Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Teď je otázka když už to bylo v opravně a jeto nefunkční, jestli s tím půjde něco dělat. Zeptám se  ještě ohledně FAP - někde psali, že když je výfuk očouzený je FAP špatný. Přikládám foto.

post-49698-0-13596900-1423343898_thumb.j

Upraveno uživatelem Vrut
Guest Chozeluizskuner
Odesláno (upraveno)

http://auto.bazos.cz/inzerat/44157628/PEUGEOT-407-velka-navigace.php

RT4 za 5tis. At ti bura sleví, a nemusíš nic řešit. Přecvakáš a jedeš.

Takhle zahulenej ho mám já s FAPoff :D Bez diagnostiky nebdueš mít nikdy klid a budeš jen vymejšlet. Na to jak dlouho už to řešíš tak asi stojí delší dobu na bazaru nemyslíš? Čim to asi bude.

Ptal jsem se tě na bazar a bez odpovědi. To budou nějaký šmeliny tohle to. To já poznám :D

Jinak bych měl opraváře ve Vodňanech na tuhle elektroniku...

http://www.sauto.cz/osobni/detail/peugeot/407/16227519?goFrom=list

To je ona co? Dovoz FR, žádná servisní historie (přitom píšou že má servisku) S těma 135tis KM nepočítej ani za boha. Vim že to sem nepatří, ale už se tu jedno takové téma řeší. Cena je opravdu krásná až podezřelá, nemyslíš?

Upraveno uživatelem Chozeluizskuner
Odesláno

To je přesně ona. Servisní knihu jsem viděl. Dovoz 2008 z Německa - servis v Německu. Po dovozu servis Federal Cars - ověřeno telefonicky.

• O 8 let později...
Odesláno

Zdravím,

potřebuji poradit, vyměňoval jsem páčku blinkru (zobáček) potom zpátky namontoval vyzkoušel a potom jsem si chtěl nastavit čas na radiu ale nefungují mi některá tlačítka na rádiu, nemůžu nic nastavit přes menu nebo jít do sekce audio a atd skoro žádná tlačítka kromě ok, pár šipek a nějaká posraní tlačítka kolem OK a dál nic. Nevíte proč mi to nefunguje nebo kde jsem udělal chybu?

Díky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...