Přejít na obsah

lampros

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

lampros's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. lampros

    Ztráta výkonu????

    tak mám asi stejný problém. Pokud chci zrychlit a přidám plyn, tak auto nejede a už se mě stalo že se mě jakoby zadusil motor a chcípnul. Pokud přidávám pomalu tak se rozjede. Turbo zabere občas nekde okolo 3000ot. Vyměnil sem palivový filtr, víčko palivového filtru, váho vzduchu, snímač pedálu plynu a nic. Pokud na to přijdeš, dej vědět.
  2. lampros

    pokles výkonu u 406

    Mě to dělá ať je sucho nebo vlhko, teplo nebo zima. To je fuk. A kontrolka taky žádná nesvítí.
  3. Mám 406 a stalo se mě několikrát to samé. Pomohlo mě--na dolnim těsnění dveří u prahu, jsou zespoda a zezhora vyražené dirky, některé byly zaslepené. Je to jakýsi okap. Tak jsem je vyčistil a zvětšil asi na 5mm. Už tam neteče.
  4. Máš šíbr? U 405-ky mi tam po čase teklo šíbrem. Ale voda zůstala ve střeše a při rozjezdu z parkoviště mne to zlilo. Mimochodem poslední dobou pozoruju, že tě u tvého vozu stíhá jeden problém za druhým...
  5. lampros

    pokles výkonu u 406

    Je to nafta, 80kw motor. Hdi
  6. Při jízdě u 406 r.v. 2000,se mě nepravidelně stává, že spadne tachometr na nulu. A je cítit úbytek výkonu. Stává se to jednou za den, nebo taky týden nic, prostě nepravidelně. Po ujetí asi 1-5 km zase tachometr a výkon naskočí. Pokud jste se někdo již setkal s touto závadou, poraďte prosím. Děkuji.
×
×
  • Vytvořit...