Havlicek.Lukas Odesláno 6. únor 2015 Odesláno 6. únor 2015 ja to poznal uz podle toho konektoru zezadu radia to je kabel k obrazovce Citovat
Vrut Odesláno 7. únor 2015 Autor Odesláno 7. únor 2015 (upraveno) Teď je otázka když už to bylo v opravně a jeto nefunkční, jestli s tím půjde něco dělat. Zeptám se ještě ohledně FAP - někde psali, že když je výfuk očouzený je FAP špatný. Přikládám foto. Upraveno 7. únor 2015 uživatelem Vrut Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 8. únor 2015 Odesláno 8. únor 2015 (upraveno) http://auto.bazos.cz/inzerat/44157628/PEUGEOT-407-velka-navigace.php RT4 za 5tis. At ti bura sleví, a nemusíš nic řešit. Přecvakáš a jedeš. Takhle zahulenej ho mám já s FAPoff Bez diagnostiky nebdueš mít nikdy klid a budeš jen vymejšlet. Na to jak dlouho už to řešíš tak asi stojí delší dobu na bazaru nemyslíš? Čim to asi bude. Ptal jsem se tě na bazar a bez odpovědi. To budou nějaký šmeliny tohle to. To já poznám Jinak bych měl opraváře ve Vodňanech na tuhle elektroniku... http://www.sauto.cz/osobni/detail/peugeot/407/16227519?goFrom=list To je ona co? Dovoz FR, žádná servisní historie (přitom píšou že má servisku) S těma 135tis KM nepočítej ani za boha. Vim že to sem nepatří, ale už se tu jedno takové téma řeší. Cena je opravdu krásná až podezřelá, nemyslíš? Upraveno 8. únor 2015 uživatelem Chozeluizskuner Citovat
Vrut Odesláno 15. únor 2015 Autor Odesláno 15. únor 2015 To je přesně ona. Servisní knihu jsem viděl. Dovoz 2008 z Německa - servis v Německu. Po dovozu servis Federal Cars - ověřeno telefonicky. Citovat
Adrian16 Odesláno 6. listopad 2023 Odesláno 6. listopad 2023 Zdravím, potřebuji poradit, vyměňoval jsem páčku blinkru (zobáček) potom zpátky namontoval vyzkoušel a potom jsem si chtěl nastavit čas na radiu ale nefungují mi některá tlačítka na rádiu, nemůžu nic nastavit přes menu nebo jít do sekce audio a atd skoro žádná tlačítka kromě ok, pár šipek a nějaká posraní tlačítka kolem OK a dál nic. Nevíte proč mi to nefunguje nebo kde jsem udělal chybu? Díky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.