Přejít na obsah

henrike200

Uživatel
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

henrike200's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Ahojte,mam specialny problem,s ktorym si neviem dat rady,po montazi dvojkanaloveho zosilovaca Harman-Kardon mi v zadnych reprakoch neprijemne praskne pri zmene rezimu z tuneru na minidisc,alebo na cd,a aj pri vypinani a zapinani radia,a aj pri uplnom vypnuti zvuku.Mal niekto podobny problem?Na co sluzi odrusovac NF 101 ?
  2. Zdravim vsetkych , nepovaluju sa nahodou niekomu aspon dve krytky na elektrony 16 palcove Peugeot original z V 6 , 3.0 ? Ak ano poprosim mailik na henrike200@azet.sk.
  3. Zdravím vsetkých 605 károv , prosím o radu ohladne klímy na mojej 605 2,1 td,problém je vtom ze kompresor pri pustenej klime je stále zapnutý , a vraj by sa mal po nejakej dobe na chvílu vypnút podobne ako je to u chladničky.Ten moj ale beží aj dve hodiny,až uplne zamrzne výparník a neprejde ním ani vzduch.Poradí niekto kde by mohol byt pes zakopaný?
  4. henrike200

    Lista zadneho naraznika

    O.k.,ak je v nom ta lista pouzitelna,tak ho vezmem,poprosim kontakt na henrike200@azet.sk.
  5. Ahojte 605kari,zhanam tu gumenu listu zadneho naraznika,ale uplne by mi stacili aj tie plechy na ktorych je navlecena,aj keby mali poodtrhane zavity,vobec by to nevadilo. A najlepsie v ramci SR.
  6. henrike200

    Blikani zhaveni

    Takže záhada blikania žhavenia je vyriešená,kúpil som aj nový modul,avšak bez zmeny,a tak ma napadlo odmontovat húkačku alarmu,ktorú mi tam namontovali v septembri.A čuduj sa svete,blikanie prestalo,tak asi v tej húkačke je niečo,čo ten neštastný modul rušilo.
  7. henrike200

    Blikani zhaveni

    Tak som to cidlo odpojil a jazdil tak tri dni,a to sice blika to ovela menej,aj ked je zase pravdou,ze vonku mame skoro letne teploty,a motor dosiahne onu hranicu neblikania 70 st.velmi rychlo.Este ma napadlo,ci by niekde nemalo byt aj nejake rozpajacie rele,pretoze tomu rele zhavenia musi prerusit privod prudu,ak motor uz bezi.
  8. henrike200

    Blikani zhaveni

    Hned v pondelok to skusim s tym odpojenim cidla,aj s tym rele pri startovani to moze byt zrada,uz len najst tu trpezlivost alebo radu,ktore by to mohlo byt.
  9. henrike200

    sterace / motorek steracu

    Ja som mal raz davno ten isty problem,bud stierace vobec nesli,alebo sa zastavili kde sa im chcelo,dokonca sa niekedy sami spustali,zrada vsak nebola v mechanike,ale v elektronike.Na poistkovom paneli je jedno velke modre rele,akoby spojene dve relatka,ktore riadi chod stieracov,a po jeho vymene vsetko fachci ako hodinky.
  10. henrike200

    Blikani zhaveni

    No prave to rele som vymenil ako prve,je z havarovanej 605 v ktorej zhavenie bolo o.k.,a ziadna zmena,moze byt chyba v pocitaci?
  11. henrike200

    Blikani zhaveni

    Takze som to zhavenie zmeral a bohuzial to nielen signalizuje,ale aj naozaj zhavi.
  12. henrike200

    Blikani zhaveni

    Este som zabudol na jeden fakt,a sice ze pri tom blikani zhavenia sa tiez mierne pohybuje rucicka otackomera,ktory je uz vyse dvoch rokov nefungujuci.Vdaka za tip,zmeriam to vecer cestou domov z prace.Ahojte
  13. Zdravim vas,prosim o radu,na mojej 605 2.1td r.v 1991 mi po nastartovani motora svieti kontrolka zhavenia cca 15sekund,potom zhasne na cca 5sec,a znova sa rozsvieti,a znova zhasne.Takto sa to opakuje,az pokial motor nedosiahne teplotu 70stupnov,potom uz je vsetko o.k.Vymenil som tu krabicku, ktora je medzi filtrom vzduchu a tlmicom pruzenia,nic sa vsak nezmenilo.
×
×
  • Vytvořit...