Přejít na obsah

Domanský-Tipta

Uživatel
  • Počet příspěvků

    36
  • Registrace

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Domanský-Tipta's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Domanský-Tipta

    Nouzový režim

    Dobrý den Takhle Vám bohužel neporadím.Budete muset přijet k nám a mi musíme vůz napíchnout na diagnostiku. Může se jednat o více možností,ale asi to budou ovl.ventilky turba.
  2. Domanský-Tipta

    607

    Dobrý den Mění se pouze komplet i s kabeláží.Cena je cca 4000 Kč.
  3. Dobrý den Omlouvám se že píšu po tak dlouhé době,ale měk jsem dovolenou. U 307-ky se čas od času objevil problém s palivovou nádrží.Jednalo se o špatný ventil odvětrání a tam tudy uniklal benzím.Tak je možné že když máte více benzínu a brzdíte tak dojde k úniku benzínu.
  4. Domanský-Tipta

    umytie motora

    Dobrý den Osobně bych Vám poradil ben.motor raději nemýt.Je lepší ho nechat tak jak je než se dostat do problémů.Když na něj pustíte proud vody tak určitě nateče kam nemá a nemusíte vůbec odjet.Není to slabost 307-ky ale všech benz.motorů všeobecně.
  5. Dobrý den Nejspíš to bude kostra,ale takhle Vám neporadím.Jedině budete muset přijet a musí se na to podívat elektrikář a vše potřebné proměřit.
  6. Domanský-Tipta

    Alarm Cobra

    Dobrý den Bohužel Vám nedokážu poradit.U nás se tento typ alarmu nemontoval a nemáme s tím žádné zkušenosti. Možná Vám poradní někdo z clubu který má stejný model alarmu.
  7. Domanský-Tipta

    Domansky - Tabor

    Dobrý den Určitě se na naši pobočku obraďte a věřím že budete spokojen. Mají tam stejně školené tech.pracovníky jako u nás v Praze.
  8. Domanský-Tipta

    netesnost motora

    Dobrý den Tato závada se u těchto motorů bohužel objevila. Jednalo se o první motory 1,4 noké koncepce tedy motor ET3J4 Vše ale vyřeší výměna těsnění pod hlavou.Do budoucna se tato závada již nebude opakovat.
  9. Zdravím Spínače máme skladem a stojí 142 Kč za kus s DPH
  10. Dobrý den Já osobně s tím nemám žádnou zkušenost,ale dle mého staršího a zkušenějšího kolegy to budou poloosy. Při velkém opotřebení to může dělat i rameno,ale to by jste cítil pořád a ne jen při určité rychlosti.
  11. Domanský-Tipta

    Setrvačník

    Dobrý den Samotný setrvačník stojí 8800 Kč s DPH. Většinou se dává i nové gufero pod setrvák a to stojí 570 Kč s DPH. Podle toho co píšete to opravdu vypadá na setrvačník. Není to však u benzínové verze častá závada.Většinou je to bolest notorů HDI.
  12. Dobrý den Ano tento vůz má nárazové čidlo a je umístěné u pravého podběhu.Je to takové relátko s červenou membránou na vrchu.
  13. Dobrý den Lze to zjistit jen u vozu který je pravidelně servisován ve značkovém servisu. Podle servisní knížky nebo podle SPZ vozu. Záleží ale jenom na ochotě toho konkrétního servisu Vám tyto informace poskytnout.
  14. Dobrý den Tak naposledy byl vůz na Praze 5 s problémem EGR ventilu. Bylo to v 8/2006 a měl najeto 119 400 km
  15. Dobrý den Takhne je těžko říct co tomu je.Dělá to při plné nádrži nebo jen při čtvrtce??V jak velkém kopci stojíte ??
×
×
  • Vytvořit...