Přejít na obsah

Dupiks.r.o

Uživatel
  • Počet příspěvků

    26
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 407
  • Rok výroby
    2004

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Ostrava
  • Stát
    Česká republika

Kontakty

  • ICQ
    277533043

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Dupiks.r.o's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Dupiks.r.o

    Autoklíč Ostrava

    To se mi zrovna nechtělo calovat 3k. Hadám, že na výběr stejně moc není pod chci mít jistotu :-). Každopádně dík moc.
  2. Dupiks.r.o

    Autoklíč Ostrava

    Tak ještě jinak. Teď jsem to testoval trošku víc. 2 klíče. 1 - Funguje dalkove oteviraní dveří ale nefunguje Imobilizer 2 - Nefunguje dálkové ovládáni ale funguje imobilizer. Nějaký nápad?
  3. Dupiks.r.o

    Autoklíč Ostrava

    Omg jsem debil. Nejedná se o žádne sci-fi ani o animáč. Je to Peugeot 407 1,6 HDI v provozu od 2005 rok vyroby listopad - prosinec 2004.
  4. Zdravíčko ve spolek a přeji vše nej do nového roku :-). Neví náhodou někdo kde by se dalo vyrobit / zařídit autoklíč na Peugeot 405 1,6 HDI 2005 v Ostravě? Bohužel jsem blbec vypral klíč a druhý se mi už stále jen ukazuje preškrtnutý klíč na palubovce. Ze začátku fungoval normálně ale teď jak by si řekl, že to prostě zabalí. Zkoušel jsem vyměnit baterku ale to bylo k ničemu. Dík moc.
  5. to je presne ono ...takhle to mam ... ale problem je, ze jak je mala mezerka mezi remenem od posilovace rizeni pres kladku na alternator . Tak me se dotykaji ... a nvm co s tim ...dela to kraval jako blazen.
  6. Ahoj ahoj , prosim Vas nevite nekdo jak ma spravne byt nasazeny klinovy remen na tenhle typ motoru. Hledal jsem snad vsude a nikde nic najit nemuzu a pristup do peugeot servisboxu nemam :-). Kdyz to vemu uplne od vrchu smerem do prava a dolu (k chladici) tak ted to mam : 1) Posilovac Rizeni 2 ) Vodici kladka 3) zpet smerem nahoru na alternator 4) dolu klima 5 ) Vlevo kolo s drazkou pro klinovy remen na klikove hrideli 6) nahoru napinaci kladka a z ni pak na posilovac rizeni Bohuzel nvm jak to bylo puvodne a zajimalo by me zda je to dobre, protoze mezi 2 a 3 se mi remen o sebe opira a to neni moc dobre... Da se zjistit jaka delka remene by tam mela byt ... mozna je o neco delsi nez by mel byt. VF36D9HZC21179735 Predem dik moc
  7. Dupiks.r.o

    P 407 nestartuje 1.6 hdi

    Tak bylo to baterkou ...moc slaba na 407 :-)
  8. Dupiks.r.o

    P 407 nestartuje 1.6 hdi

    Ahoj ahoj ... tak auto se nam povedlo nastartovat na vsechny 4 valce ovsem bez klinoveho remene. bylo to ok. Cekali jsme na napinaci kladku. Dneska jsme napnuli klinovy remen ovsem se nechce startovat. Pri otoceni klicku do druhe polohy jakoby procvakli relatka a probliknul display vse vypne a pak zapne (stalo se jednou), pak to bylo ok pri jakem koliv vysunovani a zasouvani klicku do spinacky a otocenim do 2 polohy. Problem ovsem nastal ze pri pokusu o startovani jen procvaknou nejake relatka a vsehno vypne ....nepusti nas nastartovat. Divne taky je,ze z niceho nic se objevila hlaska Airbag or pretensioner seatbelt faulty :::: ale jsem se docetl ze s nastartovanim to nema co delat ...je to jen upozorneni. Ono dokonce se nekdy stalo ze pri otoceni klickem do 2 polohy se jakoby neco tocilo a pak to prestalo .... si myslim ze to byl asi starter. Nemate nejakou radu na co se zamerit ?
  9. Dupiks.r.o

    P 407 nestartuje 1.6 hdi

    tak o ventilku nic nevim a balonek jsem nenafukoval.... mi jsme ani nic s hadicema primo nerobili ... ale kuknu na to. Dik za tip Nahodou nevite o nekom kdo by mel M7 matky? tezko se shaneji.
  10. Dupiks.r.o

    P 407 nestartuje 1.6 hdi

    jjj filtr jsem odvzdusnil ... nejprve jsme jej odpojili ... zacpali jsme palivovou trubku,ktera jde smerem ven z filtru a pumpovali .... napustili tak pul litra nafty bokem do kaniystru. Pak jsme rychle pripojili filtr a pokracovali v pumpovani. Povolili jsme na filtru sroub a cekali az potece tou nejspodnejsi malou vypusti pouze nafta. Dotahli sroub .Pak uz slo citit v balonku ze proteka jen nafta. To auto stalo skoro 3/4 roku tak se bojim jestli neco neodeslo o cem nemuzu mit paru.
  11. Dupiks.r.o

    P 407 nestartuje 1.6 hdi

    tak se nepovedlo ... nafta musela byt az ve valcich ale profukuje to u jednoho vstriku ... sem koukal jsou tam spatne matky dane. Musim sehnam novy uchyty bo zavot je v haji.
  12. Dupiks.r.o

    P 407 nestartuje 1.6 hdi

    Filtr jsem nenapoustel ... jsem precetl jsem nekolik malo for a vidim, ze to asi byla chyba... balonek jsem zmackl asi 32x ale furt sel mackat ... . hadicky jsou jakoby zabalene v necem. Nejde videt do vnitr. S tim testem svicky myslis\" Baterka + >>>> zarovka >>>> odpojena zamontovana svicka v motoru uplne ten horni nejmensi zavit. A tim, ze je svicka zamontovana v motoru tak je vlastne uzemnena a mel by se elektricky okruh uzavrit ? S tim multimetrem ...ansel jsem, ze zkouseli merit ohmy teda apon podle NGK http://www.ngk.de/cz/technicke-detaily/zhavici-svicky/udrzba/testovani-zhavicich-svicek-ale-spravne/
  13. Dupiks.r.o

    P 407 nestartuje 1.6 hdi

    zkousel jsem mackat takovy cerny balonek ,ale nevim kolikrat to mam zrobit. mi prislo ze pri mackani toho balonku tam byli jakoby bublinky vzduchu. Je nejak mozne si overit zda nafta dorazila az ke vstrikum?
  14. Ahoj ahoj , menili jsme rozvody, vymenil motorovy olej. Palivovy filtr , vzduchovy a olejovy. Ale potvurka ne a ne nastartovat. Motor toci a klidne i dlouho ale nechce chytit. Nemate nejaky napad co by mohlo byt spatne .... Jo za palivovym filtrem jsem nasel nejaky zeleno modry konektor a vypada ze patri do palivoveho filtru pro detekci vody ,ale cidlo tam zadne nebylo. Nevite zda patri k necemu jinemu (3 piny). Zitra budu merit zhavici svicky (ohm metrem). Jeste jeden dotaz ... zkousel jsem vytahnout jednu svicku a pripojit primo na baterii (+ na maly zavit kde se dava normalne kabel a - na matici) ,ale nic to nedelalo s tou svickou ... da se to nejak takhle otestovat?
  15. Dupiks.r.o

    Žhavení

    este vubec ... ale prvni majitel prej rok pred prodejem. ale filtrem to nebylo .... vcera bylo +3 stupne jen na slunku a slo citit jak palivovou trubkou prosel kusek ledu ay k valcum ... nastesti to prezilo . to je ta velice kvalitni nafta s aditivama co stejne zmrzne. Jinak pro srandu tankoval jsem na OMV a daval 3x vic aditiv jak doporucovali v navodu. Dik za pomoc.
×
×
  • Vytvořit...