Přejít na obsah

Marek P.

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

Marek P.'s Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Marek P.

    plastové podběhy

    Zdarec, ja jsem to vyřešil lepící páskou, kterou jsem přetřel silikonem v tubě a zastřikal bitumenem (na spodek). Není to vidět a účel to splnilo.
  2. Marek P.

    Šíbr na Pažouta

    Zdarec, já mám díky origo šíbru zkorodovanou střechu kolem okna šíbru jelikož jsem ho málo používal - mám klimu. A teď mě to pěkně vytáčí, protože nevím co s tím. Auto je jinak bez koroze. Podle mě, jak je díra ve střeše i origo je to na h****.
  3. Marek P.

    peugeot 406

    aha, špatně jsem to pochopil, může to být tím čidlem, popř. za shránkou spolujezdce je ŘJ tachometru, tak zkusit také prostříkat kontakty
  4. Marek P.

    peugeot 406

    Zdarec, ja bych to viděl na studený kontakty přímo v budíku, protože kdyby nefungoval snímač na převodovce, tak by tachometr neukazoval počet ujetých km. Už se to tu řešilo.
  5. Marek P.

    imobilizér na 406

    Měl jsem ten samý problém, při zadání kodu mi imobilizer pípal a svítila červená a zelená dioda. To jsem řešil prvně vyklopením panelu imobilizeru a potom zapnutím zapalování (otočením klíčku), to fachalo. Jednoho dne mi po zapnutí klíčku stále blikala červená dioda a nešel zadat kod. Zahejbal jsem svazkem a znovu to začlo fungovat, na to jsem ten svazek vytáhl po nastartování motoru, kod to už nechce a auto jezdí.
  6. Marek P.

    mrcha startování

    na 205 Gti jsem měl stejný problém a stačilo jen očistit konektor na cívce starteru, co vede ze spínací skříňky a bylo po problému.
×
×
  • Vytvořit...