Přejít na obsah

Biři

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 207

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Mimoň
  • Stát
    Česká republika

Biři's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. No-na Diagnostice samozřejmě přijdou na to jestli je ta lamda v hajzlu. A s tou váhou je to fakt dost složitý. Já nemyslel že je v hajzlu,ale že do hajzlu to čidlo teprve jde a v tom je podstatný rozdíl. Ty čidla odcází postupně a někdy to trvá i dost dlouho. Děje se to tak , že začne špatně měřit jen v určitých režimech. Na diag. s tím samo zajeď-tím určitě nic nezkazíš! A dej schválně vědět co to bylo.
  2. Tak jsem ho našel. Vedle sebe jsou dvě a kdybych se podíval hned pořádně-tak bych viděl,že jedno z nich je přidělané na čerpadle chladící kapaliny !!!!! Takže je to samozřejmě to druhé.: Jsem to ale Vůl! I tak moc dík za rady a obrázky. Mej se.
  3. To si myslím že ne. V závislosti na čidle není úprava bohatosti směsi ale množství směsi! To samé jako by jsi přidával plyn-(kolísaly by ti otáčky). Ale tím jsi mě přivedl na myšlenku že by to mohla ještě být LAMBDA SONDA! Její informace posílané do CPU ovlivňují jestli je směs bohatá či chudá. Kdyby ti to dělalo čidlo tak by jsi měl na volnoběhu buď vysoké otáčky a nebo moc nízké:(chcípalo by to).
  4. Pak je tedy problém možná opačný.: Jde ti při studeném motoru do směsi málo vzduchu. Při sešlápnutí plynu moc bohatá směs a nebo taky žádná. Možné příčiny?: Váha vzduchu-Filtr. Jestli tam tedy váhu máš. S tou váhou je to složitější. Existují dva druhy. 1: čidlo spirálkové-s tou toho moc nenaděláš.Pokud je v hajzlu tak vlastně nic,krom repasu. Ten druhý systém používá jako čidlo,pásek podobný kinofilmu. Na něm se časem usazují nečistoty a ty se dají odstranit tlakem čistého vzduchu. Nesmí se otírat !!!!!! Jinak bych na tu váhu docela vsadil. Ona když jde do prdele tak zlobí jen v určitých režimech. Kdyby to tou váhou bylo-tak nemusíš kupovat novou-servisy tu Tvou , vymění za repasovanou. Oni totiž vymění jen to čidlo a vyčistí to. Takže nová je zbytečné vyhazování peněz. Víc ti asi neporadím. SORRY! Snad se ti to podaří vyřešit. [upravil dne 4.11.06 Biři]
  5. presně tak Tak jsem z toho JELEN! Já mám u 106 1,1 r.v.96 i BOSCH také 3,ale ke všem vedou 2 dráty! To že je modrý znamená-Modrá zásuvka a nebo modré čidlo? Jsou tam dvě vedle sebe a jedno má modrou zásuvku a druhé je modré. Dík za radu. [upravil dne 2.11.06 Biři] Tuším, ze by to melo cele modre, tedy i ta zasuvka. viz obrazek, tam presne to naleznes. (cerveny puntik) Díkes! Jenom doufám že nemám přehozený zásuvky. To by byla PRDEL! Tak na to zítra jdu! Se z toho Pažouta už poseru!
  6. presně tak Tak jsem z toho JELEN! Já mám u 106 1,1 r.v.96 i BOSCH také 3,ale ke všem vedou 2 dráty! To že je modrý znamená-Modrá zásuvka a nebo modré čidlo? Jsou tam dvě vedle sebe a jedno má modrou zásuvku a druhé je modré. Dík za radu. [upravil dne 2.11.06 Biři]
  7. Biři

    lamda sonda

    No hned to měnit nemusíš . Jediné co se může stát je to že ti budou kolísat otáčky na volnoběhu a můžeš zasrat katoš. Lamda sonda je tam od toho aby upravovala směs a následně splodiny a pokud jak říkáš má opožděné reakce, tak to urcitě vadí i hladkému chodu motoru. Měl by jsi to poznat,že otáčky na volnoběhu kolísají. A jestli ne-tak je jí PRD! Tedy alespoň z mé zkušenosti. Tedy abych byl přesný,tak lamda tu směs neupravuje ale měří a posílá informace k jednotce. [upravil dne 2.11.06 Biři]
  8. Ty počítače bych v autech zrušil !! Ti servisáci uměj HOVNO a tak se na CPU pořád vymlouvaj! Už mi s tím na mou duši serou !
  9. No nevím proč,ale Pažouti mají neustálé problémy s palivovými čerpadly.Příliš vysoký tlak paliva! Následek toho uchlastávání při studeném motoru. U generace z roku 96 to bylo tak vážné ,že je servisy zdarma měnili. Mám dojem že to od té doby to ještě pořád moc nevychytali. Hledal bych problém tam.
  10. Biři

    CVAKÁNÍ

    307-Nemám ale mě se to samé ozývá u 106tky ! Jde to ze směšovače u vstřiků. Je to úměrné k otáčkám motoru. Sere mě to ! Pááč nevím o co Go !!!
×
×
  • Vytvořit...