Přejít na obsah

Smejkys

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

Vše od uživatele Smejkys

  1. Super:):):):) fakt díky moc o vejkendu se do toho pustím a hned ti písnu :-) ale fakt moc díky ))
  2. To bys byl mocinky hodnej A jinak ano máš pravdu, měl jsem klíček se dva tlačítky.....A ano RJ se dvěma konektory tam je. Tak že když jen správně napojím klabeláž podlě tvého návodu, bude to pracovat?? :) pokud ano,tak to bude moc super. Fakt moc díky..cením si veškerých rad :-) jinak bych byl asik...oba víme kde :-D
  3. OK, velíce díky, vše jsem přečetl a je tam vyfocená šedá krabička s 8mi pinovím hnědým konektorem. A to já u svej 406 nemohl najít. Hleda jsem pod volantem a za kastlíkem spolujezdce. Pár fotek poznám co kde je, ale tu šedou brabičku nemužu najít. Jetš mě porad :-))))) plosím :-)))
  4. Ahojky:), toto jsem si koupil :, http://www.dstechnik.cz/dalkove-ovladani-s-releovym-vystupem-se-2-vystrelovacimi-klicky-rc-202-key-dalkove-ovladani-s-releovym-vystupem-2543.html?&qkk=fe9418a45f5e6a9d8b51e296a62566df A klíč jsem si napasoval bez problemu. Ale pro mě nejtěžší je zapojení. Hledal jsemt ady na forech, někdo měl dobrý rady, ale přesto se mě nedaří. Mám P406 R.V. 1998 a mám rádiovej dálkáč. A ted co jsem si koupil tu novou řídící jednotku s klíčem, tak nevím jak jí zapojit, nemáte prosím někdo nějaký rady? velice prosím :-¨Předem fakt mco díky. Čauky. :-)))
  5. čauky :-) mám dotaz, ve své 406 mám rádio SONY a po vytažení klíčku ze spínačky, se mě rádio vyplo. Za to jsem rád. Pak přijedu domu a udělal jsem to sam jako vždy. Vytáhnu klíček, rádio je se vypne a zamknu, a ze dne na den jsem vytahl klíček a rádio běželo,a vybilo mě přes noc baterku. A ted se nevypne po vytažení klíčku. Ale před pár dněma to fungoval skvěle. Tak se chci zeptat, zda mě někdo neporadíte :-))) Předem díky :-) zatím čauky.
  6. Smejkys

    dálkové ovládání

    OK,díky za radu. Ale když jsem se ptal v tom servise,tak to je 900Kč,jen za těch 10minut. A to se mě popravdě opravdu nechce. A tak kde je prosím snímač na muj klíček (se děma talčítky)? Tak že já mám rádiove vysílání od klíče? pokud to chápu dobře. No přesto díky moc :-))))
  7. Smejkys

    dálkové ovládání

    Ahoj, mám takovej dotaz. Mě nešlo dálkové ovládání,tak jsem to zkusil spárovat s autem několika zpusoby,a jeden se mě povedl. Dal jsem do spinačky na první polohu držel 10vteřin a do druhé polohy a taky držet 10vteřin. Vytáhl jsem klíček,a párkrát jsem máčknul zamykání, a jednou se mě auto zamklo,a jednou odemklo a to bylo vše,at jsem zkoušel cokoli,tak se mě nedařilo,tak jsem chtěl zkouknout snímač DO a že je pod stropním světlem,tak jsem rozebral světlo,a tam byl oranžový 4pin.konektor a snímač nikde.....tak jsem šel pokabelu konektoru a kabel vedl do zpětného zrcátka, Toť vše, dál jsem se nedostal. A mám klíček DO s dvěma tlačítky (zamykání a super blokádu) Tak jsem hledal na netu,a našel jiné světlo s takovou černou koulí,,(já na svém světle tuto kouli nemám) tak se chci zeptat,zda to jde nějak napojit, že bych koupil toto světlo s tou koulí,a klíček a JEDNÍM čudlíkem. Ale potřeboval bych od vás radu :-))) Předem moc díky ))
  8. OK, moc díky. Ale ve volantě u staršíh modelu to asi nebude, opravdu nevím, ale myslím si že by to mělo být bud ve zpětném zrcátku či ve světle. Ale nevím to jistě. Nevíte někdo, kde bych to čidlo mohl hledat???? Předem díky moc. :-))
  9. Ahoj, baterky jsou OK a spárování jsem zkoušel vícero zpusoby. ještě jsem se chtěl zeptat, kde je snímač DO. Četl jsem, že je ve světle mezi řidičem a polujezdcem. Tak jsem světlo rozberal. Byl tam pouze 4pinovej konektor, a na něj nebylo nic napojeno. A už si nevím rady, přesto velice děkuju všem za komentáře, který by mě mohli pomoct :-))) zatím hezký den
  10. Ahoj, mám dotaz, mám 406, R.V 1998 a nejde mě DO, klíček jsem měl na opravě, a nešel,tak jsem ho spároval teda poku o to :-D a jednou mě zamknul a odemknul a bylo hotovo dál už ani prd.. A už nevím jak dále spárovat. Zkoušel jsem více zpusobu ale nedaří se mě, poradíte mě prosím pěkně? Jinak mám klíček se dvouma čudlikama,tak že se superblokádou. Díky :-) [upravil dne 16/1/12 21:23 od Smejkys]
×
×
  • Vytvořit...