sa_lat_ Odesláno 3. březen 2015 Odesláno 3. březen 2015 Zdravím, mám dotaz. Kde ve 307 (2.0 66kw diesel 2004) najdu snímač venkovní teploty ? Venku je 6 a mě to ukazuje tak 15. Nevíte kde je umístěný ? Předem díky moc Citovat
HonzaZ Odesláno 3. březen 2015 Odesláno 3. březen 2015 Ahoj, v pravém vnějším zrcátku, zespoda je takový kulatý výstupek. To je čidlo. Citovat
sa_lat_ Odesláno 3. březen 2015 Autor Odesláno 3. březen 2015 Ahoj, v pravém vnějším zrcátku, zespoda je takový kulatý výstupek. To je čidlo. Děkuju moc ! Citovat
Milich Odesláno 3. březen 2015 Odesláno 3. březen 2015 (upraveno) Taky jsem ho měnil, dokonce na stejném autě, stačilo vycvaknout jenom krytku cca 3*3 cm jak je v tom čidlo umístěno. Ucvaknout a připájet nové, protože kabely od nového čidla jsou moc krátké na to, aby jsi to mohl udělat až ve dveřích Objednal sem si z Polska za 300 a ještě sem sehnal tady od jednoho člena, takže ho doma ještě mám, kdyby jsi nemohl sehnat Upraveno 3. březen 2015 uživatelem Milich Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.