Přejít na obsah

Strana

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

Strana's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Strana

    termostat 89 nebo 83 co koupit

    paráda jo ale abych musel měnit v létě za jiný na to kašlu a pokud bude v létě vedro tak auto zahřeje se během nastartování piokud bude+40:D no dal jsem tam Wahlera 89st, puvodni byl taky na 89st, ale kdyz jsem ho vyndal, zustava tam stale 3mm mezera - kvuli tomu jsem ho taky ve finale menil, protoze jsem motor ani nezahral. V hrnci se oteviral daleko driv, nez novej. Jinak jsem se nikdy v aute nedostal s teplotou pres 75 st. Jak rikam, ted se motor zahreje daleko driv a drzi se kolem 88st. (mimochodem v Auto-Kelly jsem za nej dal cca.330,- a zadnou dirku nikde nema)
  2. Strana

    termostat 89 nebo 83 co koupit

    ...motor si brouka. Ventilator sepne zhruba pri 93st. coz se stane pri stani na miste, na 90 se mi to nikdy nestalo a za jizdy uz teprve ne.
  3. Strana

    termostat 89 nebo 83 co koupit

    Doporucuju 89stC. Ted jsem ho menil na 307 benzinu a je to parada. Motor je brzo zahratej, teplota je podle budiku kolem 87 a neprehoupne se nad 90. Topi to jedna basen.
  4. Strana

    Chlazeni

    Hlasim termostat vymenen. Otevira kousek pod 90 stupni. Ten stary opravdu nedovira, je nejakej pridrenej. Ted to topi jako das.
  5. Strana

    Chlazeni

    No auto je z CR. Chystam se na vymenu termostatu. Nedelal jste to nekdo u 307?:myslimJe to 1,6 benzin 80kw. Uz jsem procet par rad odsud z diskuze, bylo to trochu popsany u 406, ale abych neudelal nejakou botu. Mimochodem, kde nejlip koupit termostat?Diky
  6. Strana

    Chlazeni

    no ja jsem si taky zpetne uvedomil, ze se vzdycky teplota pohybovala u zahratyho motoru kolem 70 stupnu. Prislo my to celkem malo, ale dneska uz je mozny vsechno.Jestli uz to nebyl prvni priznak problemu.
  7. Strana

    Chlazeni

    Ahoj vsichni, vcera jsem zjistil, ze se mi 307 chladi tak,ze i po dlouhy jizde zustava rucicka na teplomeru bez hnuti, pohne se jenom pri jizde do vetsiho kopce, tak na 50. Jakmile zastavim a necham motor bezet na miste, zacne se zvedat az k 90. Na 95 spusti ventilator, to je ok. Mam podezreni, ze mi otvira termostat hned zkraje. Nemate nekdo nejakou zkusenost ci radu?Motor1,6 88KW Diky
×
×
  • Vytvořit...