Přejít na obsah

Danci233

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

Vše od uživatele Danci233

  1. Ahoj pozeram zaznam a hodnoty ktoré si popisal su pre hodnotu Lambda. Ja sommal tento problem tiez a frajer na STK strcil do výfuku handru Odsledoval kedy klesne na požadovanu hodnotu a vtedy stiahol zaznam inak by stúplo CO. Je to sposobene netesnostou vyfukoveho potrubia.
  2. Nazdar PepoLV, na emiske technik vravel že lambda sonda jev poriadku inek že by mu vypisalo chybu. Auto som mal aj u servisaka a ked ho napichol na jeho diagnostiku tak neukazalo nič.
  3. Hodnotý CO a 0,26 pri volnobehu 0,03 pri zvýšených hranica 0,334 hodnota lambda pri zvýšených 1,17 hranica 1,0
  4. Ahojte, pred skoro rokom som bol na STK kde pri merani emisii som mal vysokú hodnotu lambda. Našťastie sa to ešte dalo merať na druhýkrát.Kolega v práci mi poradil že bude netesnosť na výfukovom potrubí. Výfuk som vymenil od spoja ku katalizatoru (aj nove tesnenie)a nový tlmič. Servisak co to menil vravel že tam nenašiel žiaden prefuk. Momentálne mam najazdené 202 000km a z výfuku je počuť bublavý zvuk. Mámaj pocit akoby motor nešiel rovnomerne.Na STK mi aj ukazoval graf ktorý vraj nemal správny priebeh.Auto bolo na diagnostike a lambda sondy su OK. Neviem kde mam hladať koreň problému. Či vymeniť sviečky,štartovacie cievky, netesnosť na vstrekovačoch,škrtiaca klapka, snimač tlaku alebo premerať tlak v piestoch. Auto štartuje bez problémov. Ďakujem za radu.
  5. Danci233

    Poškodene otvaranie dverý

    Dik za radu. Hladam to na webe ale nemozem najst. Neviem mi niekto poradiť?
  6. Dobry deň, zacali mi z nicoho nic klepat dvere spolujazdca pri otvaranie. Pravdepodobne tam bude ulomena dáka pružinka. Potreboval by som vediet ci sa to da rozobrat a opravit doma alebo je potrebne ist do servisu. Nema niekto nakres dverý? vie mi niekto poradit? Dik
  7. Danci233

    Strata výkonu motora

    1,4 54kw Vymili mi vstrekovace a ide to bez trhania. Dufam ze to bude OK. Na nete som cital ze by sa mala vymenit lambda sonda. Viete mi poradit po kolkych km sa meni ? Dik
  8. Danci233

    Strata výkonu motora

    Vymenil som zapalovacie sviecky a problem sa vyskytol po ujdeni 200km.Buduci tyzden planujem ist k firme ktora mi robila lpg. Asi bude porucha na vstrekovacej jednotke.
  9. Pozdravujem Peugeot nadcencov:). Asi pred 2mesiacmi som si dal namontovat na moju 207-micku plynove zariadenie. Vcera cestou do prace sa stratil výkon a pri pridani plynu sa auto roztriaslo . Po praci sa dento jav neopakoval. Dnes presne to isty strata vykonu. Mam pocit akoby pracoval na 3 valce. Vie mi niekto poradit co spravit. Chcem vymenit sviecky len mam obavu ci to zvladnem ked je tam nainstalovane splynovacie zariadenie.
×
×
  • Vytvořit...