Přejít na obsah

DaveS

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 807
  • Rok výroby
    2007

Profilové informace

  • Město
    Plzeň
  • Stát
    Česká republika

DaveS's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. DaveS

    Problém s nádrží

    Tak kluci ,žádná závada.Po natankování plné nádrže a postavení 807 v kopci tak ,aby strana řidiče byla níž než strana spolujezdce ,tak vám poteče nafta pod autem taky (asi je tam přepadová hadička).Dnes stála vedle mě Xsara a stejný problém-flek jako by vytekla celá nádrž.
  2. Ahoj kluci,dnes jsem přišel k mojí 807 a malé překvapení. Pod nádrží mastný flek o průměru půl metru.Vše jsem utřel a asi za 2hod.byla zase mastná ve švu spojení po celé délce nádrže.Teď mám plnou nádrž.Pravda je, že předchozí nádrž jsem vyjel do skoro prázdna(hlásilo mi to dojezd 20km).Nesetkal se s tím už někdo ?
  3. DaveS

    vin ověřit!!!

    Kluci moc děkuji,naprosto vyčerpávající informace a servis určitě zařídím. Ještě jednou děkuji David
  4. DaveS

    vin ověřit!!!

    Moc děkuji,žasnu co se všechno dovídám-je to super. Nebylo by možné prosím ještě kilometry. Auto má najeto 173tis.km podle tachometru. Děkuji David
  5. DaveS

    vin ověřit!!!

    Ahoj kluci, chci vás poprosit o ověření VIN (servis a i prosím výbavu ). VIN je VF3EBRHRH13363557. Mám 807 už rok a je to super auto-jsem fakt nadšený. Jenom se mi zdá ,že mám proti vám hrozně chudou výbavu. Snažím se o mé 807 zjistit co nejvíce informací. Předem děkuji David:)
  6. DaveS

    Rozvod

    Zdravím, mám HDI 100kw a první rozvody jsem dělal ve 180 tis.km a úplně v pohodě.V Peugeotu mi řekli,že na tento motor je výměna předepsaná myslím 200 nebo 220tis.km.Dělal jsem je loni a cena komplet vč.vodní pumpy okolo 3000,-Kč bez práce..
  7. DaveS

    Pískanie ventilátora

    Čau Kovo, napiš,jestli to pomohlo.Mám stejný problém a ještě mi dře (vrže) v uchycení levého stěrače při stírání.Mažu a moc to nepomáhá.Nesetkal jste se s tím někdo?Jo a děkuji za lyžiny,už je mám doma a o víkendu bude montáž.
  8. Ahoj kluci, tak taky patřím mezi vás.Potřeboval jsem velké prostorné auto pro rodinu.Prostorné hlavně proto,protože se mi narodili dvojčata a celkem mám z ničeho nic tři děti.Najednou nastal problém tři autosedačky vedle sebe a dvojkočárek do kufru.Začal jsem koukat po MPV.VW- nesmyslně drahý a i malý,Renault-neslyšel jsem moc chvály,Japonci-těch moc nejezdí a nevím jak náhradní díly.Musím říci,že volba byla celkem jasná.Buď 807 nebo C8.Nakonec zvítězil Peugeot ,protože si myslím,že má levnější náhradní díly a více se mi líbil.Nakonec jsem sehnal 807,r.v.2007/2008,najeto 160tis.km(serviska),motor 2.0HDI 100kw,6ti kvalt.Motor je naprostá bomba-jsem moc spokojený.Spotřeba 7,8L ježdění hlavně město.Auto je super,ale měl jsem už dvě závady: 1)čep na předním rameni-chápu má to najeto 160,ale musím koupit celé rameno a ještě jenom originál a cena myslím okolo 8000,-Kč 2)nefunkční klima-nechávám 3x naplnit a vydrží vždy 1den-přístroj neukázal žádnou závadu.Nakonec jsem se dozvěděl bolest frantíků.Kouknu na chladič klimi a byl celý zelený.Říkám si ,to snad není možné, 2 roky staré auto.V lednu končila záruka a u peugeotu to už neprošlo.Scháním tady nový a zase jsem v pasti.Musím originál a ceníková cena je 14000,-Kč.Nakonec jsem dostal ještě malou slevu. Ale od té doby OK a je to fakt super auto,nelituju toho.
×
×
  • Vytvořit...