honem hledat. JALI
  3. Jsou tam kontaktni plochy primo na tenkym plosnaku a na ne tlaci medeny prstýnek s pacickama, který se otaci. Ja mel jednu ulomenou, nastesti to slo ještě spájet, byl to kontakt od kloboucku. U tech svetel bych tipoval, ze bude vydreny plosnak, takze bude stejne asi potřeba sehnat packu, pochubuji ze plosnak jde sehnat jako nahradni dil. Pak mi napis, jak jsi dopadl.
  4. jasne, ale nejdriv musíš vycvaknout ten kloboucek, potom pod nim zatlacit na stred a tim se stahne otocny vrsek a kabely zustanou v pacce. Když stahnes nejdriv otočnou část, tak to pujde i s kabelem, vim o cem mluvim, pak jsem to musel rozhodit cely.
  5. kontakty svetel jsou uvnitř otocne casti, je tam ještě kontakt horniho tlacitka
  6. da se to v pohode rozebrat bez vyndani, jen při sundavani cele otacive casti se za to nezmi zatahnout, protože pak se vytahne plochy kablik a napojeni zpet znamena kompletni rozborka. Nicmene si myslim, ze sundani vrsku nepomuze, kontakty blinkru jsou az na hlavni desce pod volantem.
  7. Vzhledem k tomu, ze tu všichni resite aretaci pacek, pripadne kontakty směrovek, tak mne napadlo, jestli nekomu nezbyla packa steracu. Jedna se mi o vrchni kloboucek, kterym se ovlada zadni sterac s tlačítkem. Vede z toho plochy kablik se 4-mi vodici. Kdyby to nekomu zbývalo v oblasti TU - NA - HK - PA, tak mam zajem, potrebuji na P307 r.v. 2004.
×
×
  • Vytvořit...