Přejít na obsah

KotvaGTi

Uživatel
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

KotvaGTi's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Zdravim, nevite kde na Chomutovsku vyvazi kola? Jsou to 14\" - \"kanáldekly\" bez stredove diry, z 205GTI. Projel jsem par pneuservisu a vsude bez uspechu... Prosim poradte
  2. KotvaGTi

    Jak na to Peugeot 205

    Diky, diky a jeste jednou diky
  3. KotvaGTi

    Jak na to Peugeot 205

    Piratbaba: kde jsi to prosim te zverejnil? Nepodarila se mi stahnout jedna z casti a chtel bych to mit kompletni.... Jinak samozrejme MATO205 patri velke DIKY
  4. No, ono je to tak, ze kdyz si tam nekdo nastavi automaticke prihazovani s urcitou nejvyssi hranici a ty ji svym prihozenim nepresahnes, jemu system okamzite automaticky prihodi nejmensi castku nad tvuj prihoz.
  5. Mam vuli v rizeni na 1.6 gti r.v. 86. Myslel jsem, ze je povolena objimka dole na rizeni co spojuje osu volantu s prevodkou, ale zavada je nekde jinde. Rejdovy cepy jsou taky ok... Ze zadu prevodky rizeni je takovej sroub, kterej kdyz se vytoci tak vyleze pero, na jehoz konci je kus plastu ktery tlaci na hreben. Kdyz jsem toto vyndal, vule se o mnoho zvetsila, coz je pochopitelny. Pote jsem pero podlozil, aby bylo vic fest, ale vule je stejna jako pred demontazi.... Tusite nekdo cim to muze byt? Kdyby byl prece vymacklej hreben, tak ta vule by nebyla po celem obvodu otaceni volantu stejna ne? Muze to byt tedy vymackany ozubeny kolo co se otaci v hrebenu? Nic jinyho me uz nenapada.
  6. KotvaGTi

    Přístrojovka

    Tommys: Jo ta rucicka je takhle kdyz neni zapnuty zapalovani, jak ho zapnu spadne doleva a pak ukazuje normalne, taky nevim proc to dela. K tomu se mi jeste rozsvici kontrolka vody, prijde mi to ze cim vic davam motoru zabrat, tim vic se rozsvicuje, jako kdyby tam mela byt rucicka na teplotu oleje, ktera tam spravne ma byt. Je to mozny? Neb vody tam je dost a po startu nesviti, postupne behem jizdy se zacina rozsvecovat a kdyz jedu lazo plazo tak je tak na pulce jasu nez kdyz mu slapu na krk a vytacim ho, pak jasne sviti... Sem z toho krapet zmateny, kazdopadne musim sehnat pristroje z Gti, pak budu resit dal... Nemate nekdo na prodej?
  7. KotvaGTi

    Přístrojovka

    Dekuju vsem za rady
  8. KotvaGTi

    Přístrojovka

    Nevis prosim Te, kde sezenu šteft s matici, ktery drží vačkovou hřídel? Jeden je tam na konci svych sil...
  9. KotvaGTi

    Přístrojovka

    Aha, v tom pripade jsem sptane koukal jak vypada motor s hydroštely, kazdopadne dik za info oddie. Meril jsem vule a mam tam na sani vsude 20 a na vejfuku 40-45, je to tak ok?
  10. KotvaGTi

    Přístrojovka

    Je to vubec GTI motor? Podle sani si myslim ze jo, ale neni to ten mladsi z druhy \"evoluce\" 1.6 GTI?
  11. KotvaGTi

    Přístrojovka

    Diky lidi. Ptam se, protoze jsem koupil gti a na ruznych obrazcich jsem videl, ze gti ma jinou pristrojovku. Nedavala se tahle treba do starsich gti taky? mam r.v. 86 Pavle205, muzes sem hodit fotku nebo obrazek tveho motoru 1.4? Mam 1.6 gti a nekde jsem cetl ze tam maji byt stelovaci ventily, dneska jsem sundal viko a ejhle, jsou tam hydroštely. [upravil dne 23.9.06 KotvaGTi] [upravil dne 23.9.06 KotvaGTi]
  12. Je tohle pristrojovka z GTI?
  13. Zdravim vsechny cleny. Mam v merku 205, dnes jsem se na ni byl kouknout a projet ji, po nastartovani se z vejfuku zadnej bilej dym nevalil, na ty roky co ma je temer bez koroze, sem tam od nakyho kaminku odprejsklej lak, ale ze by rezly blatniky nebo prahy to vubec, rizeni jde ztuha, ale to asi proto ze nema posilovac. Brzdy byly slabsi ale to zas tak velka investice neni, spojka me prekvapila svoji kratkosti, ale neproklouzla. To samy plyn, rozsah tak 5 cm, hrozne citlivej. A proc pisu? Nez se mototr zahral na 70 tak to po pridani plynu chcipalo a kolisaly otacky, po zahrati uz problem nebyl... Mate s tim nekdo zkusenost, cim by to mohlo byt? V pondeli ji chci koupit tak bych nerad aby byl motor pred smrti, jinak zatah ma slusnej a do otacek leze taky pekne... Budte od te dobroty a poradte prosim kdyz pripisete nejaky rady a postrehy kolem tohodle auticka, na co si dat pripadne pozor, vubec bych se nezlobil.
×
×
  • Vytvořit...