Přejít na obsah

pepeho135

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 205
  • Rok výroby
    1993

Profilové informace

  • Město
    Český Brod
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

pepeho135's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Zdravým pánové tak naftou to není,budou to asi žhavící svíčky,proměřoval jsem je ale né samostatně,je to pařát stejný startuji a chytne to až na potřetí nebo po čtvrtí za rachotu a za autem je kouř jako když střelím dýmovnice.tak zkusím vyměnit žhavicí svíčky,protože když už chytne tak jede jako hodinky,nemá chybu.
  2. No blbnout to začalo jenom teď nedávno,posedný dva tankování.Po výměně palivových hadiček u přepadu vstřiků Dík za rady,je tady hodně lidí a nikdo neporadí.Je to hodně věcí vždyť přece býlí dým z výfuku přece muže o něčem svědčit ,třeba kde mam hledat….Ale ja měřit tlaky (nemám nato žáden přístroj a ani nic). Asi vyměním žhavicí svíčky, a olej .budu hledat ve svém okolí nějakou dobrou duši.co se nato podíva.
  3. No tak dnes ráno vůbec nic ,startuji z výfuku bylí kouř.Startér Točí a nic,Palivový a vzduchový filtr týden starý,Může to mít souvislost i z naftou!Tankuji na Benzíne a přidávám letní a zimný adetíva VIF.
  4. Zdravým pánové poradíte. Můj peugeot 205 1,8 GRD r.v 93 Někdy ráno když je chladno nebo i odpoledne když je teplo,dělá to jenom sporadicky. Na poprvé nenaskočí,napodruhé nenaskočí a na potřetí naskočí,jenomže za autem je veký bíli mrak kouře z výfuku…. Ale pak jede jak hodinky jenom slyším jak přede…Palivové hadičky na přepadech mi popraskali tak jsem nesehnal co tam někdo dával původní „BENNES BARRE-THOMAS“ ale jenom co jsem sehnal palivovou hadičku potaženou nějakou šňůrkou nebo látkou,ale nevím jestli to má spojitost. Tak poradíte co dál. Nezná někdo nějakého dobrého servis mana poblíž Českého Brodu,Uval,Klánovic nebo kolem směrem na Kolín. Dopředu děkuji……
  5. je tady nějaký podrobný návod,na výměnu?
  6. ok,pak napíšu jak to dopadlo.Děkuji
  7. Už jasem si i objednal knížku jak na to peugeot 205,tak doufám že podle ní i něco opraným? Jinak děkuji moc za rady která mi tady dáte.
  8. Tak jsem něco našel ale mam pocit že to palivový filtr není. Asi to je předehřev nafty?Příloha foto.
  9. Ale nádoba na brzdovou kapalinu není prázdna,Jakobi tma nic nechybělo ,ten černý bordel je takový mazlavý,(jsetli brzdovka z bordelem?)
  10. Ale co je závažnějšího co jsem odhalil při měnění kol ze zimních na letní,docela jsem se hrozil!!!Pravděpodobně mi tečou brzdy na pravém kole. Za radu děkuji.příloha foto. [Edited on 13/4/11 21:05 pepeho135]
×
×
  • Vytvořit...