Přejít na obsah

207James

Uživatel
  • Počet příspěvků

    399
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 207
  • Rok výroby
    2007

Kontakty

  • ICQ
    293028690

Profilové informace

  • Město
    Uherské Hradiště
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

207James's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

0

Popularita

  1. 207James

    Peugeot 207 by James

    Mazlík prodán novému majiteli, doufám, že mu bude sloužit i na dále tak dobře jako mě. Jako svoje další vozidlo jsem vybral jinou stáj jako Peugeot, ale nezanevřel jsem a ve firmě máme novou 308SW .
  2. 207James

    Peugeot 207 by James

    Je mě to líto prodávat, hlavně protože za ty roky, co to auto mám se nic nepokazilo, lil jsem tam jenom olej, benzín a měnil filtry, jo a samozřejmě praskaly žárovky. Je to auto hlavně do města a na krátké popojížďky, doba se změnila, tak potřebuji většího naftového nástupce co zvládne denně 80km a nějakou tu dálnici.
  3. 207James

    Peugeot 207 by James

    Po dlouhém váhání jsem se rozhodl prodat svého mazlíka a koupit větší model, tady je inzerát: S cenou se dá samozřejmě ještě něco udělat, kdo by měl zájem, nebo by věděl o někom kdo by mohl mít zájem, tak ať pošle SZ, po domluvě se dá auto samozřejmě projet, auto se pohybuje kolem Uherského Hradiště.
  4. 207James

    Peugeot 207 by James

    Je to zábava, dřív jsem používal výrobky co se dají koupit v obchodech, cena byla sice malá, ale spotřeba výrobků strašně veliká a většinou to na autě moc nevydrželo. Třeba vosk od TurtleWax sice stál 250,-Kč, ale spotřeboval jsem ho tak 20% a na autě vydržel 3 týdny, ted mě vosk stojí 1.500,-Kč, na autě vydržel celou zimu a z jedné nádoby navoskuju tak 15 aut.
  5. 207James

    Peugeot 207 by James

    Po opravdu dlouhé době jsem zpět, poslední dobou nějak nic nestíhám, tak jsem to tady zanedbával. Na autě nic moc nového, jenom se začínám bavit detailingem, v nejbližší době se chystám na jarní očistu 207, prozatímní výsledky detailingu (zatím bez 207) jsou tady: http://www.detailingclub.cz/viewtopic.php?f=9&t=702
  6. Chci se zeptat, při kolika kilometrech se na 1,4 8V má seřizovat vůle ventilů, hledal jsem to na webu a 8V verze by neměla mít automatické nastavování vůle ventilu, v manuálu o tom není psané nic. Tento motor máme ve firemní 207 a někdy se zdá, že ventily začínají klepat.
  7. 207James

    Peugeot 207 by James

    Premyslel jsem, ze tam nalepim nejakou folii, ale do lakovny jsem naraznik vezl rozdelany, z lakovny prisel slozeny a znova rozlozit, nalepit folii a slozit by trvalo vecnost. Jako nahradni reseni jsem navoskoval 4 vrstvy vosku. Koncovka vyfuku se resi, ale snazim se sehnat zadni naraznik v oranzovem laku uz s ohybem pro koncovku, abych nemusel vyrezavat strunou vyrez, ale pokud do leta nic nesezenu, tak tam necham vyrezat otvor.
  8. 207James

    Peugeot 207 by James

    Po hodně dlouhé době nějaká změna, nechal jsem nastříkat přední nelakované plasty v nárazníku do černé metalízy. Protože je stále zataženo, tak to vypadá na fotce nic moc, další fotky budou následovat až přezuji na letní 17\" a vyčasí se
  9. 207James

    Světla 207

    inac ma napadlo ze ved mozu mat odtrhnute drziaky kedze sa daju kupit opravarenske sady na svetla , a ake si kupil hadam nie tie s cockou Koupil jsem originály z bouračky, neměli žádný ulomený držák, bylo to k odběru ihned a asi 20 km ode mě.
  10. 207James

    Světla 207

    Zakoupeno
  11. Zdarec, psal jsem to i do inzerce, ale nevím kolik z vás tam chodí. Sháním pro kamaráda přední světla na 207, pouze v dobrém stavu a hlavně aby neměli utržené držáky. Docela to spěchá.
  12. 207James

    spotřeba oleje 1.4 8V

    Ve firmě máme 207SW 1.4 8V a při kombinované jízdě olej neklesá, ale vím že na dálnici, pokud jede motor na 4.000rpm tak olej žere, dělají do všechny 8V.
  13. Z vlastní zkušenosti: LionCar s.r.o. v Kunovicích servisní prohlídka po 2 letech, olej (plná syntetika), olejový filtr, vzduchový filtr, brzdová kapalina - cena 5.100,-Kč, Jonal s.r.o. v Hodoníně 3.700,-Kč za úplně to samé, a ještě mě navíc opláchli wapkou auto, povysávali koberce a uvařili kafe:mrk nechápu jak můžou mít takový rozdíl, když mají naprosto stejné díly i olej a jsou to oba autorizované servisy. Mimochodem po záruce za tu samou prohlídku se stejnými díly i olejem 2.400,-Kč v neautorizované servisu.
  14. 207James

    207 CC Limited Edition 2011

    Jako celek super, hlavně přední a zadní znak se mě dost líbí.
  15. Ty jo, ty už máš ten RC výfuk namontovaný? To si rychlejší jak já s tou koncovkou od tebe.
×
×
  • Vytvořit...