Přejít na obsah

Radek 306 td

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 306
  • Rok výroby
    1998

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Mladeč
  • Stát
    Česká republika

Radek 306 td's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. zdravím lvíčata chalani řekne mi někdo kde je čidlo na osvětlení kufru u 306 combi?žárovka je oki
  2. oddie jj prostě komplet.a můžu říct že mi nato dá i záruku.tak jako my dělal repas zadní nápravy cena 8 tis.záruka 200 tis km.
  3. a 7 týdnů?tvl to dělali snad komplet celí auto,u pana Suralu to trvá 10 dnů max,ale to jen proto že posílá hlavu na tlak.zkoušku a když je oki tak ji nechává hned srovnat,to vše je v ceně.
  4. zdravím no tam kam jezdím já tak komplet sundání a udělání repas hlavy - sedla a ventily atd.včetně nového těsnění apráce je 8-9tis max.
  5. Radek 306 td

    CHlazení 306 1.9td

    chalami já ho koupil asi před 3 týdny,měl sem ten samí model a tenhle problém sem neměl,prostě nedám na francouze dopustit teda na lvíčky,sahary mi sepnou při 90,ale nestačí to,když kouknu do vyrovnávací nádobky tak se mi nezdá že by se voda nějak honila,můj názor je že je to pumpa,ale rád si nechám poradit,člověk se učí celej život,a děkuji vám všem za vaše nápady,jinak klimu mám ale není funkční,takže tady problém nevidím.jinak dík o tom že dělali 2 druhy vodních pump sem nevěděl.zjistím a dám vědět kde byla chyba.
  6. Radek 306 td

    CHlazení 306 1.9td

    no znamená to že když jezdím do 90km tak to jde max 90stupnů,ale jak jedu víc jak sto nebo jedu kopec tak to leze ke 100vce,odvzdušněno je to oki jsou tam dva odvzdušnováky na hadicích .
  7. Radek 306 td

    CHlazení 306 1.9td

    to nevím,pán tvrdil že ji dělal při rozvodech.
  8. poradí někdo hřeje se mi to,čidlo funguje i sahary,termostat noví i chladič a je to stále stejný,dnes jsem vyndal termostat uplně a chová se to jako kdyby tam byl,pod hlavou je noví těsnění,voda v oleji není ani olej ve vodě,ani to netlačí vodu ven.děkuji za rady
  9. Radek 306 td

    Přehřátí motoru

    Chalani porad te už nevím co s tím,při rychlosti do 90km mám teplotu normal ,ale když akceleruji tak mi jde ke 100vce nebo když táhnu kopec,těsnění pod hlavu oki,noví chladič +termostat odvzdušněno taky,ted sem vydělal termostat a je to uplně stejný jako kdyby tam byl,sahara i čidlo funguje.
×
×
  • Vytvořit...