Přejít na obsah

baskervill

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 5008
  • Rok výroby
    2019

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Brno
  • Stát
    Česká republika

Kontakty

  • Veřejný E-mail
    zvejcuzu@seznam.cz

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

baskervill's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

1

Popularita

  1. baskervill

    Proforova 3008 Allure

    Vyzkoušel jsem už celkem 5 HUBů, vč. posledního doporučeného AXAGON a nic:-(( Přes AXAGON projde Android Auto, ale na připojenou flešku napíše jako předtím, že "zařízení připojené k HUBu nelze použít". Díval jsem se i do návodu. Tam je taky napsané "z důvodu ochrany systému nepoužívejte rozbočovač USB". Nenapadlo by mě, že kára za 800 tyček bude dělat takovéto obstrukce. Jsem opravdu nasr.... Jestli Peugeot šetří, tak mohl vynechat legrační tlačítko SPORT. Mohlo být USBeček plné auto. Připojuji fotku verze systému, kterou se mi podařilo v menu vyhrabat.
  2. baskervill

    Proforova 3008 Allure

    Apka MyPeugeot mi hlásí, že pro moje VIN není žádná aktualizace. Nic - koupím HUB, který jsi použil a budeme chytřejší.
  3. baskervill

    Proforova 3008 Allure

    Mám Connect Radio s digitálním tunerem. Podle fotek, co máš v tomto tématu, vypadá identicky. Nečekal bych nějaké zásadní rozdíly, ale máš pravdu, že můžou být odlišnosti.
  4. baskervill

    Proforova 3008 Allure

    Tak mám další hlášky z infotainmentu:-) Použil jsem tentokrát tento HUB https://www.tsbohemia.cz/sweex-usb-hub-4xusb-2-0_d115366.html - nalezenec v kanceláři na stole. Hláška červeným trojúhelníkem je v momentě připojení pouze flešky. Druhá hláška je v momentě připojení pouze telefonu. Pokus hodnotím jako nadějný. Tenhle HUB má poměrně dlouhý a tenký kabel. V autosalonu mě paní upozorňovala, že aby připojení telefonu fungovalo musí být "originální" kabel od telefonu. Kabel od auta do krabičky asi není dostatečně "originální":-) Teď vážně - myslím, že kdyby byl kabel mezi autem a krabičkou lepší, tak by to mohlo fungovat.
  5. baskervill

    Proforova 3008 Allure

    Díky za reakce. Zkusím pořídit nějaký jiný HUB a dám vědět jak to dopadlo.
  6. baskervill

    Proforova 3008 Allure

    Ano bez něho není s USB klíčem problém. Problém samozřejmě je, že buď USB klíč nebo telefon s Android Auto. Testoval jsem dva HUBy, které mám doma, se stejným negativním výsledkem. Nejdřív tenhle, který nejde napájet https://www.gearbest.com/usb-gadgets/pp_009471681370.html?wid=1433363 Potom tento, který jde napájet, ale nemám zatím jak do něj dostat šťávu https://www.mall.cz/notebooky-usb-prislusenstvi/connectit-swift-usb-30-hub-se-4-porty?gclid=CjwKCAiA35rxBRAWEiwADqB37298Q2EazuRuF13hekqdAiDgeoaL8mr8imToJaojMdFErqaDiaBKShoC5nYQAvD_BwE Ještě další takový problém, nad kterým přemýšlím, je z jiného soudku. Při zapojení telefonu s Android Auto se telefon stále nabíjí. Na dlouhých cestách to asi nebude baterce v telefonu dělat úplně dobře. Našel jsem tuhle starší diskuzi, kde je zajímavý nápad rozpojit jeden vodič v kabelu či v nějaké redukci. Nakonec ale diskutující hoši dospěli k tomu, že dlouhodobé připojení na kabelu při 100% nabití baterky nevadí. Já si to ale nemyslím. Jak to vidíš ty? https://pc-help.cnews.cz/viewtopic.php?f=63&t=12201
  7. baskervill

    Proforova 3008 Allure

    Na zbrusu nové 5008 mě zrovna tohle nepříjemně překvapilo. Má pouze jeden USB a při připojení obyčejného nenapájeného HUBu hlásí, že HUB není možné použít viz foto. V čem je prosím fígl, že ti Connect rádio HUB bere? Je to napájením?
  8. baskervill

    poruchy 5008

    Ahoj všichni, jsem majitelem roční 1,6 VTI. Mám najeto 10 tis. Tento motor se tu moc neřeší, což je jen dobře. Nicméně přidám také jednu drobnost, kterou nikdo zatím nezmínil. Při podřazování buď 4 -> 3 nebo 3 -> 2 někdy řadící páka klade neuvěřitelně tuhý odpor. V jeden moment, když jsem opravdu zabral, tak jsem se bál, že řadící páku zlomím nebo ohnu. Fakt jsem chtěl zařadit:) Naštěstí převodovka moudře ustoupila. Problém se takto silně objevuje jen občas, tak jsem jej zatím neřešil. Běžně mám ale pocit, že podřazování na zmíněné stupně jde hůře, než u aut, které jsem kdy řídil. Chtěl jsem zeptat jestli se s tím někdo z vás nesetkal, nebo nemá nějakou radu. Dopředu říkám, že při řazení na spojku šlapu:)
×
×
  • Vytvořit...