Přejít na obsah

blackhorse

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

blackhorse's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. blackhorse

    Tachometr P460 HDI 2.0

    S tím tipováním ses přesně trefil. Kupoval jsem to nový, ale od samýho začátku mám takový problémy, že kdybych to tady napsal, tak pežota všichni zahodí a asi budou chodit pěšky. Ale i přesto je to miláček protože je to AUTO a věřím, že seriozním postojem ke svým zákazníkům si Peugeot ostudu neudělá (jak který servis). Můj servis se zatím choval velice vstřícně. A až se to všechno nějak vyřeší, tak sem dám vědět. Buď hodně vychválím, nebo hrozně moc nepochválím. Taky aby ostatní věděli.
  2. blackhorse

    předehřívání nafty u 2,0 HDi

    To co máš na fotce je bimetalový termostat.
  3. blackhorse

    Tachometr P460 HDI 2.0

    a tak jsem to vzdal. Konektor tam sice jë, ale nikam nevede, je nastrčený jen na takovým plastovým protikusu jen tak aby tam volně nelítal. Takže to bude snímaný někde jinde.
  4. blackhorse

    Tachometr P460 HDI 2.0

    Tak jsem se dostal k tomu čidlu (snímači) impulzů pro tachometr. Vlezu pod auto, hledám a hledám, ale marně. Tak jsem se šel podívat sem jestli su úplně tak blbej, ale ještě to nebude tak strašný. Fotečky i popis je perfektní, ale tam kde je na fotce snímač z poloosy, tak já tam mám jen plechem zakrytou díru a přišroubovanou tím šroubkem co by měl držet snímač. Tak buď mě to někdo zežral, nebo to bude někde jinde. Je to P406 2.0HDI 110k r.2003 . Zatím dík a jdu hledat dál. Protože jsem tam kdesi zahlídl podobný konektor co je na fotce a taky má tři dráty.
  5. blackhorse

    Tachometr P460 HDI 2.0

    Díky moc. Protože v knížce za 700,- nic není. Ale aspoň tam je komplet el.zapojení, takže zase tak vyhozený peníze to nebyly. Ono to vypadá jako by nikdy nikdo nehledal, ale hledal jsem tady asi 20min. NAšej jsem jen dotaz na tacho k P306, proto jsem se ptal. Kdyby jste někdo něco z knížky JAK na to? Peugeot 406 potřeboval, napište na skalna@seznam.cz (sem chodím velice málo) oskenuju, nekupujte ju. Jsou to vyhozený peníze!
  6. blackhorse

    Tachometr P460 HDI 2.0

    Mělo by to být někde v oblasti setrvačníku? Předpokládám, že v tom případě by to mohl být magnetický snímač a na setrvačníku kus magnetu. Jestli to najdu, tak sem dám vědět. Koupil jsem knížku Peugeot 406 Jak na to? Vypadá jakoby to psal nějaký pomatenec. Skoro nic se tam nedá najít. Nějaký rejstřík autorovi nic asi neříká. V obsahu je takovej hokej, že se v něm těžko orientuje. Kde jsou starý zlatý knížky o škodovkách.
  7. Můžete někdo poradit odkud se snímají impulzi pro tachometr, popř kde je toto čidlo k tachometru.
×
×
  • Vytvořit...