Přejít na obsah

ladislav001

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

Vše od uživatele ladislav001

  1. Ahojte chlapci, celý ten návod bol super, len mi prosím niekto napíšte kde v diagnostickom programe nájdem to vynulovanie ... neviem to tam nájsť a budem vďačný ak mi niekto napíše "cestu" ako sa k tomu v PP2000 dostanem. Ďakujem
  2. jj, kým sa teplota vonku pohybovala okolo nuly, tak to svietilo, ale teraz to hneď po naštartovaní zhasne. Objednal som si káble a stiahol program na diagnostiku, tak uvidím čo to bude vypisovať (kým to však príde to budú dobré 2-3 týždne:( )
  3. nie, rozvodov som sa od vtedy ani nedotkol. Myslíš, že by to mohol byť preskočený rozvod? Ale prečo potom to robí iba za studena?
  4. Ahojte, nedávno som si kúpil Peugeot 406 2.0 benzín a mám problémy pri štartovaní. Ak je studený motor, tak nechce naskočiť. Chvíľu ho točím (max. 7-10 sekúnd), potom ho vypnem a točím znova. Takto to ide asi 5-7 krát za sebou kým naskočí a aj potom zdochýna, avšak potom už ho viem naštartovať. Zaujímavé je, že ak je vonku teplo, napríklad že na neho pečie celý deň slnko, tak naskočí po druhom natočení kľúčom. Potom keď prejdem asi 2-3 kilometre, vypnem motor a znova štartujem, tak to chytá okamžite. Neviem či to s tým súvisí, ale ak idem napr. z kopca a brzdím motorom, tak mi strieľa z výfuku a taktiež sa mi zdá, že na dvojliter to má slabí výkon, alebo teda že aj s tým je niečo. Stretol sa s tým už niekto, prípadne nevedeli by ste mi poradiť niekto z vás v čom to asi bude?
×
×
  • Vytvořit...