Přejít na obsah

nickpaja

Uživatel
  • Počet příspěvků

    49
  • Registrace

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

nickpaja's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

2

Popularita

  1. Po načteni diagnostiky zjištěno že je závada v zámku dveří, kde hlasi že je pořád zamčeno i po otevření dveří. Vada v nějakém mikrospinači v zámku. Proto neustále sviti kontrolka.
  2. Zdravim všechny. Sviti mi neustále kontrolka na vypínači uzamykání dveří zevnitř. Zamykání je v pořádku. Kontrolka sviti i když mám vytáhnutý klíč ze zapalování a zamknuto neni.
  3. nickpaja

    Baterie

    Při startu mi zazní z palubky zvuk gongu. Co to může znamenat? Může to mít něco společného s odcházející baterií?
  4. nickpaja

    Jak na to

    http://www.ulozto.cz/9829329/peugeot307-jak-na-to-pdf
  5. nickpaja

    klima P 307

    Tak jsem zjistil, že chladivo se nazývá ,,R134a\" a nálpň má ,,00.585kg\" pro mou 307-mičku. Není ta náplň malá. Už jsem se tu konečně dočetl, že náplň 700g , nebo 0,75l. Nevím jestli při náplni R134a je 585g dostatečný objem ? [upravil dne 30.7.2011 od nickpaja]
  6. nickpaja

    páčka blinkru

    Mám úplně stejný problém. Při zapnutí nočního režimu a dálkových světel se někdy stane, že při zapnutí směrovky spadnou dálková světla na potkávací a zhasne osvětlení přístrojů. stačí se jen lehce dotknout páčky a osvětlení přístrojovky se zapne ale dálková světla musím zapnout znova
  7. nickpaja

    pojistka

    http://www.ulozto.cz/9828682/pojistky-pdf
  8. nickpaja

    klima P 307

    Kolik gramů má náplň klimatizace 1,6 16V 80KW 08/2004. [upravil dne 29.7.2011 od nickpaja]
  9. nickpaja

    E85 - biolíh

    Zdarec, taky bych rád věděl nějakou zkušenost od jiných. Objevila se ode dneška nová čerpačka E85 kousek ode mne. Už jsem taky něco o tom četl, ale zkoušet nezkusil.
  10. Pro ty co dopadly jako já a strhl se jim závit na šroubu dotažení kola, mám tip jak vyřešit problém. Použil jsem nový šroub M12x1,25 a protáhl jsem závit v náboji kola. Jenže vydrží to chvíli a po roce byl závit v náboji stržený úplně i když šrou byl super. Abych nemusel kupovat celý náboj a řešit nákladnou opravu výměny náboje kola, udělal jsem si nový šroub a zvětšil závit v náboji kola. Podle tabulek další v pořadí je závit M14x1,25 ale ten nelze použít, protože případně vyrobený nový šrou neproleze přes disk kola. Závit M13x1,25 se nepoužívá nikde , ale lze použít závit G1/4\" a ten má vnější průměr závitu 13,157 mm a stoupání 1,337 mm. Šroub jsem vyrobil z imbusového šroubu M16 osoustružil a nařezal na něj očkem G1/4\" a do náboje prořezal nový závit G1/4\". Dotáhl jsem momentovým klíčem a jezdím v klidu. Jen musíte vozit v nářadí imbusový klíč 14 pokud si nevyrobíte nový šrou s šestihranem 17.
  11. Převažuji po přezutí tzn. letní v zimě po náporu přezouvačů zimních pneu jak je volněji a na jaro jsem nachystaný a to samé dělám se zimními po náporu přezouvání na letní dezén v klidu kdy už mají všichni přezuto na letní si nechám převážit zimní a na zimu jsem nachystaný a nic mne nepřekvapí s nějakým náporem v pneu servisech nebo náhlá změna počasí. V klidu doma v garáži přehodím a jezdím.
  12. nickpaja

    interval výměny oleje

    Je možné přejít z 10W-40 na 5W-30?
  13. nickpaja

    Klimatizace

    Klimatizaci jsem plnil letos a každý rok jako vždy. Cena 840kč. Peugeot servis. Vysaje zbytek co je v systému udělá test těsnosti podtlakem, přidá mazivo do média a natlačí nové médium. Váha média 700 gramů. A teď otázka. Jak vám pracuje ventilátor na chladiči klímy? Je dvouotáčkový nebo jen jedny otáčky? Klíma mi sice chladí dobře, ale myslím si že mi pracoval ventilátor při spuštění ve vyšších otáčkách. Teď jen asi první stupeň sepne a vypne na chvíli sepne a po 10 sec. vypne a pořád dokola.
  14. Pokud si někdo myslí , že při startu mu ve špičce alternátor spálí H7, tak ať startuje s pozsvícenými parkovačkami. Nemají takový odběr a startu nevadí a odblokují denní svícení, které při startu nenaběhne.
×
×
  • Vytvořit...