Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim vás tu pánové,mám takový problém: Asi před dvěma měsíci,v noci bylo  -12st.C,ráno jsem nahodil motor,mohlo být ještě tak, -5st.C, řekl jsem si,nechám ho chvíly zahřát než vyjedu,odešel jsem,a asi po 10-ti minutách při návratu,slyším takové drobné cákání,kouknu pod auto,a všude samý olej..Rychle otevřu haubnu,a koukám jako blázen,olej stříkal měrkou,o které vím na 100%,že byla utažená..No nikam už jsem nejel,to je jasný..Druhý den,také ještě malinko mrzlo,zkusím to samé (po dolití oleje) a znovu to samé jako včera,olej,měrkou zase ven..Slyšel jsem plno různých názorů,od těch nejhorších,až po ty více optimistické,...Někdo mi řekl,že měl kdysi tento problem u starého peugeota 405,že byla zamrzlá zanešená,nejaká přisávací hadice(sací košík¨)nebo něco takového.Žádnou takovou hadici tu ale nemám,nebo ji prostě nevidím,kde je...

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Honzo omlouvám se že jsem nedal hned vědět jak jsme to řešili,ale měl jsi pravdu ohledně toho zamrzlého odvzdušnění klikové hřídele..Děkuji ti moc za radu..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...