Přejít na obsah

yoyo

Uživatel
  • Počet příspěvků

    21
  • Registrace

Profilové informace

  • Město
    Bratislava
  • Stát
    Slovenská republika

yoyo's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. yoyo

    Auto neštaruje 1,6 THP

    sopranonaj mi zobral slova z ust :-P
  2. fuuuuh, pozeram, ez sa to tu znovu rozbehlo s problemami... :-/ :-( homer, urcite chod do toho begamu, nech ti pripadne len pozru co s tym je a ci treba nejaku velku vymenu dielov... ja som po vymene 3/4 motora bez problemov. teda ja... otec. co ma ale tesi, lebo bol dost skepticky, ked bolo auto skoro dva meisace v servise a vymenili vsetko mozne... a auto jazdi len na 100okt. benzin. \"pre istotu\"
  3. ja stale verim, ze su :-P nic ine mi neostava, zatial spokojnost. hlavne v porovnani s inymi v blave....
  4. tak pani, pride mi to smiesne.... moj problem zvukovy aj vykonovy bol sposobeny uvolnenou hadicou k alebo od turba... a pritom som preberal po velkej oprave auticko od nich so sloveami \"vsetko je skontrolovane, pocitac nam neukazal ziadnu chybu, mechanik sa bol aj s autom previest a vsetko sedi\", pritom som ja hned po prejdeni 200 metrov volal, ze nieco nie je v poriadku.... :-( nuz, kvalita sluzieb... takze mne auticko uz teraz slape ako ma.
  5. pretekar, ty mas ale poriadne \"nalozene\" v tom aute. IC, AMA, chip... to je uz ine kafe. ale rozmyslal som nad tym chipom, to je fakt. ale uz dost som zvedavy na kontrolu o tyzden, po 1.000 km.
  6. ja by som nemal problem s chiptuningom. len by som chcel viac vykonu v nizsich otackach. vela sa autom jazdia dlhe trasy a vyhovuje mi nizka spotreba a sila dole. ale nevonia mi nafta a ani nehladka usi :-P [upravil dne 1/7/10 yoyo]
  7. presne ako pises, buga, prebudza sa pri 2000 ot. :-( viac sa mi pacil priebeh vykonu \"starej hlavy\". trapi ma to sycanie, skor sipenie (ako husi, labute :-P)
  8. tak mam auticko aj ja uz konecne. vymenili aj turbo, ved vlastne vsetko dolezite, okrem RJ mi vymenili. startovanie je bezproblemove, dokonca aj motor samotny ma na volnobeh tichsi prejav - nehrkoce a neklepe tak ako predtym. ale mam pocit, ze mam zly blow-off ventil. ked je motor pod plynom, tak sa prejavuje divne sycanie/piskanie. take tu predtym nebolo. tie pri preradovani je toto sycanie vyraznejsie a castejsie, nez predtym. alebo je to inym turbom, pripadne netesni dobre... navyse sa mi zda, ze auto nema taky tah ako predtym. to je mozno len \"pocit\", ale je tu. predtym auto mala neuveritelny zatah do 4000 ot, teraz akoby sa pri 5000 ot prebudzalo... podla servisu je vraj vsetko OK, ked mi auto davali, preslo vsetkymi testami, no tento zvuk som im uz telefonoval a ze sa na to pozru, ked po 1.000 km pridem na kontrolu po vymene hlavy. btw. menili aj remenicu rozvodov. no som zvedavy... prejavi sa zly blowoff na spotrebe? pri normalnej jazde, nie vytacani. ide mi o to, aby som vedel sledovat nieco, co sa prejavi prave zlym turbom alebo blowoffom. [upravil dne 1/7/10 yoyo]
  9. moj voz je uz tyzden a pol v servise, rozobraty, lebo im francuzi nie su schopni dodat ventily.... takze info zatial ziadne, zajtra mi daju vediet, ci im prisli alebo nie.... dufam, ze uz konecne ano. presne, ako pisal petr308, usadeny karbon. vraj nova hlava by ho mala uz vediet \"nevytvarat\".
  10. ano, viem. cital som to tu, a tiez mi to ako laikovi prislo vhodne panom v servise povedat, pri objednavani som spominal, ze mozno \"viem\" co to je, boli zvedavy na poznatky odtialto z fora. ale nakoniec som si povedal, ze im toto riesenie dam az ked si nebudu vediet rady... a tiez som si vsimol v papieroch k mojmu autu ze maju vytlacene papiere a zobrazena bola nejaka kladka. skratka, uvidime.
  11. moja 308 THP je v servise. budu menit hlavu motora, vraj je na nej pousadzany karbon. podla servisnych postupov z nemecka je to nejaky znamy problem, vymeneny diel bude novsi, ktory tomu ma zamedzit. len pripomeniem, ze som mal problemy s rannymi startami - hlucne akoby hrkotanie. prestalo po cca 5 minutach, pripadne po dalsom nastartovani. zacalo to v zime a len rano a s casom a pribudajucimi km to bolo hlucnejsie a castejsie. pokles vykonu ziaden, par tyzdnov dozadu sa k problemom pri starte pridruzilo trhnutie pocaas jazdy a aj na krizovatke na neutral klesli otacky. dam vediet, ked bude auto hotove - cca koncom bud. tyzdna. robia mi to v lamaci, v PF auto.
  12. yoyo

    Čelné sklo P 308.

    tak tak, ako ostatni pisu, skor sa zameraj na klimu. ked nastavis najnizsiu teplotu, mala by fukat poriadne studeny vzduch, az ti budu \"prsty odmrzat\"... mozno ti unikla chladiaca zmes v klime...
  13. yoyo

    308 - tlak v pneu

    homat, ďakujem veľmi pekne!!! je to ine, nez mam na 205/55R16 uvedene :-)
  14. ahoj, klubaci. original mame na 308icke 16\" 205/55 a k nim mam uvedeny tlak na karoserii, teraz som ale kupil 17\" 225/45 a nikde neviem najst spravnu hodnotu tlaku, aku maju mat. dakujem za pomoc!
×
×
  • Vytvořit...