Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím.

Chci se zeptat : 

- 1. Rámeček aby to lépe sedělo a bylo v rovině ?  Vyfotil jsem to blbě v noci, ale je tam přechod mezi spodní přihradkou, a original rameček k radiu je malý.

Tak než si vyrobim vlastní rám, se chci zeptat, zda-li se da rovnou i koupit nějaka redukce.

- 2. Zapojení antény - Když jsem instaloval radio, tak jsem se na "radio/antenu" vybodl. A nevím jaký to ma konektor - předpokládám iso / din, potřebuji ujistit, naposled jsem zapojoval na fabii přes fantoma antenu.

Sony GT-450U / Pug 207

post-47625-0-42128100-1424254450_thumb.j

Odesláno (upraveno)

Joo fakra, to je ono  :super  Dík

Pod radiem nic nemam, ale rozumím tomu dobře že se tam dává jakasi podložka, aby radio bylo vystrčenější ? Jediný co mam, je origo rameček, a radio je zašouplí místo starého, pasuje dobře.

Něco ve stylu - http://www.revilohifi.cz/redukcni-program/redukcni-ramecky/ramecek-autoradia-1-din-citroen-peugeot-toyota-ram-40-178.html?gclid=CI-xgdy_68MCFSYUwwod7ZUA5w nebo http://www.ahifi.cz/sada-podlozek-citroen-c2-c3.html  ?

Upraveno uživatelem laky56
Odesláno

jj dava se tam plastovy ramecek aby bylo radio trochu vystrcene - vetsinou se to dava kvuli tomu ze neorigo radio dela to co na obrazku
teoreticky by slo neco i vymyslet

jen myslim ze pak je trochu problem s dostatecnym uchycenim a pokud ma radio vzadu jeste ten drzcici sroubek mel by se prodlouzit - to mi pripomina ze to musim u sveho auta taky udelat

Odesláno

šroubek vzadu jsem měnil, dal jsem tam z origo radia, prostě jsem je prohodil, jelikož sony ho mělo kratší a je snad i menši než origo radio, takhle mi to pasuje supr, hold jen zepředu je mezírka, takže nějak vymyslet, ještě na to mrknu až budu dělat antenu  :roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...