Přejít na obsah

akino

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 106
  • Rok výroby
    1997

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Kolinec
  • Stát
    Česká republika

akino's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Mě se tato hláška objevuje u aibagu spolujezdce, ale jen někdy. Někdy najedu 500 km a nic a jindy to začne hlásit po 2km. Nic jsem na tom neopravoval. Nejdříve jsem si myslel, jestli sedadlo spolujezdce nemá zátěžovou dečku, ale je jedno, jestli vedle mě někdo sedí nebo ne. Konkrétně mi to nejprve napíše, že airbag spolujezdce je vypnutý a hned v zápětí to napíše, že je tam chyba.
  2. akino

    Čeština do RT3

    Ahoj, po letech ježdění v jiných značkách, jsem se opět vrátil k peugeotu. Pořídil jsem 307 SW s rádiem RT3, měničem na cd a velkou barevnou obrazovkou. Velká změna když můj poslední peugeot byla 205ka. Jediné co mi moc vadí je absence češtiny a staré mapy. Pročetl jsem to zde a moc z toho chytrý nejsem. Pochopil jsem, že pokud mám verzi firmware 5.41, budu mít VAN verzi. Abych mohl nahrát češtinu (pro van), musím přehrát firmware na 5.5D. Pak teprve nahrát češtinu pro VAN. Jestli jsem to pochopil správně, tak to je půlka úspěchu. Teď ještě napálit správné soubory a v tom mám trochu hokej. Mohl bych poprosit o odkaz na něco co má někdo už vyzkoušené.
  3. akino

    P806 - kudy tahnout elektro pro tažné

    Tak je to ta osmička. Stačí dovyvrtat díru
  4. akino

    P806 - kudy tahnout elektro pro tažné

    Zítra na to mrknu. Děkuju
  5. akino

    P806 - kudy tahnout elektro pro tažné

    já právě čekal, že tam budou takové ty gumičky nalepené přes díru a přestříkané tím, čím je stříknutý podvozek. Takto byly přelepené díry na uchycení tažného a přiznám se, že pár děr jsem našel až po přiložení tažného, jinak bych na ně taky nepřišel. Předpokládal bych, že na elektriku to bude řešené stejně, jen tu díru nemohu najít (zespoda už vůbec ne).
  6. akino

    P806 - kudy tahnout elektro pro tažné

    zkusím to tím odvětráním, vrtat se mi moc nechce
  7. Ahoj, mám lancii Zetu a sehnal jsem si z vrakoviště tažné zařízení. Tažné jsem si namontoval, ale teď nevím, kudy protáhnout kabel s elektrikou od zásuvky ke světlům.
×
×
  • Vytvořit...