Přejít na obsah

G.Rast

Uživatel
  • Počet příspěvků

    63
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 307
  • Rok výroby
    2004

Profilové informace

  • Město
    Libouchec
  • Stát
    Česká republika

G.Rast's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. G.Rast

    odstranění FAPU

    pro Otu nojo, já ale nemám připomínku k naší-mojí 307. S tou jsem navýsost (zatím) spokojen. Jen reguji na diskusi k FAPu a vůbec k tomu celému životnímu problému. Tedy hlavně k tomu, že když už jsem investoval peníze, aby jsem měl vozidlo splňující kde co EU nařídí, tak aby mi taky ten, kdo tuhle ekologickou očistu společnosti hlásá alespoň něco přispěl. Vždyť co víc miohu jako motorista udělat, než si takovéhle auto pořídit a nepřemýšlet nad tím, jak životní prostředí ošulit ? To je vše.
  2. G.Rast

    nezakrytý predný \"naboj\"?

    jestli můžu... zrovna tento týden jsem to probíral s mechanikem. Poradil mi, nenatírat to grafitem ale nastříkat to voskem.
  3. G.Rast

    odstranění FAPU

    dobře, tak tedy bez FAPu a s FAPem Už jsem to tu kdysi ale psal - k čemu mi je, že splňuji tu podělanou E4, když mi z toho na daních, poplatcích za auťák neplynou žádné výhody? A ti, co na tohle E4 kašlou si šetří svoji kapsu? A prosím to povídání o zdraví ... se svoují normou E4 stojím pod komínem souseda, ze kterého se valí spalované plasty:bacha, takže proto, proto jsem si pořídil tohle krásné auto ! Zelení a ti ostatní mají jen huby plné keců, ale aby nám, co máme ten nádherný a jedinečný FAP, šli na ruku . Promiňte, ale musel jsem.
  4. G.Rast

    Koupě 307 SW 1.6 16v 80kw

    na co si dát pozor? Dobrá otázka pro všechny. Moje odpověď je : na všechno. Jestli tomu trochu rozumíš tak prostě to auto poslechni jak \"vrní\", prolez, okoukni lak ze všech stran - i \"proti světlu\", podívej se na těsnění kolem dveří řidiče, vyzkoušej si pořádně jak je \"vyseděný\" sedák řidiče, podívej se jak je \"ohmataný\" volant a řadící páka, nakoukni pod koberečky jestli tam budou, nech si dát auto na zvedák, nech si ukázat rezervu ... prostě kupuješ to ty a tak to prošmejdi. Nedej na to kolik má tachometr a ověř si to tady podle VIN i když tohle už většinou všude sedí. Když se jim to nebude líbit, jdi od toho - já to také tak udělal a nyní mám 307 SW a musím zaťukat na zuby, jsem nadmíru spokojený.
  5. G.Rast

    Odečitání serv.kilometrů

    dobře, takže je to jasné. Pokud si v určené \"lhůtě\" vyměním olej a udělám i to ostatní sám, jak nastavím nový stav na počítadle servisních km ? Vím, že to jde to udělat na místě a nemusím do servisu, vítě někdo jak ?
  6. G.Rast

    Hlavny mp3/Navigacia prehravac

    ano, vlákno tu bylo a už není. Proč bylo smazáno? Ale k tomu problému co píšeš, nejsem až takový znalec - ale pokud dáš do kalsické mechaniky pro CD jiné CD s mp3, tak ti to asi hrát nebude. Jedná se o jiný mechanismus, laser atd. Ale jak je to u případu s navigací nevím.
  7. Peugeotik 307 - jojo... jenže já viděl na vlastní oko, jak u té mé 307 technik namačkal 28000 km když zjistil, že jsem si sám vyměnil olej a už něco najel. Jenže jsem se ho, já vůl nezeptal, jak to udělal a teď se mi tam nechce za ním jezdit. Ale jde to !!! takže těch fíglíků tady asi pár je. [upravil dne 23/12/08 G.Rast]
  8. ... no musím se znovu ozvat... tak fakt nikdo tady pořádně neví co s těmi páčkami a talčítky? Jedná se mi o to co můžu udělat JÁ SÁM a ne v servisu přes BSI. Už jsem po delším zkoušení přišel jak vypnou to pitomý zamykání při rozjezdu., ale nemůžu přijít na to, jak si tam nastavit například ty servisní kilometry.
  9. tak chlapi ... tolik chytrých hlav tady, a že by tohle nikdo nevěděl ? Nobo si to servisy nepřejí tady uveřejnit aby nepřišly o kšefty ? Opět jsem to v garáži zkoušel nastavit a pořád na ty funkce nemůžu přijít.
  10. zdravím . Tak jem si to tady prohledal, díky dobrým radám jsem o 307SW dost pochopil a už si i sám udělal. Teď ale nerozumím jedné věci. Při pootočení klíčku ve spínači, kdy se mi jen rozsvítí přístrojovka - co všechno můžu těmi \"talčítky\" na páčce blinkrů a stěračů změnit? Co můžu změnit tlačítky na přístrojové desce (pravé na co je nevím a levé je na ujeté km). Co můžu mimo obečně známého nastavení na PP ještě změnit těmi tlačítky u PP ? Vím, že jde nějak změnit i stav km do servisní kontroly, ale ať zkouším jak zkouším, nepřišel jsem na to. díky za rady jo a hezké svátky všem
  11. zajímavá informace - odpojení baterie - když odpojím baterii na mím SW 307 rok 2004 - co mi to na palubním PC provede za nepořádek ? Nebo se nic nestane ?
  12. G.Rast

    ESP + páté dveře

    tak moje zkušenost s ESP - máme tady celkem slušný kopec, odhaduji to tak na 12ctku a na nových zimákách naprosto bez problému. A k těm pátým dveřím - něco jsem si s nimi užil a servis to nepotřebovalo - jak jsem už tady psal, rozebrat, vyčistit, nakozervovat a smontovat. Případně znovu rozebrat, zkontrolovat, případně dočistit a pak se uvidí. Držím ti palce.
  13. tak k tomu kufru - dělao mi to také. Pro rozdělání a očištění spínače (bylo to dost zaoxidované) mi to dělalo ještě více. Znovu jsem to rozdělal, znovu smontoval o to pečlivěji a od té doby mám pokoj !
  14. G.Rast

    Výhřev sedadel

    aha...tak to by mne nenapadlo ani ve snu. Díky za nápovědu.
  15. G.Rast

    Výhřev sedadel

    ... no tak jsem se nedozvěděl jak to dopadlo s těmi sedáky... Proč ale tady dneska jsem. Včera jsem dělal cosi na autí a musel jsem se sehnout a kouknout pod přední sedáky. Pod předními sedačkami jsou nějaké krabice nebojak to nazvat a z nich vede elektrika, která je upevněna na sedačkách a pak vede někam dál - moc jsem toho ale přes brýle v té pitomé poloze neviděl. Tohle auto je rok 2004 a podle manuálu co jsem k tomu dostal by to mělo mít vyhřívané sedáky, ale na sedákách není nikde vypínač, který je zobrazen v manuálu. Víte někdo co to je za kabely ?
×
×
  • Vytvořit...