klakson23 Odesláno 26. únor 2015 Odesláno 26. únor 2015 Zdravím všechny, dotaz zní, jak smazat všechny alert zony a risk areas, co už mám v autě. Našel jsem tady http://peugeot.navigation.com/508_2013/WIP-Nav-Peugeot-Alert-Zone-Complete-removal/peugeot-eu/product/E4732011139010/en_GB/EUR/ že jde pomocí tohoto souboru všechno smazat. To mi příjde na flash disku? Pak mohu zase všechno opětovně nahrát? No a pak další dotaz je, jak mohu upravit některé radary, protože se mi nejednou stalo, že se prý měří 50 km/h, ale tam je odjakživa 80km/h. Takže bych to chtěl nějak postupně napravovat. Díky za tipy Citovat
Milhaus65 Odesláno 26. únor 2015 Odesláno 26. únor 2015 Ano tím to smažeš, stahneš si to. Můžeš to potom zase nahrát, ale ve větších městech to má vliv na sekání hudby přes USB. Já jsem odinstaloval. Citovat
klakson23 Odesláno 26. únor 2015 Autor Odesláno 26. únor 2015 (upraveno) Nikde se mi tam totiž nepovedlo najít, že si to mohu stáhnout. Zaregistroval jsem se a když to dám do nákupního košíku a potvrdím, tak si to chce odsouhlasit dodací adresu apod. Objednávku jsem raději nedokončil, abych náhodou neplatil něco za poštovné. už jsem to stáhnul. Nebát se a vše potvrdit a odklikat, pak naskočí možnost "stáhnout" A co úprava radarů? Přidat, odebrat, upravit měřenou rychlost.? Má někdo s tím zkušenosti? Upraveno 27. únor 2015 uživatelem klakson23 Citovat
merlin99 Odesláno 27. únor 2015 Odesláno 27. únor 2015 Pokial viem, radary neupravis. Kedysi bol nato jeden tool od janffi67 ci ako, ale uz to nevyvija.... Mozno sa ale pletiem , je to viac ako dva roky co som sa tomu venoval. Citovat
Milhaus65 Odesláno 27. únor 2015 Odesláno 27. únor 2015 Co vím tak, to to asi nebude jednoduché. Jak psal merlin99, a tomu jmenovanému to fungovalo špatně. Pokud to nebudou mít tady http://www.scdb.info/de/software-peugeot/ tak to nejde. Citovat
klakson23 Odesláno 28. únor 2015 Autor Odesláno 28. únor 2015 Díky za tip Milhausi. Koukal jsem, překládal jsem, a možná by to řešení bylo, ale bohužel za 9,95 Eur na 1 Rok. No zas tak moc to vlastně nepotřebuji Citovat
merlin99 Odesláno 28. únor 2015 Odesláno 28. únor 2015 Díky za tip Milhausi. Koukal jsem, překládal jsem, a možná by to řešení bylo, ale bohužel za 9,95 Eur na 1 Rok. No zas tak moc to vlastně nepotřebuji To som sa pobavil vcelku statocne:) niekedy zasnem:) Citovat
veldik Odesláno 28. únor 2015 Odesláno 28. únor 2015 Desať eur na rok je asi pálka :-), akokoľvek s RT6 je to nekompatibilné. Citovat
Milhaus65 Odesláno 1. březen 2015 Odesláno 1. březen 2015 Přesně tak , to není pro RT6.Já měl předplacen celý rok originální ze stránek Navteq. Poslední mám tuším z 12/2014. Kdyby někdo chtěl. Každý měsíc minimální změny, nestojí to za to. Možná tak koupit tuším za 7 € jednorázový jednou za rok. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.