Přejít na obsah

bobulin3

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

bobulin3's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Ja se take pridam. Mne to zase hlasi hlasku \"Diesel Filter reinigen\" a dle Peugeot servisu je uz FAP take ucpany a je ho potreba vymenit (ja tedy chci ale vyzkouset manualni vycisteni vapkou). Jinak i kdyz mam FAP druhe generace a najeto pres 90 tisic, tak je treba dana vymena a je to pry zpusobem jizdy a poctem kratkych cest. Pak se pry FAP ucpe mnohem drive nez jakou ma zivotnost.
  2. bobulin3

    Emise

    Jinak když jsme u tech emisi a STK, tak dopuručuji všem co se na ně chystají zkontrolovat lékárničku resp. jeji datum použití, aby jste nemuseli jako já při STK ji někde rychle kupovat.
  3. Kolik vam namerili hodnotu kourivosti pri poslednich emisich? Mne napr. 0,03 (1/m). Povolena hodnota je 1.00 (1/m). A co vy?
  4. bobulin3

    Blikani svetel

    Diky moc za rady. Jelikož jsem ale co se tyka elektroinstalace \"neznalec\" tak mi prosim jeste poradte jak by jste postupovali v kotrole jednotlivych kontaktu. To Escaper: Auto bylo bourane ale jen na predni a trochu zadni dvere na strane ridice. Jak se necha prosim rozpoznat zda-li je napr. spatny ten regulator dobijeni? To Pastorek: Dekuji za typ. Akorat je mi divne, ze na tych strankach to vypada jako universal do všech 307cek, ale mel by byt take rozdil zda mas napr. ESP, ASR, atd.. Nebo se pletu? Jinak s tim obchodem mate nejake zkusenosti? Diky.
  5. Ahoj, nema nekdo prosim podobny problem. Pri jizde v noci jak na tlumena tak i dalkova je videt, ze svetla poblikavaji resp. meni intenzitu sviceni. Nevim zda s tim muze byt take spojeno to, ze me zlobi vetsinou leva smerovka, kdy pri prepnuti prestane blikat (packa nevyskoci), zhasne i podsviceni palubni desky - pri lehkem poklepnuti na packu se podsviceni naskoci a blinkr blika dale. Byl bych moc vdecny za jakoukoliv radu, protoze mechanik mi rekl, ze by to chtelo vymenit venec s packama - volal do Peugeot service kolik ta sranda stoji a pak mi sdelil 12.200,- Kč + prace. Malem me omyli. Takze predem vsem diky. Ahoj Pavel:super
  6. To Hudy: Mohl bych se prosim zeptat, kde jsi menil ty packy (za 4.500,- Kč). Me uz taky nejakou dobu zlobi. Nechce se mi ale investovat do vymeny 12.200,- Kč + prace - to je cena kterou mi rekli v Peugeotu dle VIN. Diky moc. Ahoj Pavel
×
×
  • Vytvořit...