Přejít na obsah

pietro17

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 306
  • Rok výroby
    1999

Kontakty

  • ICQ
    368208221

Profilové informace

  • Město
    Rimavska Sobota
  • Stát
    Slovenská republika

pietro17's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. pietro17

    indiglo budiky

    Ahojte. Taktiez zhanam nejake polepy na tacho a otackomer. Pozeralsom aj indiglo no to su vsetko verzie na 306 benzin do 8000 rpm, kedze mam disel motor, potreboval by som nieco len do 6000rpm. Vie mi niekto poradit? Dik
  2. pietro17

    repro do 306

    O par dni sa taktiez chystam na vymenu audio systemu, nove radio, repro a antena so zosilnovacom. Nepotrebujem aby mi to hucalo alebo aby mi podskakovalo auto na ceste, ale urcite nepotrebujem pocuvat sum a chrcanie. Teraz tam mam este origo radio s ovladanim pod volantom a repro. Viem ze do predu by boli komponenty lepsie ako dvojpasmove koaxy, no pre menej narocnych ludi na normalne pocuvanie to dufam bude stacit. Antenu este neviem ako vymyslim, pretoze ju chcem vymenit celu aj s kablom. Zatial som sa rozhodol pre nasledovne drobnosti Radio :http://www.alpine.sk/produkty/product-singleview/digital-media-receiver/ida-x311.html Predne Repro: http://www.magnat.de/index.php?id=2263&L=1 Vie mi niekto ale poradit nieco do zadu? Zadne repro este nemam domyslene a neviem si s tym moc dat rady. Kedze v predu budu len 2pasmove koaxy, ma vobec zmysel davat do zadu nieco ine? Laka ma nieco od JBL alebo Sinus Live. Rozpocet na to je tak od 150 do 200 EUR a kedze je tam mozne zapojit az 20cm ovaly, budem vdacny za nejake mozne namety co by som tam mohol dat. Ak by mi v tomto bol niekto napomocny, bol by som vdacny.
  3. pietro17

    P306 Antena

    Chcel by som menit komplet aj kabel. Mam uz novu antenu so zosilnovacom, Taktiez ako je ta antena vlastne uchytena?
  4. Ahojte ludia. Viem ze tema s hudbou a radiami tu bola obomielana celkom dostatocne. Chystam sa na skoro kompletnu vymenu hudby v mojej 306-tke, no v jednej otazne nemam celkom jasno a chcel by som sa Vas opytat, ci by mi niekto vedel by kusok napomocny. Idem menit radio, predne (casom aj zadne) repraky a antenu. Pri tej by som sa chcel opytat, ci uz niekto z vas menil antenu, su tam nejake veci na ktore by som si mal davat pozor? Nieco na co mozem narazit alebo mozne tazkosti ktore mozem ocakavat? Ako je to s tapacirmi? Nakolko som uz otvoril dalsiu temu a bolo by zbytocne kvoli jednej dodatocnej otazke otvarat dalsiu, neviete niekto maximalnu montaznu hlbku zadnych reproduktorov u 306-tiek? Buden vdacny za napomocne odpovede.
  5. pietro17

    Prosim o radu pri kupe repro

    Ak si chces ale vymenit predne repro, najprv si zmeraj ake hlboke repro mozes pouzit. Hudbu menim teraz aj ja na mojej 306-tke a obmedzuje ma to pri vybere repraku, pretoze sa do tej tak nizku spusta sklo. Za 40 eur uz kupis aj Magnat CarFit 162.
×
×
  • Vytvořit...