Přejít na obsah

rocko3

Uživatel
  • Počet příspěvků

    54
  • Registrace

O uživateli rocko3

  • Datum narození 26.11.1981

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 306
  • Rok výroby
    2000

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Skalica
  • Stát
    Slovenská republika

Kontakty

  • Veřejný E-mail
    siskarobert0 @gmail.com

Návštěvy profilu

771 zobrazení profilu

rocko3's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Práveže hmlovky mám a všetko svieti, trúbi a bliká. Tak ma to udivuje že k čomu to tam je.
  2. Zdravím vospolok. Mám 306 break 1.9D r.v. 2000. A teraz som prišiel na to, že mi vysí v predu konektor a neviem k čomu to je. Je to na vodičovej strane. Svetlá mi svietia, klaksón trúbi. Ak by ste vedeli čo to je tak vopred ďakujem za odpovede.
  3. rocko3

    nespíná sahara

    Ne.Klimu som zapnutu nemal.Napriklad dnes rano som siel do prace a od 60 stupnov sa to ani neodlepilo.Ked som zastavil pocuval som ci sa pustia sahary a nic.Ktore je cidlo na teplomer?
  4. rocko3

    nespíná sahara

    Zdravim vospolok.Mam taky problem.Mam 306 1,9D 51kw s klimou a rucicka teplomera sa nevysplha na viac ako 60 stupnov.Auto v zime kuri dobre len teraz ked je trocha teplejsie tak sa mi zapinaju sahary aj po 10km jazdy.Stalo sa mi to v stredu rano a boli len 4stupne a sahary bezali.Neviem co stym.Myslim ze termostatom to nebude ked auto kuri.Dakujem za rady.
  5. Zdravim vospolok.Mam taky maly dotaz.Nieco mi v aute vybija baterku tak patram co to moze bit.Nasiel som v aute teketo rele a potrebujem radu ze naco tam su.Za odpovede dakujem.
  6. Zdravim. Mam taky problem na mojej 306 ze mi pada zadne lave okno. Mal som to aj rozobrate a su tam roztrhnute lanka. Hladal som aj na nete ale naslo mi to len elektriku a ja mam vzadu manual. Ma stym niekto skusenosti ako sa to meni a kde sa to da kupit? Dakujem.
  7. rocko3

    Alarm na 206

    Aha.No zajtra sa na to vrhnem a uvidim.Zatim dik.
  8. rocko3

    Alarm na 206

    Ok.Skusim to pozret.A musi sa nejako to dialkove nanovo sparovat?
  9. Zdravim vospolok.Mame doma P206 r.v. 2004 a mame v nom alarm meta.Lenze mam stym trocha problem.Mali sme zlu baterku a pri cvakani relatok pri vybitej baterke prestal fungovat alarm.Vobec nereaguje na dialkove.To som dal elektrikarovy premerat a je dobre.Neviete niekto poradit vcom moze byt chyba?Za odpovede dakujem.
  10. rocko3

    teplota na budiku

    No vyzera to na termostat.Teraz ked je viac zima tak musim mat pustene kurenie naplno.Ma niekto skusenosti s vymenou termostatu?Robil som to ked so mal W polo ale tu ani neviem kde je.
  11. Zdravi vospolok.Mam taky problem s teplotou motora na budiku.V sobotu som prisiel z Bratislavy a teplomer ukazoval 60 stupnov no auto kuri dobre.Kde moze byt chyba?
  12. rocko3

    Kladka na klinovy remen

    Nevi este nahodou niekto?
  13. rocko3

    Kladka na klinovy remen

    Aha dik.A je treba na to specialny vercajch (kluce) alebo ne?
  14. Zdravim vospolok.Mam 306 break 1.9D r.v.2000 a chcem sa spytat ci pri vymene klinoveho remena a napinacej kladky je treba davat dole motor zo silentblokov alebo sa to da spravit aj bez toho.Otec je automechanik tak by sa stym mozno potrapil,len potrebujem vedet ci sa to da.Dakujem za rady a triky. Robo
×
×
  • Vytvořit...