Přejít na obsah

Yka

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

Vše od uživatele Yka

  1. Yka

    Jednotka centrálu Partner

    Pro případ že by někdo narazil na podobný problém, schovávala se v levém zadním boku, ale dostal jsem ji, i když po celodenním rozebírání a pátrání již na hranici trpělivosti Mimochodem je tam dost vlhko, proto odešla. Vhodnější umístění bych si dokázal snadno představit. Nenapadá mě co konstruktéry přivedlo k tomuto rozhodnutí, snad jedině sklenka dobrého vína po obědě
  2. Zdravím poradil by mi někdo prosím kde najdu řídící jednotku centrálního zamykání na Partneru r.v. 98? Nechce se mi sundávat palubovku a jít po kabelech, všechny úkryty které mě napadly jsem už prozkoumal a našel jsem zatím jen jednotku ventilátoru topení, potřeboval bych to proměřit.. Zamyká ale už neodemyká.
  3. zkus se zeptat na Ford Fans ale podle mýho názoru tam to lanko dává někdo kdo ho ani nenamaže, taky jsou různé kvality druhovýroby..
  4. Yka

    Nejdou dobouchnout dvere

    To chce sundat tapecírunk a mechanizmus zámku prostříkat konkorem a je pokoj
  5. Yka

    Cyklovač

    to platí v případě použití AEV2012. u AEV2062 zůstává funkce zachována. více také zde http://www.kadett.cz/technika/cyklovac.htm až ho budete ve svém Peugeotu hledat tak je to jediné relé s šesti vývody
  6. Yka

    Cyklovač

    Do všech běžných francouzů vyzkoušeno. bez úprav. stačí vytahnout z patice a zasunout nový
  7. Poměrně běžná závada. Všechno naznačuje tomu že je volný ložisko nebo ozubení v převodovce. Napadlo mě jestli by to nemohlo mít souvislost třeba s hlavním uložením klikové hřídele motoru? Na jednom autě jsem vyzkoušel postupně 3 převodovky z toho jednu jsem osobně poslechl před demontáží a byla tichá a řachtá to dál. Zkoušel jsem pro jistotu i novou spojku. btw: jaký používáte převodový olej? víte o tom že výrobce předepisuje plnou syntetiku API GL5?
  8. Yka

    Cyklovač

    Pokud ti nevadí že na cyklovači bude napsáno škoda tak tam jde bez úprav český AEV2062
×
×
  • Vytvořit...