Přejít na obsah

miro322

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

Vše od uživatele miro322

  1. miro322

    promáchané sedačky

    Este zvykne blbnut pas, pripadne extrem ze pri trhnuti za pas sa vytrhne uchyt z toho hrdzaveho plechu.
  2. miro322

    promáchané sedačky

    Ja iba mokry kufor. Klasika 306. Chyba podblatnik vlavo vzadu a pri jazde za mokra to strieka od kolesa hore. Vyhrdzavie tam diera a zacne tiect donutra.
  3. miro322

    Spotreba oleja

    pr TU 8ventily sú dve typické vady 1. gufera ventilov - prejavuje sa dymením krátko po štarte, olej z hlavy steče okolo ventilov do valca a na začiatku ho spaluje 2. tesnenie pod hlavou - odchádza tesnenie (taká gumová vložka v tesnení) okolo olejového kanála do hlavy, je to vpredu na rohu ako je alternator ..., prejavuje sa zaolejovaným motorom mal som obidve žralo to už asi 1L na 1000km, odkedy som minulé leto urobil tak skoro neubúda upozorňujem, že keď sa menia guferá musí ísť hlava dole na týchto motoroch, takže najlepšie urobiť obidve veci naraz keď niekto bude tvrdiť, že hlava nemusí tak tento motor asi nevidel, na niektorých to fakt ide, ale tu keď sa chceš dostať k ventilom tak treba povoliť šróby hlavy a to už potom nemožeš len tak pritiahnuť naspäť, musí nové tesnenie (ideálne aj šrúby) guferá sú par euro, ale cenu navyšuje tesnenie hlavy (30-40e), šrúby a prípadne niečo okolo čo sa ešte vymení (výfukové tesnenia, tesnenie veka, ...)
  4. miro322

    šrotík 306 S16

    Tak nech sa úplne nehanbím na ulici za to, aspoň pár kozmetických úprav. Tie polepy išli celkom dobre dole, tak biely pás je preč, to čierne zatial nemôžem dať z kapoty lebo podtým je červená, zo strechy to dám dole nabudúce. Nárazník pre efekt streknutý sprejom z obchodu, ale aj tak tam chcem iný, tak to je len aby to nebolo trojfarebné.
  5. miro322

    šrotík 306 S16

    Sedi to aj podľa serviceboxu. S16 5st. prevod. pred faceliftom boli naozaj aj 5 dverove, Gti6 uz myslim nie. Servo to ma. Klimu nie, ale tak o jednu starost menej
  6. miro322

    šrotík 306 S16

    Tak vizuálne ... bolo to trochu ťuknuté vpredu (kapota, nárazník, blatník, chladič), vraj to už malo ísť do šrotu, ale jeden chalan sa zľutoval a dal to do pojazdého stavu, zohnali červenú kapotu a nárazník a polepilo sa to. Plán je polep dole, zohnať nárazník s hmlovkami a dať to prelakovať do tej modrej ako zbytok. Motoricky celkom ok, ale tesnenie pod hlavou asi trochu púšťa (trochu bielej peny na olejovom viečku) a termostat, alebo čo vraj blbne občas, ale mne to cestou do BA nerobilo (čo to mám ten jeden deň teda). Tá zo Žiliny je stále v ponuke na bazosi, táto je z Kremnice.
  7. Tak k mojej \"obyčajnej\" 306 čo sa s ňou vozím už 4 roky (nejak sa mi zalúbilo to auto) pribudla taká menej obyčajná. Stav je taký ako je tak uvidíme ako sa podarí dať dokopy, vyzerá to na dlhé zimné večery.
  8. Zdravim, chcel som menit silentbloky na prednych ramenach napravy, ale zistil som, ze mam okolo laveho ramena trosku pokrivenu napravnicu a na jednom mieste trochu prasknutu. Chcel by som zohnat \"novu\" niekde na vrakovisku, ale neviem ako je to s typmi motoru, ja mam 1.6 benzin rv1998. Musi byt tiez z 1.6, alebo tam bude sediet aj z inej motorizacie ? Vdaka.
×
×
  • Vytvořit...