Přejít na obsah

frederikita

Uživatel
  • Počet příspěvků

    14
  • Registrace

Vše od uživatele frederikita

  1. comm , dik za odpoved. No, idem kupit 1.9 td rocnik 3/99.Ja mam dve 405, jeden sedan 1.9 D 1993, a break 1.9 d 1995. a tam v zime tiez hrkoce spojkove lozisko, ale po case sa ustali. ked som kupil break dal som pretesnit a nastavit cerpadlo a teraz je ok. Nemam skusenost s turbom. Ako si mam vypocut v \"zatahu\"? Co mam, resp. nemam pocut? Diik za odpoved. Mimoch. ani jedna 405-ka, ktore mam nema ani naznak hrdze, preco myslis , ze by na podbehoch mohla byt korozia?
  2. zdravim vsetkych! Takze idem kupit zmieneny model dovoz Francuzko. mam este dve 405 atmosfericke diesle.Takze som hard core pezotak,. Chlapi, aky rozdiel od predchadzajuceho modelu mozem ocakavat? Spolahlivost? A taktiez ma zaujima spotreba. Aka by bola idealna cestovna rychlost? Co si lepsie vsimnut pri kupe? Dakujem vam vsetkym za prispevky
  3. zdravim vam opat. Som v nakupnej horucke, takze ma napadaju otazky. videl som popis vykonu pre td motory, ze : 66kw, 69kw. a este nejaky. Prosim vas vyjasnite mi to . Dakujem
  4. zdravim vas. Aky je rozdiel vo vybave medzi modelmi SIGNATURE/ EXCLUSIVE a SRDT a GRDT? Prosim napiste mi . Chcem kupit 1.9 td.break. A ESTE , Co je lepsie, 406 td pred faceliftom , alebo 405 po facelifte? Co je vlastne vynovene na 406 ?Dakujem.
  5. zdravim vas. Mam vo vyhlade danny model. Oplati sa mi kupit? Vyzera celkom pekne. Predpokladam, ze z vonku nebude mat motor nabehanych 150 000km. Co take motory vydrzia? Mam 405 ale hladke diesle. Na co si dat pozor po kupe? Dik.
  6. zdravim vas! Mam vo vyhlade jeden P-406 break 1.9td 1998 rocnik.family. ma 7-sedadiel, dovos nemecko. Mne sa vsak zda, ze do 7-miestnych verzii montovali iba 2.1td. Co vy na to , prosim poradte. som dlhorocny pezotak mam 405 d 1995 break super auticko. Ake bude toto? Dik pekny den.
  7. frederikita

    Naftové čerpadlo LUCAS

    repas robi firma v Kezmarku, neviem presne ako sa volaju.
  8. zdravim vas. Ktore modely, resp. ako su oznacene modely, ktore maju 7-miest na sedenie? Existuju aj ine Pezoty okrem 406-tiek, ktore maju taku moznost? Dakujem za odpovede.
  9. zdravim vsetkych! mam 2x 405 d , jeden 1993 sedan a ma motor 51kw. druhy 1995 break 1.9 d-50kw. Potom viem ze je tu este jeden typ 47kw. Mohli by ste mi ujasnit ako to vlastne je ? Najprv som si myslel, ze tych 50kw je preklep, ze ma byt 51kw, ale dopocul som sa , ze je to tak. Dik .Pekny den.
  10. zdravim vas. Moj automechanik vycistil sitko v nadrzi a zaroven \"ocistil\" plavak od volajakej lepkavej hmoty no a teraz mi ukazovatel paliva lieta hore-dole. Co s tym? Kupit novy plavak? Co to stoji? Dakujem vam.
  11. zdravim vsetkych. Mam hned 2 problemy s mojou 405d r.v. 1995 kombi. Nieco my zacalo buchat v zadnej naprave , ale len vtedy ked niekto sedi na zad. sedadlach resp.mam nieco nalozene a idem po nerovnostiach. Najprv som si myslel ,ze uvolnene rez.koleso ale nie.Co to moze byt? 2.mal som v narzi cca7l idem hore kopcom /tiahlejsim/ ked tu my vypol motor.Este nikdy sa mi to nestalo.potom dole naskocil.Pumpicka ide dost lahko.Co to je ?DAKUJEM ZA POMOC.
  12. zdravim vsetkych! Ako som uz pisal skor,kupil som 405 break d r.v.1995 z Rak. To auto ma na zadnej naprave dorobene maznice. Na mojom druhom P-405 d 1993 take maznice nemam. Co myslite pomozte to naprave, ked sem-tam natlacim tam vazelinu? Inac super auto.Zaujimave je ,ze ten vrchny kryt na motore co idu barany z neho je na kombicku kovovy a na starsom P je cierny-umely.Preco? Diky za odpovede.
  13. zdravim vas. Uz som sa raz pytal, ci mi viete povedat, ake je to typove oznacenie STYLE? konkretne mam p-405 break 1.9D rok. 1995 ako som uz pisal dovezenu z Rakuska. Udivuje ma nizka spotreba a prijemna ,pohodlna jazda. Kolko taky motor vydrzi Km? Mal na tach. 177k. Ale je to iste blud. Na zadnej naprave ma maznice -pomoze to ked tam natlacim vazelinu? Dakujem za odpovede a rady.Som rad, ze som sa rozhodol pre P-405!
  14. 405 break 1.9 style elektroproblem zdravim vas. Kupil som p-405 break 1.9 style r.v.1995 z Rakuska.Mam este jeden 4-405 gld sedan r.v.1993 uz 8 rokov. To kombicko som dal do poriadku, vela veci pomenene, zablomboval som egr ventil . Auto ide absolutne super , startuje takmer na dotyk kluca, spotreba super. Avsak mrzi ma jedna vec. Po chvilke jazdy zasvieti kontrolka STOP a cervena kontrolka na budiku chladiacej kvapaliny/ v pravo na palubke/.mam novy chladic, termostat funguje ako ma.A este mi zasvieti kontrolka VODA V NAFTE a pritom je vsetko nove, vycistene. PROSIM VAS , MOHLI BY STE MI PORADIT CO TO MOZE BYT? a este otazka aky je to model STYLE? Nikdy predtym som taky model nevidel.DAKUJEM.
×
×
  • Vytvořit...