Přejít na obsah

em273807

Uživatel
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

Vše od uživatele em273807

  1. em273807

    vysoké otáčky - 2.0 Hdi

    To ne, nikdo se mi v palubce nehrabal , nevím, jestli to třeba není tim paliv. filtrem , je sice nový , ale od starline . Posledně , když jsem povoloval ten výpušťák na filtru, tak z něj vytekla voda a otáčky se zklidnily . Je znát i na poslech , že motor točí o poznání víc . Snad to nebude krokoměr , ten mi kdysi odešel na R enaultu 19 a to mi otáčky na neutrál lítaly ke 3 tis
  2. em273807

    vysoké otáčky - 2.0 Hdi

    Jakou myslíš ručičku ?
  3. Mám problém s vyššíma otáčkama, při jízdě na neutrál, kdy se otáčky drží 1000-1100. Pokud auto stojí , tak se drží otáčky kolem 950. Teplota drží dobře , nepadá a paliv. filtr jsem měnil před 2 měsíci
  4. Děkuju ti moc , super popis . Dám vědět, jak to dopadlo. ještě jednou dík za radu .
  5. em273807

    Motory HDI

    Mám Hdi 2.0 najeto 207 tis a krom drážkového řemene a kladek , motor šlape jako hodinky .
  6. A u tebe to bylo řemenem, nebo kladkama ?
  7. Ony ty kladky , minimálně napínačka byly taky v hajzlu a u klimakomp. hučelo ložisko , tak jsem to pořídil z bouračky na zadek za dobrý prachy . za nové díly bych vykrvácel .
  8. Když ho sundám, tak je klid, ale kak tam je , tak to píská a skřípe a jako by se tam něco kousalo .
  9. Zdravím, vlastním 406 2.0 hdi s klimakompr. Již jsem vyměmil klimakompresor, napínací i vodící kladky , ale pořád mi při běhu motoru něco vrže až píská od kladek, nebo drážkového řemenu. Někdy víc, jindy míň, ale jak v záběru , tak i při volnoběhu. Máte někdo s tím zkušenosti ? Může to bý takonec tím řemenem ? Je fakt, že se už trochu třepí.
  10. Zdravím všechny. Potřeboval bych poradit . Moje 406 2.0hdi.81 kw, 110 hp, vydává od motoru pořád páskavo skřípavý zvuk, z oblasti drážkového řemene a to i poté co jsem vyměnil napínací i vodící kladku a i klimakompresor. je pravda že není měněný drážkový řemen a ten by taky potřeboval ( už se trochu třepí ). Máte nekdo s tím skřípánáním a pískáním zkušenosti ? Dík .
  11. Můžete mi někdo poradit ? Odněkud mi teče olej, ale vanou to nebude, teče to odněkud zhora , ale není tam vidět. máte někdo zkušenost ? Další problém mám s hnacím řemenem a pískáním kladek. Díky za radu .
  12. Zdravím, mám 406 2.0 hdi r.v. 2000. Již při koupi , jsem na heveru zjistil, že celý spodek motoru ze špinavej od oleje, ale není podle pohledu zjistit, kde je netěsnost. Máte někdo s tím zkušenost? Olej pomaloučku mizí i když auto stojí ( fleky na podlaze v garáži )
×
×
  • Vytvořit...