Přejít na obsah

vincentCZ

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 206
  • Rok výroby
    2000

Profilové informace

  • Město
    hranice
  • Stát
    Česká republika

vincentCZ's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Takže vyhledáno, opraveno, vyzkoušeno !!! Nakonec byla chyba v dvojitém relé vstřikovacího zařízení. Ta hnědá kostka pod řídící jednotkou motoru co spíná napájení pro vstřikování atd. Poděkování panu Koláčkovi . . . .
  2. Tak dnes šel 206 k panu doktorovi Koláčkovi. Jestli příjde na to čím to bylo, tak se tu s tím pochlubím. Třeba to někomu taky pomůže, ale stejně se mi to tu zdá nějaké umřelé :-(((
  3. Tak dnes další pokus . . . Natáhl jsem nové vedení mezi jednotkou motoru a čidly teploty motoru. Za studena několikrát normální start, na místě zahřáto asi na 80stC, zhasnuto, pak normální start. Zkušební jízda skončila cca po 1 km. Motor zhasl za jízdy a kontrolka diagnostiky motoru se chovala jako vždy, rosvítila se a pomalu pohasla . . . . . Jestli se tu někde řešilo něco podobného, tak mě tam prosím přesměrujte. vincent . . .
  4. Zdar, mám problém se svým 206 1,1 44kW. Když zhasnu teplý motor a třeba po deseti minutách chci startovat, tak při otočení klíčku do druhé polohy se kontrolka motoru na okamžik rosvítí a pak pomalu pohasne. Jednotka nezahájí proces startování, nerozběhne se palivové čerpadlo. Startér točí, ale motor nechytne. Po schládnutí motoru (někdy po deseti minutách, někdy až ráno) vše normálně funguje. Vyměnil jsem čidlo teploty motoru (2 piny, jeden drát) a čidlo teploty chladící kapaliny (3piny, 3dráty) ale nepomohlo. Diagnostika píše: přerušení, nebo skrat +pólu čidla chladící kapaliny. Mám schéma k motoru TU1JP/TU3JP ale moc to nesedí se skutečností. Nebylo by někde k mání schéma k motoru HFX ? VIN: VF32AHFXF41169382 rok výroby 2000. Jestli by ho někdo měl, byl bych vděčný, nebo jestli má někdo podobný problém at se ozve. Díky vincent . . . .
×
×
  • Vytvořit...