Přejít na obsah

Charlie 607

Uživatel
  • Počet příspěvků

    1 405
  • Registrace

  • Vyhraných dnů

    1

Charlie 607 vyhrál naposled 8. leden 2022

Charlie 607 měl nejlépe hodnocený obsah!

O uživateli Charlie 607

  • Datum narození 15.5.1987

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 607
  • Rok výroby
    2004

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Cerhovice
  • Stát
    Česká republika

Kontakty

  • ICQ
    695274571

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Charlie 607's Achievements

Toto forum je můj domov

Toto forum je můj domov (5/6)

645

Popularita

  1. Charlie 607

    Charlieho 307cc face 2.0

    @Vena garážmistr co bylo za problémy s tou 308cc? Sledoval jsem tu vlákno hned po nehodě a pak to utichlo. @RichVa díky, taky už jsem na to koukal v příručce a na autě je to samozřejmě deaktivované. Takže o starost míň.
  2. Charlie 607

    Charlieho 307cc face 2.0

    O průběhu nehody nic nevím, takže ani co, kde proč. Ale spodní nosníky jsou v pohodě, zrovna tak chladiče, jen ten vršek je trošku zohýbaný. Už mám nějaké rady od klempíře co a jak, tak uvidíme. S různejma funkcema se musím teprv seznámit, to odemykání kufru asi někde blokované bude, ještě musím prolistovat příručku, i když je v němčině. Taky chci probádat servicebox ohledně dílů, jak jsme tu řešili že by předek měl být stejný na všech karosářských verzí, tak zas mám info že je to vpředu všechno jiné, tak to porovnám podle čísel dílů z různých aut a uvidíme. Původní plán byl dovézt ještě dárce orgánů ve stejné barvě až se něco objeví a pak přeházet co bude potřeba, ale musím nejdřív pozjistit aby to opravdu sedělo. Jinak střecha už prošla několikrát slušným slejvákem a uvnitř sucho.
  3. Už nějakou dobu jsem koukal po cabriu a zalíbila se mi 307cc do které se s trochou dobré vůle v pohodě vejdem všichni čtyři. I když většinu mých pojížděk jezdím sám nebo ve 2. Sledoval jsem inzerci jak tady v ČR, tak v D a to celkem intenzivně. Chtěl jsem nejlépe po faceliftu, nebo alespoň už s novou elektrikou, v hadru a s benzínovým motorem (nejlépe 1.6), protože diesela bych zabil na trasách co jezdím. A jelikož rozpočet byl hodně nízký, tak klidně s vadou, nebo po "dobré" nehodě. Měl jsem nastavené vyhledávání do €1000 a většinou se objevovali samé pelechy s viditelnou opravou v zadní části, zmačkanými prahy, atd, nebo to bylo na mě moc daleko, u Holandských hranic, u Brém a podobně což by se mi prodražilo na dovozu. Ale minulý týden na mě vykoukl celkem hezkej kousek ve Zwickau, bouraný na levé přední světlo, s malým nájezdem, servisem, novou TÜV. Tak jsme si s prodejcem 2dny psali, domluvili cenu akceptovatelnou pro oba a já se v sobotu vydal s vypůjčeným vlekem pro vysněnou 307cc. Prodával to sám privát, auto stálo v autorizáku PSA, kde bylo i předtím servisované. Po obhlídce auta, hlavně poškozené části jsem shledal že to není nic vážného, spíš to jen hrozně vypadá. Ale byl jsem celkem udiven z celkového stavu auta. Na autě není snad jediný škrábanec, jsou 2 lehké důlky na předních dveří, jinak moc hezký stav. Motor běžel, okna i střecha funkční, všechny kryty zadních světel na svém místě, minimum rzi na podvozku, vyvoskované dutiny, atd. Všechna okna původní. S autem jezdila žena. Dost plkání, teď k autu: Peugeot 307cc, rok výroby 2006, motor 2.0 103kW benzín, barva černá obsidián, látkové čalounění, vyhřívaná sedadla, 18" originál disky, sportovní podvozek, jinak asi taková klasická výbava ccčka. Stav tachometru 120tis, vyměněná spojka, olej, všechny filtry. Následkem nehody bude potřeba vyměnit: kompletní nárazník, kapota, levý blatník, levé světlo, obal motorové pojistkovky, kryt řídící jednotky (ta to naštěstí neodnesla), asi filtrbox a vedení vzduchu. A musí se trochu porovnat vrchní nosník pod blatníkem. Výztuha nárazníku to přežila skoro bez úhony, jen přesah je ohnutý, ale dostal jsem k autu zdravou. Dál musím pořešit otevírání kufru - nefunguje na tlačítko v nule, jen dálkovým ovladačem. A klasicky jsou rozlepená zadní světla, takže vymontovat, vysušit, zalepit. No přivezl jsem si spoustu práce, ale to jsem tak nějak chtěl. Pár foto z transportu: (zadní světla mám přelepená záměrně, aby mi cestou neopadali).
  4. Charlie 607

    Co jste dnes udelali...

    @Vena garážmistr no já ho od elektriky neodpojoval, se mi nepodařilo zjistit jak je tam ten konektor zajištěnej, ale šlo to vyměnit i tak.
  5. Charlie 607

    Co jste dnes udelali...

    Dnes výměna kabinového filtru na Ford C-Max 2008. Teda kdo to vymyslel takhle blbě umístit. Musí se sundat plynový pedál, pak se dají povolit šroubky na krytu filtru. Samozřejmě vše po hmatu a jednou rukou páč druhou už tam nejde strčit. Ale zadařilo se a už zas z ventilace fouká vzduch.
  6. Charlie 607

    Co jste dnes udelali...

    Já si dneska udělal výlet s vlekem do německa, vyrážel jsem v 5:00 po D5, pak na Planou, Cheb, Aš a po autobahnu do Zwickau kde jsem byl v 8:30 Splašil jsem tam od priváta 307cc z roku 2006 po nehodě na levou přední část, takže jsem si přivezl spoustu práce. No ve 14:30 jsem skládal doma. Pohodová cesta celkem 558km.
  7. Charlie 607

    307cc koupě

    @VojtouNerCZ Super, díky, tohle mi stačí.
  8. Charlie 607

    307cc koupě

    Nemáte prosím někdo fotky jak vypadá 307 se sundaným předním blatníkem? Nějak se mi nedaří nic pohledat. Díky
  9. Charlie 607

    Co jste dnes udelali...

    Já si dneska udělal výlet k Rakovníku, už nějakou dobu koukám po pneu na Corsu a dneska ráno na bazaru 4 celoroční Barumky v mém rozměru na diskách z 206tky, vzorek jako nový, tak jsem pro ně hned jel. Jinak makám na lodi, renovace interiéru, hrozná to rachota.
  10. Včera octavie s RZ: 666 BUCEK Mercedes s RZ: 8S4 88888 a jedno auto hlídačů psů:
  11. Nevím jak ty novější, ale co jsem si montoval do 2008, tak kabel jde přímo od kamery do displeje. Tady to bude mít už v rádiu, tak předpokládám že to bude udělaný stejně, jen bude nataženej do rádia. Konektor kamery je v zadním nosníku střechy a celý držák kamery je šroubovaný zevnitř toho nosníku. Ale půjde se do toho dostat po vyšroubování třetího brzdového světla, to jde povolit z venku a kouknout na tu kabeláž a konektor.
  12. Charlie 607

    307cc koupě

    Už snad poslední dotaz. Vím že auta po faceliftu mají jinou elektriku a jsou spolehlivější. Ale přišla ta změna až s faceliftem, tedy s jiným předkem auta, nebo přišla dřív? Protože si všímám že některá auta se starým předkem mají už nové ovládání klimatizace (dvouzónovou klimu) které se dávalo i po faceliftu, zatímco starší kusy s tím samým starým předkem mají staré ovládání zřejmě s jednozónovou klimatizací.
  13. Dneska vyměněn zámek centrálu v pravých dveřích a už zase odemykáme a zamykáme. Sehnal jsem v polsku za necelých 400kč. Taky jsem tam objednal nové originál svíčky, na ty se vrhnu asi zítra. No a včera mi zas uteklo jedno cabrio, bohužel jsem večer přehlédl inzerát a ráno když jsem na něj psal tak už bylo zamluvené.
  14. Charlie 607

    307cc koupě

    Autoscout, mobile, kleinanzeigen, naši inzerci, vše sleduju, včetně upozornění na nové inzeráty.
  15. Charlie 607

    307cc koupě

    Cenovka to je otázka, samozřejmě co nejlevněji, ale úměrně stavu. Největší vítr mám z koroze, se zbytkem si už nějak poradím, takže koukám spíš po autech s nějakou vadou. Jen těch 1.6 je oproti 2.0 jako šafránu. A když jsou, tak zas daleko. Ale já na to nijak nespěchám, na podzim bude třeba lepší výběr.
×
×
  • Vytvořit...