Přejít na obsah

Alad

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

Vše od uživatele Alad

  1. Nazdar chlapi. Otvírám téma z roku 2007 Netáhne motor. Mám problém s tím. že u studeného motoru P206, 1,1i, r.v. 1999 při zatáčení doleva se motor jakoby zahltí a netáhne. Pro chvíli až se rozdejchá, začne táhnout a vada se neprojevuje a motor pracuje normálně. Nevíte čím by to mohlo být?. Na závadě je nejhorší to, že je nahodilá a ani pravidelně po startu studeného motoru se neprojevuje. Je to jenom někdy. Bylo provedeno výměna palivového filtru, výměna svíček, prostříkání kontaktů snímačů a motor je po opravě rozvodů včetně zarovnání hlavy. Při normální jízdě se chyba neprojevuje. Máte na to nějaký názor? Dík
  2. Dík za radu. Musí se ale prostudovat kde je + a kde - a u žárovečky přerušit + a propojit s + od kontrolky. Dobře to říkám?
  3. Jo doplňuji P206 1.1i, rv 1998, vin VF32CHFZE40063095
  4. Nazdar Peugeotáci. Mám digitální počítadlo km ať denní nebo najeté km. Toto počítadlo je osvětleno palubní žárovičkou , která je ovládána reostatem osvětlení. Setkal se někdo s tím, že by upravoval tištěný spoj palubní desky pro úpravu osvětlení tak, aby km byly vidět i při ztlumení reostatem? Nejedná se o osvětlení kapličky. Tam se to řeší odpojením káblíku.
  5. Alad

    Olej + olejový filtr

    Olej jsem měnil poctivě po 12÷13000 km i s výměnou filtru. Těch 30tis. km je i pro mé svědomí trošičku moc. U toho Valvoline se mi jedná o to, aby tam nebyly přídavné věci, které způsobí úniky oleje přes těsnění a pod. Děkuji za vyjádření.
  6. Alad

    Olej + olejový filtr

    Nazdar peugotáci. Jaké máte zkušenosti nebo doporučujete či zatracujete olej Valvoline LongLife 10w-40 do P206 1.1i, rok výroby 1998, najeto 150 000km. Dosud jsem používal olej Valvoline Durablend. Na jiných fórech jsem četl, že olej ztišil motor a zmenšil spotřebu oleje. Díky za vyjádření.
  7. Alad

    Motorek tachometru

    Díky za rady. Provedl jsem to podle návodu. Jenom se musí pečlivě prostudovat uložení hřídelky s ohledem na vratnou pružinku. Je to dost piplačka.
  8. Nevíte, kde by se dal sehnat motorek tachometru? Stará bolest - ulomená osička motorku.
  9. Alad

    historie podle VIN

    Můžete mi prosím také zjisti historii tohoto VINU: VF32CHFZE40063095 ? Díky moc
×
×
  • Vytvořit...