Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny,

dotaz zní, jak smazat všechny alert zony a risk areas, co už mám v autě. Našel jsem tady http://peugeot.navigation.com/508_2013/WIP-Nav-Peugeot-Alert-Zone-Complete-removal/peugeot-eu/product/E4732011139010/en_GB/EUR/ že jde pomocí tohoto souboru všechno smazat. To mi příjde na flash disku? Pak mohu zase všechno opětovně nahrát?

No a pak další dotaz je, jak mohu upravit některé radary, protože se mi nejednou stalo, že se prý měří 50 km/h, ale tam je odjakživa 80km/h. Takže bych to chtěl nějak postupně napravovat.

Díky za tipy

Odesláno (upraveno)

Nikde se mi tam totiž nepovedlo najít, že si to mohu stáhnout. Zaregistroval jsem se a když to dám do nákupního košíku a potvrdím, tak si to chce odsouhlasit dodací adresu apod. Objednávku jsem raději nedokončil, abych náhodou neplatil něco za poštovné.

už jsem to stáhnul. Nebát se a vše potvrdit a odklikat, pak naskočí možnost "stáhnout"

A co úprava radarů? Přidat, odebrat, upravit měřenou rychlost.? Má někdo s tím zkušenosti?

Upraveno uživatelem klakson23
Odesláno

Díky za tip Milhausi. Koukal jsem, překládal jsem, a možná by to řešení bylo, ale bohužel za 9,95 Eur na 1 Rok. No zas tak moc to vlastně nepotřebuji :)

To som sa pobavil vcelku statocne:) niekedy zasnem:)

Odesláno

Přesně tak , to není pro RT6.Já měl předplacen celý rok originální ze stránek Navteq. Poslední mám tuším z 12/2014. Kdyby někdo chtěl. Každý měsíc minimální změny, nestojí to za to. Možná tak koupit tuším za 7 € jednorázový jednou za rok.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...