Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Caute vsetci.Som tu novy a chcem vas poprosit o radu.Kamos ktory je dost dobry automechanik mi menil vsetky 4 vstreky.Kedze mu niekto poradil a mne samozrejme chcel usetrit tak mi dal 1klasicky vstrik aj tam kde ma byt ten so senzorom.Takze ten kabel od senzoru neni zapojeni a niako to tu diagnostiku neovplyvnilo.Auto chodi dobre akurat sa mi zda ze na 5 stupni ide vytocit do 3300otacok a to maximalna ryclost 170km.Kedze podla technickych parametrou by sa mal mat maximalny vykon pri 4300otackach,ktore ja na 5 stupni ani nedostanem.Vie mi niekto kto mal skusenost pri vymene vstrekov u tohto typu auta poradit.Kolko sa vam 2.1td da vytocit na 5 stupni a co max.rychlost?DAKUJEM

Odesláno
Původně zaslal: Rebik

Jseš vůl, to se jinak nedá napsat, bez toho řídícího vstřiku to prostě nepojede.....

Asi som ale nebolo to z mojej hlavy.Dam to doporiadku co najskor.A ako je to mozne ze to auto ide a diagnostika si to ani nevsimla?To auto by sa v podstate nemalo ani pohnut nie a mala by svietit diagnostika nie?Dik

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...