Přejít na obsah

BomberZ5

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 306
  • Rok výroby
    2000

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Velké Karlovice
  • Stát
    Česká republika

Kontakty

  • Veřejný E-mail
    Minarcik.Vl@seznam.cz

BomberZ5's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

2

Popularita

  1. BomberZ5

    306 problém s elektrikou

    Nechtěl jsem, ale píšu na mobilu a když jsem chtěl na to jsem odpovědět, tak mně tam naskocila o něj zpráva, ktetou psal dřív, tak jsem nechtěl, aby to hodilo nejde výš a ztratilo se to.. Tak sory
  2. BomberZ5

    306 problém s elektrikou

    No tak az na tu jednu mrchu, byly v motorovém prostoru v pohode. Ale ta klima už blbla nějakou dobu před tím, než začala v pátek ta elektrika.
  3. BomberZ5

    306 problém s elektrikou

    Chlapci, tak to byla kostra. Aspoň to tak zatím to tak vypadá. Díky pesastor, za radu, jak rychle najít špatnou kostru. Urychlilo to práci. Myslel jsem, že se tím spraví i vypínání a zapínání klima kompresosu, protože po výměně věcí na klima okruhu vungovala normálně. Takže to bude asi tlakové čidlo nebo spojka, co?
  4. BomberZ5

    306 problém s elektrikou

    Ok jdu zkoušet, díky za radu, šmudlo
  5. BomberZ5

    306 problém s elektrikou

    Tak dneska nakoplo, napětí na baterce krásných 14,4, takže altik by to asi byt neměl, ne? Jen pořád když otocim klicem do polohy 1, tak se ručička teploty vody, pretoci skoro dokola a po nastartování, rucicka tachometru, otackomeru a paliva, vyjedou, ale po chvilce spadnou a jsou v poho. No kostry na prevodovce vy měly být ok, na konci jsem měnil motor a nejsou ani.povolené, mohly by tohle delat třeba i kostra světel třeba?
  6. BomberZ5

    306 problém s elektrikou

    jj to vím, ale tahy jsem si neuvedomil, že už ani to dobíjení vyzkouším
  7. BomberZ5

    306 problém s elektrikou

    A dá se ten altík přezkoušet i doma, jestli je to, jestli je to tou diodou nebo regulátorem?
  8. BomberZ5

    306 problém s elektrikou

    No uvidím, když tak ho zkusím dát na repas. Ale kdyby to bylo tím altíkem, tak je možné že pak nikde nejde šťáva?
  9. Nazdar borci, potřeboval bych zkusit poradit s elektrikou na 306. Když jsem jel včera tak mně cestou vyskočily ručičky tacha a otáček, po chvilince s padly a jelo to zase normálně, ale s tím se mně restartovalo i rádio. Někdy se vypnuly i hodiny a rádio úplně, že se vymazalo i nastavení. Někdy vynechával centrál, točilo na prázdno a až třeba na podruhé chytlo. Když jsem dojel v noci domů a zamknul, tak jsem si všiml, že kontrolka baterky taj jemně svítí. Tak jsem odemkl a otevřel a jak mám stropní světlo nastavené, světlo na otevření dveří, tak to začalo poblikávat a řídící jednotka rychle cvakat. Dneska že se na to podívám a zkontroluju ventilátor topení. Ten se podařilo rozhýbat a jel. Pak ale jak kdyby přestala šťáva jít všude, radio a hodiny nic, kontrolky jen motoru a baterky, nejdou zapnout světla, centrál, zatáhnout okna a nastartovat. Jen točí na prázdno. Navíc ručička teploty vody, je přetočená tak, že ji zastavil až spodek budíků. Včera jsem si myslel, že to bude některá kostra, to s vypínáním rádia a teploměru mně dělala spatná objímka na mínuse baterky, ale dneska si nejsem už jistý ničím. Díky za případné rady
×
×
  • Vytvořit...