Přejít na obsah

Jahpa

Uživatel
  • Počet příspěvků

    23
  • Registrace

Jahpa's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Jahpa

    diagnostika

    spíš mě zajímalo jak to celkově funguje, kdy čidla posílaj signály že není vše tak jak má být a tak. Můj problém se spotřebou byl snad vyřešen, po neuspěšné diagnostice, sem se hrabala snad ve všem a co šlo sem vyčistila, až sem objevila nakřáplou jednu hadici (a zrovna tak šikovně zespodu že to nebylo vidět) tak doufám že dobrý..:-)
  2. Jahpa

    diagnostika

    chci se zeptat na vaše zkušenosti s diagnostikou u starších modelů, (peugeot 406 95-99) zdali při potížích bez rozsvícení jakékoli kontrolky našla chybu, nebo je to jen ztráta času.. Někde sem nedávno četla, že pokud ta daná součástka nevysadí úplně řídící jednotka si myslí že je vše v pořádku, a chyby tudíž nemůže ohlásit.. tak jak to tedy je? :-)
  3. Jahpa

    vysoká spotřeba

    aha... už to vidím.... děkuji..:-)
  4. Jahpa

    vysoká spotřeba

    takže přehodit, zajet na diagnostiku a zjistit teplota sedí s realitou?
  5. Jahpa

    vysoká spotřeba

    emise dopadly dobře...:-) naštěstí A jak prohodím ty gumičky, nerada bych to úplně oddělala
  6. ahoj všem, poslední měsíc mám spotřebu cca 13l/100km na 406, 1,8 16V přičem auto vlastním už 10let a po celou dobu a jakékoli jízdě to bylo max 7,5l. Vzhledem k tomu že v zimě to po ránu při každém nastartování neudrželo otáčky a chcíplo to sem měla podezření na map senzor, tak sem sehnala starší.. vyměnila.. ale otáčky volnoběhu se vyhouply na 1500... po přehození za starý map senzor to bylo zase v \"pohodě\".. je možné ty gumičky na map senzorech prohodit? Nebo jak to jinak utěsnit? Jestli není možné že to tudy saje vzduch.. Nechala sem měřit emise.. kde by auto v pohodě prošlo tedy lambda je vyloučena.
  7. Jahpa

    Jak sundat stropnici ?

    odděláš všechny ty plastový bočnice, osvětlení, držáky, ...pokud máš střešní okno bude to držet i za něj, a pak by to mělo jít zadníma dveřma ven.. pokud máš kombik máš to jednodušší..:-)
  8. tu mřížku někde seženu to už není problém.. všechno ostatní včetně té pistole mám doma, tak mi přišlo škoda kupovat jak nový světlo tak nárazník.. to už není ani pak moc radost to všechno jen měnit.
  9. díky za ochotu, ale kdyby si to dělal ty tak by to pro mě nebyla taková zábava..rozeberu skoro cokoliv..:-D spíš sem myslela že tomu trošku seříznu hrany.. a jak to budu zahřívat budu do toho kapat ten kus plastu co budu mít zvlášt..ale kus nějakýho drátu nebo něčeho bych tam taky mohla nějak zakomponovat..:-D pak to zabrusím.. překytuju a nalakuju.. a bude to jako nový..:-)
  10. díky Ferry, s tím už si pak poradím..:-) koblih 69: z chodový planý..proč
  11. jde o ten plastovej držák u přední lampy, a o trošku prasklej přední nárazník... takže když si s tím pohraju tak by to mělo jít...:-) fajn.. až bude čas tak na tom zamakám a udělám fotodokumentaci a pochlubím se..
  12. Jahpa

    ukažte svoji 406

    moje 406
  13. zdravím všechny..:-) mám dva dotazy.. tak třeba mi to někdo z vás osvětlí. Zkoušel někdo z vás opravit prasklý plast pomocí horkovzdušné pistole? jaký to má účinek, drží to? a druhý : kde podepřít motor 1,8 81kw, pokud ho chci nadzvednout a zjistit jaký silentblok je v háji, abych něco nepoškodila. Díky..
  14. Jahpa

    šíbr 406

    ahoj, chci se zeptat zdali někdo z vás má zkušenost s opravou mechanismu šíbru, polámalo se mi to plastové usazení.. našla jsem zde na foru jen zkušenosti se spojení s nákupem náhradních dílů v peugeotu... zkoušel jste to někdo opravit doma? nebo jste všichni měnili kus za kus? díky
  15. zdravím vás, poslední dobou se začal pažout trošku kuckat.. ale jen na trojku a na čtyřku když na to trošku šlápnu. Na chvíli ztratí sílu a pak se zase vzpamatuje. Nemáte s tím někdo nějakou zkušenost? Díky za každou radu jedná se o peugeot 406 1,8 16v 81kw
×
×
  • Vytvořit...