Přejít na obsah

ajm

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

O uživateli ajm

  • Datum narození 1.1.2013

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 807

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Třeboň
  • Stát
    Česká republika

ajm's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

2

Popularita

  1. ajm

    Naviják na rezervu

    Ahoj, jen bych rád poděkoval P607Olda za rady a bryskní vyřešení a opravu mého výtahu na rezervu. Takto si představuji skvělou klubovní spolupráci! Díky, Jirka!
  2. Zdar, původní rádio RT2 jsem nahradil rádiem Clarion. Po opětovném nastartování nedrží paměť rádia. Je nějaká možnost zapojení stálého + pro paměť rádia jednoduchou cestou? Díky za odpovědi.
  3. Ahoj, po výměně baterie v dálkovém ovladači nejde někdy odemknout auto, zamnkne se vždy. Je třeba spárovat klíč, jako to bylo u Xantie, či 406? Díky, Jirka.
  4. ajm

    Montáž LPG.

    No, asi jsi špatně poslouchal v autoškole ... Každé vozidlo v provozu na pozemních komunikacích musí mít povinnou výbavu, tedy např. lékárnu, trojúhelník, žárovky, pojistky a mimo to také náhradní kolo, nebo soupravu pro bezdemontážní opravu kola... Pokud to na STK v Ově nekontrolují, je to jejich problém.
  5. ajm

    Montáž LPG.

    Díky za upozornění, ano, správně je 2009. Hledat na stránkách MDCR mne nenapadlo a díky moc za odkaz, ušetřilo mi to asi dost času shánět někde souhlas! Opravdu by ten údaj měl být zapsán v TP, jinak může být problém na STK, ale také třeba při namátkové TK.
  6. ajm

    Montáž LPG.

    No, tak to je dost ošemetná situace... V souvislosti s použitím nádrže na LPG místo rezervy vyvstal menší problém. Dle Vyhl. MD 341/2014 Sb., která platí od 1.1.2015 je možno užít soupravu pro bezmontážní opravu pneu, ale pouze u vozidel vyrobených od r. 2006. U vozidel starších je to také možné, ale pouze se souhlasem importéra. Ten ovšem nemusí být u vozidel, která se k 1.1.2015 vyrábějí a dodávají s bezdemontážní opravnou sadou, což se C8 již netýká... Dnes jsem volal do Citroen ČR, zda budou ochotni takový souhlas vydat. Po neuvěřitelném rozhovoru se soudružkou asistentkou , která mi nechtěla dát číslo na člověka, který tyto věci dělá (zřejmě je tajný agent Direction centrale du renseignement intérieur) mi předala technického ředitele, který se vyjádřil v tom smyslu, že by to neměl být problém a snaží se vyjít vstříc. Takže jdu psát žádost o vydání souhlasu. Předpokládám, že to bude výborné martirium, o jeho výsledku budu informovat...
  7. ajm

    Montáž LPG.

    Díky všem za odpověd! Spotřebu cca 13l plynu počítám. Ještě musím vyřešit, co tam namontovat, jak se zdá, pojedu raději dále, než to nechat tady na jihu někomu zmastit. Zdraví Jirka.
  8. ajm

    Montáž LPG.

    Díky za rady! Ještě se zeptám, jakou máte na LPG spotřebu? Na benzín mi píše 10,1l. Počítám na plyn tak cca 13l, je to správný odhad?
  9. Zdravím zdejší matadory! Rád bych se zeptal na Vaše zkušenosti s LPG ve 2,2i. Jakou montážní firmu můžete doporučit? Preferoval bych JČ, příp. střední Čechy, Prahu. Díky za odpovědi!
  10. ajm

    Originál příčník - funkce

    Zdar, jedna blbá otázka k příčníkům - jak řešíte myčku? Většinou bývá zakázán vjezd pro auta s příčníky. Ignorujete to, nebo tam jezdíte jen bez nich?
×
×
  • Vytvořit...